Inlägg av Nartek01

Inlägg som Nartek01 har skrivit i forumet

1

Intressant; skulle vilja testa, om någon behöver en asdålig f.d fullstack utvecklare numera elingejör: inbyggda system student. Så hojta till!!
Här är dom programmeringspråk som jag kan
Javascript, Php, C (Läser det i skolan).

TLDR;
1. För att flytta skeppen till en annan plats i samma planet hoppa in i cockpiten flyg ut i rymden ( Take Off knappen )och landa på den platsen du egentligen vill ha skeppen.

2. Du når start skeppens (Frontier) bagageförvaring genom ett terminal vänster om cockpiten ska stå "Cargo Hold". Bild(https://imgur.com/a/PESztsJ)

Tips 1. Ett tips från en loot-horder. För att flytta skeppen inom samma planet, så måste man kliva in cockpiten och flyga ut till rymden för att senare landa på den nya platsen man vill att skeppen ska vara. Detta problem uppstår om du redan har landat på ett POI i planet och om du fast travela till ett annat POI i samma planet så kommer inte skeppen hänga med karaktären.

Hade den här problemet när jag skulle sälja av en massa grejer (Totalt 350 i mass) men jag blev tvungen att fast travela från skeppen till trader så jag kunde bara lasta 135massa i taget.

Tips 2. Start rymdskeppen (Frontier) har en "Cargo hold" Terminal vänster om förarsäten. Du förvara dina loot där (Maxlast 450 Mass)

Edit: Förtydliganden, mera tips

Gas Powered Games! <3

@jreklund Gud hur kan jag har missat det här! Erbjuder ni remote tjänst då allt det stod på Academic Work stämmer exakt överens med mig dock så är jag bosatt i Göteborg. Mvh Nara

Den här "fenomenen" har jag varit med om upprepande gånger,senast igår när jag bestämde mig för att börja spela Forza Horizon 4 igen, förtum dom första dagarna efter jag skaffade spelet så har jag alltid kört med kontroll och manuellväxling samt koppla själv, och då har problemet för mig varit inbromsning i kurvor samt nedväxling, och igår när jag startade upp spelet så satt inbromsningen och växlingen som om jag aldrig slutade spela spelet.

Skrivet av Jeehao:

Spelet påminner om Command & Conquer: Renegade, vilket inte är en dålig liknelse.

Tänkte på exakt samma sak, glömmer aldrig första gången man såg "Mammoth Tank" i första person vy.

Håller på med databas tabeller i fyllan, samt kodar javascript måste erkänna att dessa if och whiskey loopar börja blir snurrig.

Personligen tycker jag att No man sky har gjort rätt för sig! Respekt för att dom inte gav upp efter den guppiga lanseringen.

Härligt med såna nyheter vid morgonkvisten innan jobb!

Ser sjukt mycke fram emot den här spelet, ser redan det framför mig att jag kör logistik åt någon annan med ett litet skepp och för att sen när pengar finns, skaffar större skepp och måste hyra folk som hjälper mig att lasta grejer och som springer runt och hantera olika delar av rymskeppen(rymdskeppens sköld, bemannade vapenstationer os.v) samt livvakter ifall rymdskeppen blir bordad. Faktumet man kommer att kunna springa runt i olika delar av rymdskeppen (beroende på storleketn av skeppet) är ju sjukt imponerande. OM 3.0s uppkopplings problem är fixad, så kommer jag nog att köpa Reliant Kore SC Starter package.
Har kört när dom har freeweekend.

Hmm påminner om Silent Storm?

1