Inlägg av PrinceToadstool

Inlägg som PrinceToadstool har skrivit i forumet

Skrivet av Fargo:

@PrinceToadstool: Jag köper filmer fysiskt och rippar. Så ja, jag digitaliserar dom väl själv.

Låter omständigt.

Blev en 75"-TV, att ersätta den gamla 65":aren.

Är ju inte ens likt.

Skrivet av Tomas Helenius:

Kallar man folk usla för att de tycker något är svårt framstår man som mästrande och dryg. Sånt uppskattas inte i vårt forum, så undvik det så vi slipper rensa inlägg.

lol

Du menar att DU tycker att man framstår på det viset; Din högst betydelselösa åsikt är nämligen ingen objektiv sanning, utan är endast relevant för din napoleonkomplexa moderering av just detta forum.

Skrivet av Paiden:

Det innebär inte att man inte kan öva upp det men framförallt så innebär det inte att man är "riktigt riktigt dålig på att köra".

Jo, om man inte klarar av annat än de allra lättaste bitarna av att framföra ett fordon är man riktigt riktigt usel.
Men folk tycker ju att nåt så simpelt som att fickparkera är krångligt, så jag är allt annat än förvånad.

Skrivet av Fargo:

Chromecast har exempelvis inte stöd för alla ljudformat om man vill casta "lokala" video-filer. DTS klarar den inte av alls. Nu vet jag inte vad man använder i steam link, men eftersom det är ett linux-os i grunden gissar jag att man kan få in kodi. Då finns det i princip inga gränser för vad som kan spelas upp.

Här är ett av många andra alternativ: https://www.makeuseof.com/tag/steam-link-install-kodi/

Var köper du digitala filmer i filformat med DTS-ljud?

Skrivet av EXPLICIT:

Kan bara instämma. Tror jag la 500 med min (då inkluderat frakt och tullavgifter) och det var värt varje krona. Använder i princip enbart som trådlöst HDMI för att streama film etc. klart bättre än både Apple TV och Google Chromecast.

På vilket sätt skulle det vara "klart bättre" än chromecast?

Skrivet av Tomas Helenius:

Alternativt backar du släp bra mycket oftare än oss dödliga och är därför ovanligt bra på det? Folk måste ju inte vara idioter för att de är sämre än dig på något.

Nej, kör med släp ett par gånger om året kanske. Har aldrig tyckt det varit svårt, inte ens första gången jag gjorde det. Det ÄR svinlätt. Som sagt, tycker man det är svårt är man riktigt riktigt dålig på att köra.

Skrivet av Tomas Helenius:

Alla bara ljuger.

Nej, men folk är sopiga på att köra. Tycker man det är svårt att backa med släp är man en värdelös förare, helt enkelt, för det är verkligen pisslätt.

Det är inte svårt att backa med släp, varken i verkligheten eller i spelet.

Skrivet av IceMan:

va! nej, varför då? :/
jag hade hoppats på en ny version..
perfekt hemma oss mig, datorn i källaren, har dragit en lååång kabel till tvrummet där uppe, spela ifrån "min" dator där är ju kalas smart!
vad skall man nu göra dagen då den dör.. finns säkert någon annan lösning? men dock, mkt tråkigt att få höra. undra varför.

När den dör köper du en nvidia shield.

Skrivet av breahl:

Nja, wow blev bara sämre och sämre efter classic och Burning Crusade. Det blev för enkelt att få gear och alla sprang runt i epics. Under classic tiden var det ju svårt att få i och med 40-manna. Wow var som roligast då!

Du pratar om vanilla, jag pratar om classic som inte släppts än.

Skrivet av Rackaren:

Bethesda, Blizzard, EA, Valve ... känns som att när företag blir för "stora och rika" så skiter dom i common sense och vad deras core fans vill ha. Ush. Bojkottar alla stora bolag nu. Det är faktiskt de nyare, mindre spelbolagen som brukar visa upp lovande spel.

Nu tycker jag du ger Blizzard oförtjänt med skit; WoW Classic och WC3 Reforged är ju exempel på två saker som just core fansen velat ha länge.

Skrivet av Mortaigne:

Kul för folk med data caps.

Är väl snarare att ha data cap som är det kassa, inte att saker blir större och större.

Skrivet av Sillgam:

Till och med RDR2 har fov sliders för första person, ett spel som säkert ingen spelar i första person. Bethesda får ta sig i kragen.

Till och med ett av de spelen med störst budget och störst attention to detail har det? Vet inte riktigt om "till och med" är rätt uttryck i det fallet

Skrivet av totte1015:

Dynga är vad det är.

Har ett RTX 2080, med alla settings på Ultra, och hade RTX på Medium, fick sjuka 30-50FPS hela tiden i multiplayer, med 2560x1440

Redigt jävla missnöjd.

Och att köra BF V i DirectX12 är rent helvete, det stuttrar EXTREMT mycket hela tiden, ospelbart

Skrivet av anon_119148:

Inte för att vara otrevlig men det är vad man har att förvänta sig när man är en sk early adopter. Som med det mesta när det är nyhtt kommer det inte att vara särskilt "bra" som om ett par år. Samma sak var/är det med 4K och VR.

Inte bara early adopter, inte ens Ti-kortet. Förstår inte hur man kan förvänta sig bra resultat av ett kort som inte ens är toppkortet med en teknik som är välkänd som att vara svintung att driva.

Skrivet av Winzi:

Jag gjorde det, viiket var ett av det större skälen till att jag köpte Destiny 2 till pc och inte konsol.

To each his own. Inte direkt några höjdarspel, nåt av dom, imo.

Skrivet av FuzioN:

Saken är den detta spelet vart en ren och skär pungspark till PC spelarna precis som ex destiny 1an. Vissa spel skriker och är solklara pc spel. Men det vägras släppas till PC bara för Windows är xbox enligt Sony typ. Jag förstår tid och optimering o balans m.m tar tid men lite väl sen pc port enligt mig. Jag kommer inte köpa det pga detta iaf.

Pungspark precis som Destiny? Vet då ingen som saknat det till PC.

Skrivet av trickeh2k:

220MB var inte mycket att skapa partirioner för (har för mig det var storleken på min föra caviar)

Med tanke på storleken på saker och ting på den tiden så var det då inga problem att ha två partitioner på en sån disk.

Skrivet av trickeh2k:

1993 hade man inte råd med två hårddiskar!

Hört talas om partitioner?