Inlägg av jack the frack

Inlägg som jack the frack har skrivit i forumet

Älskade ju verkligen Dragon Age: Inquisition, så därför längtar jag mycket tills 4:an kommer.

Oj så mycket det är som provocerar en.

Folk som inte kan tänka själva utan endast efterapar andras åsikter. Man brukar säga att om det är ett möte i ett rum med 100 personer, hur många åsikter är där då?
Jo endast 2, den dominante och de 98 andra konflikträdda, som tycker den dominante hen har sådan enorm pondus, att de inte vågar annat än att hålla med, samt den ende som vågar ha en annan åsikt och är varken konflikträdd eller bryr sig om vad andra tycker.

Orättvisor

Religion

Media

Politiker

Kriminalitet

Prey var lätt det bästa spelet gjort av Arkane dock. Maken till underskattat spel.

Half Life 2. 4 av 5 i betyg då. Visst var det ett väldigt bra fps, men oxå just bara det. I min värld kom det aldrig i närheten av bra rollspel eller gta spelen som gällde på den tiden.
Förstår inte folk som tycker Half Life 2 är det bästa spel de spelat.

Halo serien 3 av 5 i betyg då. Samma där. Helt okej spel, men finns hur många som helst som är sååå mycket bättre.

PUBG = repetiv meningslös hjärndöd dynga

Fortnite= repetiv meningslös hjärndöd dynga

Uppfinnelsen Pvp = repetiv meningslös hjärndöd dynga

Att jämföra renodlade actionspel med rollspel är för mig som att jämföra skräpmat med gourmetmat. Det verkar utvecklare ha fattat numera och implenterar nästan alltid rollspelsinslag i actionspel/fps.

Spelade precis igenom To the Moon och Finding Paradise efter rekommendationer härifrån FZ, så det ska bli väldigt spännande att se, vad detta kommande spel har att erbjuda.

Jag säger som jag sagt de senaste 15-20 åren och det är att jag hoppas Nintendo slutar tillverka konsoler och fokuserar enbart på spel istället, att släppa till de andra formaten.
Då slipper man tänka på att köpa en nintendokonsol, för att i snitt spela två spel på den, exempelvis, ett Mario och ett Zelda.
Så har jag känt från Gamecube och framåt.

Tack för tipsen på Finding paradise, To the Moon och Eastshade.
Ha en fortsatt fin dag! Puss å kram

Har önskat i många, många år att det ska komma seriösa spel, med modern grafik som bara handlar om kärlek, utan nåt våld alls i, men det har man ju fått ge upp tanken på tyvärr. Speciellt i en värld där småpojkar med sina karaktärer, endast är ute efter att skjuta, slå ihjäl och få döda andra småpojkars karaktärer, om och om igen i en evighets loop, är det mest populära i spelvärlden.
Vad är det för primitiv planet vi lever på, när det är det största nöjet bland spelande gossar, ställer jag mig frågan?

Cyberpunk 2077 som nummer 1 om det släpps i år.
Annars Death Stranding, The Outer worlds, Sinking city, några steam indie skräckspel jag glömt namnet på för tillfället och säkert några fina rollspel jag heller inte tänker på just nu☺

Jag är glad att det inte kom en uppföljare till Isolation. Tyckte spelet var helt okey, men tror att det blivit för mycket, av samma sak en gång till och blivit tjatigt, om det kommit en uppföljare. Där och då passade det bra med Alien Isolation. Basta liksom. Ska man vara lite busig, hör man ju oxå i namnet, att det skulle vara en isolerad händelse☺

Väldigt tråkigt att det skrivs så mycket, tycker jag, när det handlar om såna här spel, med bara meningslöst våld i.
Om man är tolv år, förstår jag att de här spelen är roliga. Så det borde inte skrivas så mycket, tänker man ju.

Svårt att kommentera detta ännu, då man ska akta sig noga, för att spekulera om människor är skyldiga, innan de faktiskt är dömda för något brott. Annars leder det lätt till pöbelmentalitet, vilket är ytterst skrämmande och allvarligt.
Det låter ju väldigt misstänkt dock hela affären och jag förstår att ekobrottsmyndigheten håller på att utreda det.
Är det sant att ett brott begåtts, är det såklart vedervärdigt.

Cyberpunk 2077,Elex 2, en uppföljare till Kingdoms of Amalur:Reckoning och Larian studios nästa spel efter Divinity original sin 2 samt en uppföljare till L.A. Noire☺

Det var en mysig stream idag, tyckte jag. Hade väldigt trevligt☺

På den tiden när jag spelade Silent Hill delarna och Project Zero(fatal frame) spelen till ps2 med hörlurar på natten, ensam i en kolsvart lägenhet, för maximal effekt☺

World of Warcraft och Elex, tror jag. Tycker Elex är grymt underskattat. Kommer inte ihåg om ni recenserade det ens här på fz?

Alldeles för unga kvinnliga skådisar för att jag ska ha något utbyte av serien tyvärr🙁

Bara inte EA köper de så är jag nöjd😊

Glömde säga att jag håller med Carl helt oxå. Man får aldrig någonsin utsätta ett barn för såna risker och psykisk trauma som kan uppstå om barnet skulle fastna. Det finns aldrig något som rättfärdigar detta.

Jag tänker mest på vilka värderingar de barnen lär sig. Att det är okey att stjäla. Har alltid sagt att vem som helst inte ska få skaffa barn. Nu får alla det, drog och alkoholmissbrukare, gravt psyksjuka och grovt kriminella, samt människor som lever i krig och svält. Inte undra på att så många barn, är dömda för undergång redan vid födseln.