Inlägg av GreveGroggula

Inlägg som GreveGroggula har skrivit i forumet

Tycker som många andra att det var jävligt snyggt i trailern, men kan inte påstå att det fick mig så värst intresserad. Blir väl att man iaf ser första avsnittet nån regnig höstdag.

Testade online-delen ytterst lite. Även om det inte är/var lika illa som när GTA5 begav sig så var det långa laddtider och alldeles för många.

Kul tråd! Musik är mitt största intresse, både att skapa och lyssna. Använder sen något år tillbaka Logic Pro på hobbynivå. Kan egentligen bara spela gitarr så det blir mest att jag spelar lite idéer som jag sen försöker sammanställa med trummor och andra instrument för att skapa nån slags helhetsbild. Ena dagen kan det bli en 30 sekunders grindcore-låt och nästa dag påbörjar jag ett 10 minuter långt post-metal epos. Gillar när det är åt det tyngre hållet utan att det blir för tekniskt komplicerat.
Mycket av det jag skapar ligger mest och skräpar men en del går till bandet jag lirar i men pga pandemin har mycket legat på is tråkigt nog. Abstinensen för att spela live är stor.

Tillhör väl numera den medelgamla generationen precis som OP och minns när man spelade både CS och UT runt 99-02 och det var ju kul utan allt krims krams med exp/lvls och allt, men nu har man ju liksom vant sig vid det. Spelar egentligen inte så mycket längre att det känns som det har nån betydelse för min del. Men när man väl fastnar i nåt spel känns det kul när det finns nåt extra att sträva efter om det så är achievements eller bling bling.

Skrivet av Zelbano:

Har blivit ett återkommande tema med att Nintendo släpper en ny konsol i samband med ett nytt Zelda spel.
Om det är slump eller en försäljningsstrategi får varje person göra sin egen uppfattning om.

Själv tror jag dessvärre att det kan vara så.

Hade låtit mer rimligt om det var ett nytt Mario det handlade om. Rätta mig om jag har fel men Zelda är väl en bra bit ifrån deras populäraste serie även om det är väldigt uppskattat av många.
Oavsett hoppas jag lite på att Switch är för klen. 2023 är den ju ändå 6 år gammal (och min är halvtrasig) så en ny konsol vore mycket välkommet.

Alla spel från Ubisoft. Alla Call of Duty. Alla spel som har World War II som tema. Halo. Gears of War. Helt ärligt så kan jag väl uppskatta många av dessa spel i korta perioder, men känns inte som det finns något minnesvärt när man tänker tillbaka på nåt av dem. Sen kanske de inte är så överskattade egentligen, men onekligen populära sett till försäljning/antal spelare.

Kommer garanterat att testa det när det ingår.

Antar att jag gillade 1an eftersom jag spelade klart det, men minns knappt nåt från spelet. En kan hoppas 2an blir mer minnesvärd.

Bra recension! Hade hoppats på att det skulle vara roligare/bättre än det ser ut, men betygen från olika recensioner övertygar ju tyvärr inte. Kanske ger det en chans om det dyker upp på gamepass/ps+ men har svårt att motivera en prislapp på 600-700kr.

Skrivet av Molotov:

Hur ska man göra när man möter en ny större fiende, ska man avvakta, rulla omkring och se nå sorts mönster i deras attacker?
eller är det trial & error som gäller?

Jag brukar göra just precis så. Ta det lite lugnt och försöka lära mig fiendens attacker. Men det resulterar oftast i att jag dör ändå. Mycket trial & error hehe

Resident Evil 7. Gillar det verkligen, är en sucker för skräck i både film och spel. Men det finns sååååå mycket annat att spela som inte är läskigt, det tar liksom emot lite att dra igång det just för att jag vet att jag kommer bli rädd haha. Vill spela klart det. Nån dag ska jag fixa det...

Spelade klart Days Gone igår. Gillade det verkligen, men känner att det var liiite för långt.

Usch.

Spelade igenom det i höstas i brist på annat. Tycker faktiskt det var ett ganska underhållande spel med en helt ok story. Gillar man Control borde man åtminstone ge detta en chans.

Beställde en ps5 från Webhallen i måndags tack vare tips här i tråden. Snabb leverans, hade den hemma redan på onsdagen. Väldigt oplanerat men får väl se det som en julklapp till mig själv
Men herrejävlar vad stor och otymplig den är. Series X är ju även den redigt svårplacerad på/i en tv-bänk.

Gott nytt år och god fortsättning! Hoppas ni som fortfarande är på jakt efter någon av konsolerna lyckas knipa en snart!

Har använt gamepass till xbox i lite mer än ett år och är väldigt nöjd med upplägget. Har spelat så många spel jag annars aldrig skulle provat, av flera anledningar. Men i snitt blir det väl kanske 1-2 spel/månad så för mig är det helt klart värt det.

Jag har försökt greja lite med det där nu i dagarna. Har en Series X och en One X hemma. Samma konto fungerar på båda, men har inte fått det att fungera att spela på båda samtidigt. Nu är det samma konton och profiler på båda för har inte orkat krångla med det, sonen spelar ändå bara lite Minecraft ibland. Så det kanske beror på det. Har inte riktigt förstått om man kan dela gamepass på flera konton.

Har som du, googlat lite men det är ju inte direkt solklart vad som fungerar och inte. Men It Takes Two kan ni ju t.ex spela tillsammans på samma konsol?

Gillade Back 4 Blood så det här var ju pisstråkigt.

Finns det nåt så tröttsamt som open world med massa generiska uppdrag så säg. Är en riktig sucker för sci-fi och skjutandet/gunplay är ju skitbra, men tror aldrig jag kommer orka ta mig igenom hela "storyn".

Skrivet av RaXha:

För någon oinsatt betyder ju dock NFT och Non-Fungible Token precis lika lite.

Exakt! Fattar noll.