Inlägg av TheEqualiz3r

Inlägg som TheEqualiz3r har skrivit i forumet

1

Helvete vilket röj !! Jag älskar det, Blir dag ett köp för mig utan tvekan.
Denna video fick mig att installera DOOM igen, Här ska det pangas !!

Är 35+ o får tvinga mig att spela spel nu. Ännu mera så för att komma in i dom.
Får näst intill ingen wow känsla av något längre. Spelar, Tröttnar, Glömmer bort...NEXT
Har blivit att man sitter fast mera i Youtube en hel kväll, Sen när man blir sugen på att spela så är kl 01
och man är för trött för att spela ivf så man lägger sig i sängen med mobilen o forts kolla youtube

Underbar nyhet att läsa när man kommer hem från jobbet tillsammans med att Halo MC kollektionen kommer till PC !

Men som Metsys1k säger: Latencyn är väll inte 10/10 kanske. Suttit och spelat lite
"The last of us" nu och det laggar lite och att sikta är inte det lättaste. Men just nu så drar storyn in mig så djupt ändå så det lilla lagget o latencyn stör inte så mycket men kan tänka mig att man inte vill spela något där det behövs 10/10 precition.

Dock så tack vare detta nu så kommer det bli en Playstation 5a DIRR när den kommer så jag kan spela The Last of Us 2 för det lilla jag spelat av 1an nu, HERRE JÄVLAR vilket spel !!!!

Jag önskar att Glen Schofield skulle vända sig till kickstarter och fråga om skräck fans skulle vilja ha ett nytt spel i stil som DS och sen dra ihop gamla teamet på Visceral Games bakom klassiska DS1 ialf och sedan börja jobba på kanske en andlig uppföljare, Kanske en forts på historian men från annat håll. Vi behöver ett nytt skräck spel i rymden med hög klaustrofobi nivå mer än Alien Isolation

Alltså..... När ska folk ta och lära sig, seriös fråga?

Förstår inte riktigt varför folk trodde detta skulle vara spelbart?. Är samma gäng bakom ARK o vi alla vet väl hur den releasen va? Kan iofs vara så att dessa förträngt den delen för att skydda sig själva så dom inte mår illa, Fullt förståeligt isf.

När jag hörde det så skratta jag högt för mig själv o stängde ner sidan direkt.
Det är ju inte precis så det finns 50 andra grymt bra spel att lira just nu. Säkert 100 om du äger en PS4/Xbox.

Kanske i början av 2020 tar jag en titt på detta igen. För just nu så är det inget mer än någon sorglig komedi att titta på medans man spelar annat. Men då sägs ju Star Citizen vara ute så kommer nog inte ske då heller o lika bra är väl det kanske.

Angry Joe - En Sorglig komedi vid namn ATLAS
videon börjar i slutet av någon skum anl så va redo att börja om från början när den öppnas upp.

Helt underbart. Flög nyligen över Hurston. Landade vid kanten av en skog. Satte mig på en sten och titta på solnedgången över stan som gick ner. Hörde vinden i gräset, Träden knaka. En dude på en Nox kommer glidande längst skogs kanten, Stannar ett tag säger hej och sen försvinner iväg mot horisonten. Atmosfären dom fått till i detta är helt olikt något annat jag spelat i mitt 30+ åriga liv. Helt otroligt.

När detta spel är mera klart och det finns 100 olika solsystem, Gud vet hur många planeter och hur dom ser ut (Endor Djungler där träden är höga som hus och där byggnader och LZ,s är i stammarna. Kanske en planet som havet i Interstellar, Grunt som en vattenpöl men varje timma så kommer en vägg av vatten så alla landningsplats stängs ner för ett tag. Varför inte en planet som i Riddik där det är en solsida du måste akta dig för och där du bara kan landa i skuggan då det är alldeles för varmt för att va i solen. Det jag försöker få fram är att nu är möjligheterna oändliga och man kan verkligen se vart CIG och Chris vill ta spelet.

Visst, Game loopar har inte kommit in än så det finns ingen större ide att stanna och spela men när persistence verkligen kommer tillsammans med One Life systemet, Bygga egna baser m.m så tror ja det är väldigt många som kommer fastna i detta som folk fastnat i EVE och WoW.

1