Inlägg av krislevin

Inlägg som krislevin har skrivit i forumet

Då är det ingen idé att köpa ettan om alla spel är kompatibla med tvåan. Roligt att höra. Det sägs att det kommer ut i år. Isåfall kanske vid jul. Eller har ni hört nåt annat?

Frågan är om de håller sig till isometriskt eller kör nåt helt nytt. Det verkar som om de kör på nåt helt nytt. Hoppas dock det blir ett RPG. Grattis Larian.

Suvärent! Detta kan bli en hit! Hoppas bara det inte tar 100 år att göra. D&D har mycket coola världrar och jag hoppas att det blir fler såna spel i dess setting.

Har inte spelat ettan med Dragons Dogma 2 ser ut att vinna i vår när det gäller spelköp. Hoppas det är ett bra spel och att man kan spendera mycket tid i det.

Skrivet av Danster:

Jag trodde tvåan alltid var bakåtkompatibel

Hehe, ja. Det verkar så. Isåfall väntar jag på 2:an istället för att köpa ettan nu. Älskar att samla saker så det blir lite game hunting på Ebay.

Har aldrig ägt en Switch men om tvåan är bakåtkompatibel då kommer plänboken fram helt klart.

Just nu lirar jag Total Warhammer 3 med nya DLC:1. Forge of the Chaos Dwarfs. Riktigt kul!

Skrivet av lonian:

Blir det typ Starwars i Fortnite då kaske.

Det vore coolt.

Det är så syyyynd tycker jag. Nästan som att tar bort en del av mig och lägger ner det. Tungt! Tror verkligen detta kunde bli ett superspel, men tyvärr så blev det inte så. Så jag säger adjö och lägger en blomma på kistan!

Skrivet av Raid25:

Vila i frid. Hoppas han kommer till nörd-himmelen där bland annat Stan Lee vistas.

De spelar säkert ihop!!:)

Är inte så jääteinsatt i vad han gjorde men de flesta tycker det är bra! Kan inte bilda min egen åsikt men jag hoppas att någon bra människa tar över och att Blizzard går framåt igen och blir ledande inom "gaming" som de var förut.

Nominerar Baldur´s Gate III

Skrivet av Molotov:

Brukar alltid få Steam giftcards i julklapp så blir att köpa detta spel då, behöver jag inte vänta på rea
Då blir det 2 stora RPGer att köra samtidigt 😅

Vad kul för dig! Hoppas du gillar det. Spelet är så bra så du lär sitta med det ett tag.

Kul att få lite pengar för det man gör liksom. De har övertrffat alla förväntningar och blåst nytt liv i RPG. Glad för deras skull. Är det nån som vet vad deras nästa blir?:)

Skrivet av anon_338444:

Tyngsta avtäckningen, mark my words.

jag håller med. Detta kan bli riktigt bra!

Skrivet av Rhymst:

Älskar Avatar filmerna ska spela med brorsan som typ aldrig spelar spel men är stort Avatar fan så det ska bli kul 🙂 Har bara spelat två Far Cry spel tidigare för ca 10 år sedan och det var så länge sen nu så för mig gör det ingenting om det påminner om dom spelen, dom var ju dessutom enligt mig väldigt bra också så detta ser jag fram emot 👌

Hoppas verkligen ni får kul! Det är det som är charmen med spel. Man sitter med en vän eller syskon och har kul tillsammans. Världen kan ha sin åsikt men vad spelar det för roll när man verkligen trivs i ett spel. Då spelar det ingen roll vad andra sätter för betyg. Ni får sätta egna betyg efter att ni har spelat!:)

Kommer inte till PC 2025? Nej. Det är ju inte sjysst! Såg hur bra ut somhelst.

Äntligen!!!! Nu börjar vi snacka! Kanske det enda spelet förutom GTA VI som jag verkligen vill vara med om

Skrivet av Slutbossen:

Skulle det verkligen funka med så mycket distansvapen? Dock sjukt fränt om det annonseras.

Det beror på. Om det fanns bebyggelse, ruiner, hus, övergivna fabriker och olika byggnader som i 40k tabletop så skulle det nog funka. Jag menar, det kan inte vara öppet som i de flesta Total War spelen, utan vara tätt med hinder så att man måste verkligen använda huvudet för att strida. Jag håller med, vore ju riktigt coolt om de annonserade det. Men jag känner på mig att det är inte speciellt troligt.

Kanske Total War 40K? Det vore nånting.