Inlägg av anon_326400

Inlägg som anon_326400 har skrivit i forumet

FZ och GDPR

Döm av min förvåning (eller förhoppningsvis min dåliga syn) att det inte finns något alternativ för att ta bort sitt konto här på FZ? Ni vet att det faktiskt är lag på att man efter GDPR som användare själv ska ha den möjligheten (och hantering/användning av all sin information, inlägg osv) idag va? Och att ni om så faktiskt är fallet fortsatt driva FZ på lite skakiga grunder i strax ett år?

Har jag bara kollat på fel ställen? Eller har ni bara hoppat det och hoppats på det bästa?

Behövs även tillåtelse för pressbilder, i alla fall på så sätt att man ska ha fått dom skickat till sig i syftet att man ska använda dom bilderna (eller att företaget själva uttryckligen delat dom för det ändamålet någonstans). Men man behöver inte lista alla femtiotusen namn som ligger bakom bilderna däremot. Men de är inte för alla att googla och använda sig av hur dom vill i alla fall.

"Remake" visst

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Vad menar du?

Den litterära verkshöjden är obefintlig

Dessa recensionsplagiat folk gapar över framstår ungefär lika syndigt som att dela texten på mjölkförpackningen.

Några patchar till sen.......

ANTHEM 2

Varför finns inte PS Vita spel på PS Now!?

Nathans historia är slut. Men mer Uncharted kommer säkert. The Lost Legacy existerar ju inte i ett vakum heller så serien har liksom redan bytt huvudperson.

Av texten att döma tolkar jag det som att Krypt-delen fortsätter vara som det har varit i alla spelen i serien? Med undantaget att man nu kan köpa direkt istället för att tjäna in och använda in-game pengar om man själv vill? Slumpen har alltid varit en del av det.

Skrivet av jOnÄTÄn:

Nu när man kan reklamera spel som inte duger och kan få videomaterial via youtube osv. Behöver man ju inte läsa recensioner på olika hemsidor eller steam längre. Ser jag ett spel som verkar intressant kikar jag något klipp på youtube och verkar det ok så köper jag. Har fått användning för steams reklamations funktion några gånger.

Ja, recex är sen länge något PR skickar ut för att få synlighet..... ett enormt och onödigt kostsamt luftslott då bara skribenterna själva sitter och gillar sina egna tweets. Andra har ingen anledning att längre bry sig om några "kritiker" när åsikter serveras överallt och av alla och det finns obegränsade möjligheter att bilda sig sin egen uppfattning väldigt snabbt.

Realistiskt:

Svårt att säga, återstår ju att se om det kommer trappas ner lite nu när det börjat tisslas om nya konsoler som jag också gissar inte kommer utannonseras för tidigt. Xbox One är ju redan ett förlorat skepp så Microsoft kan ju säkert vilja göra en "Xbox->Xbox 360" igen och vara tidigt ute. Skulle inte förvåna mig alls om nästa konsol, som det spekulerats om, utannonseras nu och att den mer blir en streamingplattform. Om de utannonserar den kommer de säkert också passa på med Halo Infinity trailer och bekräftelse på att det kommer till nästa Xbox med.

Vi kommer väl också få se det nya Battletoads spelet, om de tänkt fullfölja den utannonseringen.

Nintendo lär säkert, sin vana trogen, fokusera på mycket redan utannonserat, inklusive att visa det de bara gjort "loggo" på innan, nya Animal Crossing till exempel. Känns som en lågoddsare med många retroosande indiespel och en eller annan Mario-spin off.

Sony kommer gissningsvis ha sin "Direct" kopia runtomkring denna tid med. Kanske kommer de spel som det ryktades om till premiären av showen visas då istället. Med gameplay från årets spel som Death Stranding, MediEvil, Ghost of Tsushima, Last of Us 2 och så vidare.

Och den där comebacken och datum för WiLD som "bomben".

Drömmen:

Nästa Xbox är en ordentlig ny konsol som släpps redan i höst. Man la ner One-versionen av Halo Infinity tidigt för att helt kunna adapta det till den otroligt mycket kraftfullare hårdvaran, som blir launchspel. Obsidians "Stormlands" återuppstår också nu när de återvänt till Microsoft. De har använt Xbox 360-releasen som mall med stort fokus på prestanda, två eller tre olika modeller för olika behov, och en mängd spel av olika sorter.

Nintendo visar upp Retro Studios nästa spel, det där som de sades ha jobbat med i fem år innan Metroid Prime 4 kom på tal för dom, och det är ett nytt IP som släpps till Switch i år. Nintendo har många nya samarbeten med tredjepart av slaget MGS: Twin Snakes, FF: Crystal Chronicles, Capcom Five och så för att ta stora serier till Switch utan att det bara rör sig om gamla /sämre portar av spel man redan har spelat förut. De chockar alla med en ny Mario-trailer redan (Odyssey var ju först under utveckling för Wii U så inte otänkbart).

De förstår att de aldrig kommer kunna toppa F-Zero GX och släpper en HD-remaster med online multiplayer redan i sommar.

Sony har sin Direct kopia och utannonserar att WiLD släpps i jul. En remake av första Alundra utannonseras med (i samma grafiska stil) för hösten och ett G-Police kommer till till Playstation VR. Kanske till och med att Guerilla Cambridge fått ansvaret att göra ett sista Killzone till PS4..... och så ett Until Dawn 2 med till vintermörkret!!

Kanske att helt enkelt göra en när månaden är slut istället

Med de släpp som varit intressanta.

Recensionen är död. Länge leve recensionen.

Egentligen lite "Virtual Boy" varning på Game Boy tycker jag då hårdvarans begränsningar, i dess fall med det svartvita och mörka, oftast stod i vägen för spelbarheten. Gick an med de simplaste spelen som Pokémon och Tetris som förstås är ikoniska spel i sig.

Känns som den borde vara billigare och inte dyrare än S.

"Men sedan PS4 kom så har ju Sony haft Microsoft som dörrmatta"

Man ska inte glömma att Sony alltid har dominerat den här branschen. Även när Microsoft dödade Xbox för tidigt för att vara två år före och vinna andelar med 360 hamnade de till slut trea. Och utöver Wii och bärbart har aldrig Nintendo heller varit i närheten av PS som alltid hamnar runtomkring 100m sålda.

Skrivet av Star Lord:

Mycket?
Snarare inget, bristen på exklusiva spel när Sony pumpat ut spel i toppklass är mer än oroande. De har visat att de bara vill ha kunder till sitt system utan att behöva göra något själva. De har verkligen inte gjort i närheten av tillräckligt för att bygga förtroende de senaste tre åren.

Det här verkligen. De har haft samma spel i omlopp ända sen generationen började, varav många dessutom lagts ner helt, eller kommit ut som tomma skal. Men egentligen började det här redan när de fick casualbånge på Xbox 360 tiden. Det syns ett tydligt före och efter där om man ser till hur de närmar sig spelutvecklingen.

Horizon 2 och Gran Turismo 7 på launch day, gissningsvis.

Hon låter mest kränkt?

Trist med tanke på att Nintendo gameplaymässigt fortfarande är baserade i vad de lyckades få ur hårdvara i mitten på nittiotalet.