Inlägg av Moody

Inlägg som Moody har skrivit i forumet

Det är nog spelmekanik tror jag. Är den på topp kan jag alltid ha överseende med halvdan eller till och med urkass story till exempel.

Grafik är också ganska viktigt. Kan inte riktigt sätta fingret på varför, men ett spel som ser snyggt ut är så mycket roligare än ett som har problem. Kanske är det att inlevelsen kan fallera lite när fasaden krackelerar då just inlevelsen är en stor del i spel för mig. Där är Red Dead Redemption 2 ett typexempel på spel med bra inlevelse. Med såna små verklighetsaspekter som att äta, raka, och tvätta sig. Då blir jag och spelet ett, hur fjompigt det än må låta. Att jag inte duschade på fem dagar när jag spelade Red Dead 2 bevisar en hel del även om jag skäms lite för att erkänna det.

Arkham-serien är superb! Alla spel är fantastiskt bra i min mening. Men då är jag en riktig Batman-fanboy också.
Ser gärna stora omarbetningar gällande spelmekanikerna. Visst är striderna riktigt trevliga än idag, men det har körts i så många spel nu, så något nytt lär vi ha.

Kommer nog vänta något år innan jag köper, precis som jag gjorde med The Division - och sen lira det.

De sakerna Kingdome Come gjorde bra - var mästerliga. Jag tror vi kan räkna med riktigt, riktigt bra spel från Warhorse i framtiden.

Har skyhöga förväntningar inför detta. Kan det bli Bethesda-dräparen månne? Har svårt att tro det, men med tanke på Fallout 76 vet man aldrig.

Alltså vilken recension - som vanligt - Jocke! Ruskigt välskriven. Det är såna här recensioner som får en att läsa trots att man kanske inte har något intresse för spelet i fråga. Hatten av!

Bokade spelet tidigare i veckan och håller nu på med föregångaren. Kanske blir att vänta ett tag innan jag drar igång för att låta utvecklarna patcha bort problemen.

Jag hoppas att de får köra på sin egen inslagna väg - något RPG liknande Kingdome Come. För enligt mig - hör å häpna - var Kingdom Come: Deliverance ett av förra årets bäst spel. Visst, det var rejält trasigt vid release men jag lyckades fortfarande kräma ut rejält många timmars skoj.

En Ettan lös är det enda snackset man behöver när man spelar.

Lirade aldrig trilogin när det begav sig tyvärr, och idag är jag tämligen kräsen när det kommer till äldre spel med grafiken och dylikt, så jag ser gärna en remaster på de tre första spelen.

Haha, känner igen mig som fasen - även om Jack Baker skrämde vettet ur mig! Sjuan var väl det första skräckspelet jag spelat på senare dagar, och i början klarade jag bara av att spela max en kvart åt gången. Fick typ träningsverk i hjärtat efter en spelsession. Så fort jag kom över tröskeln köttade jag på och drog igenom rubbet utan pauser!

Tycker faktiskt att femman i serien är riktigt underskattad. Det finns ruskigt mycket co-op-underhållning att hitta här, tycker jag. Sen håller det självklart inte samma klass som tvåan, fyran och sjuan men nog är det ett roligt spel alltid!

Minns att jag och en polare spelade femman när vi var alltför unga och alltid började bråka om vem som skulle spela som steroidpumpade Chris.

Skrivet av Mortaigne:

Red Dead Redemption 2 DLC: Blackwater.

Utspelar sig före, under och strax efter händelserna i Blackwater och tar slut där RDR2 tar vid.

Detta är riktigt bra. Vore fantastiskt skoj med mer kontext till hela berättelsen.

Sharp Objects på HBO med Amy Adams i huvudrollen. Mörk och rå som tusan. Otroligt intressant story och galet välskriven huvudkaraktär. Den kan dock tes som rätt seg, men det var något jag fann mig i ganska snabbt. Kunglig rakt igenom!

Anmäler mitt intresse!

@MaxWarp: Amen.

Hade kanske föredragit tredjeperson, men jag litar helt på CD Projekt Red när de säger att förstaperson är det enda rätta för detta spelet.
Alla som klagar; kom igen, ha lite förtroende för utvecklarna! Ni såg vilket mästerverk The Witcher 3 blev.

Jag hoppas på lite smaskig gameplay från Cyberpunk 2077.

Rich & Sad - Post Malone
Är verkligen ingen person som gillar modern musik (blir mest 80-tal) men Post Malone har något speciellt och jag har lyssnat på hans senaste album fanatiskt.

Oj, denna var svår. Men det måste nog vara när man är på Kaer Morhen och super sig redlös med Eskel och Lambert för att sedan dra på sig Yennefers klänningar.

Mitt/mina har alltid varit sportspel. Vare sig det handlar om NHL, FIFA eller NBA blir det oftast de jag springer tillbaka till när jag tar en paus från ett annat lite mer krävande spel.

EDIT: Nu på senare tid har det varit Monster Hunter. Perfekt spel att bara hoppa in i. Sedan är det helt galet beroendeframkallande också!