Inlägg av N_micke

Inlägg som N_micke har skrivit i forumet

Kul! Då har jag nåt att fixa med, inte haft att+ sedan nån tidigare gratis period.

Edit: det kunde jag inte alls för fått en tidigare provperiod. No deal då.

Skrivet av schmuttah:

Då kanske de fixar skillpoint buggen.
Fick aldrig en skillpoint när jag claimade en renown reward igår, på min enda karaktär (så har inte låst upp poängen innan).

Det var nån bugg där ja! Trodde jag var helt förvirrad eller läste helt fel för ville minsann tro att det stod något om skillpoint men fick aldrig någon.

Nu har jag kört demot på ps5, får absolut bli ett köp.

I ett hus i skogens slut
Liten podcast tittar ut.
Fz skuttar fram så fort släpper ingen poooood

Ok, ja jag vill inte ha det för svårt 😂

Skrivet av SeniorGamer:

Minns att jag hade väldiga problem i byn när jag spelade originalet, försökte typ spela taktiskt och stå så att jag endast fick fienden framför mig och att de kom emot mig. Men de är alldeles för många och aggressiva, samt kastar saker mot en, så den taktiken fungerar dåligt. Däremot fungerar det ju att bara hålla sig i rörelse, och ta någon fiende då och då när man hamnar ensam med någon.
Annars är det bara att springa rundor, i panik Blev ganska förvånad när jag klarade demot på första försöket. Nu blir det till att spela om för att hitta gömda automatvapnet i byn!

I originalet, var det mest byn som var så svår eller är det hög svårighetsgrad överlag?

Skrivet av Kavakava83:

Tycker också att byn är lite svårare än vad den är i originalet. Har inte lyckats döda motorsågsmannen ännu trots 4 försök men demon brukar sluta efter kring 15 döda eller något 🙈

Ammon tog slut långt innan 15 döda för mig 😂

Verkade rätt mysigt. Men är det inte förbaskat svårt? Eller bara jag som är dålig igen?

Det får det bli att testa. Kul med lite demo, det är man inte bortskämd med längre.

Faktiskt aldrig kört 4an trots gammal RE nörd, kanske blir att beta av det i framtiden.

POOOOD

Klickat mig igenom trailern lite snabbt. Ettan var nog bland det (om inte DET) tråkigaste jag någonsin spelat så denna lär jag skippa om det inte händer något magiskt.

Skrivet av KoP:

Så är det absolut! Det var helt annorlunda när man var en liten pöjk och kom till skolan dagen efter något avsnitt utav en serie gått på tv som dom flesta hade tittat på.

Då var det senaste avsnittet det enda man snackade om på skolgården.

Fina minnen man fick upp nu 😍

Gällande serien så är jag positivt överraskad. Riktigt jäkla jättebra tycker jag.

Oftast försöker jag köra normal men senast på god of war fick jag dra ner till easy, blev i mitt tycke betydligt roligare då och summa sumarum så var det ett fantastiskt spel som jag aldrig hade fått uppleva om jag fortsatt på normal.

Är allt annat än 1337-gamer numera och spelar för nöje och storyn.

Edit: Fantastiskt bra krönika glömde jag ju skriva också.

Fläddermouse (fladdermus på engelska för er som inte kan lika good english som mig)

Precis köpt detta, ska med spela med grabben under sportlovet. Hoppas på massa mys då vi varit på jakt efter co-op spel efter att ha avverkat några.

Poooood poooood pod pod pooood poooooooood pod pod pod

Får bli en uppgradering från essential till extra för att få komma åt The Quarry. Kan ju hoppas det kommer något mer roligt under året.

Har en iPhone 12 pro, var nog sista gången jag bytte varannat år. Nu får det gå tills det verkligen känns som det är dags för byte alt. haveri. Laddporten har redan gett upp men kör med qi nu istället.

Uppdatering: Inga knussel alls från Webhallens håll, märkte nu när jag bara haft en kontroll att det även var lite på den andra som hängt med från start, om än inte lika illa som den som skickades in först. Så var lika bra att få iväg den också för byte, får hoppas den också går igenom utan problem.

Uppdatering 2: Inget krångel den andra gången heller. Två sprillans nya dosor i retur. Bara hålla tummarna för att det bytts lite delar i senare produktionerna så inte felet uppstår igen