Inlägg av snefmeister

Inlägg som snefmeister har skrivit i forumet

1

Tråkigt att du slutar Calle, du kommer vara saknad, men stort lycka till med framtiden! Alltid spännande med nya utmaningar

Planen är oftast att vara så god som möjligt, men det är klart, kan ju slinka ner några onda val längs med vägen oftast

Done!

Det är en den konsol jag har haft mest glädje med i denna generation, främst utifrån hur jag spelar nu för tiden (mycket bärbart även hemma) så jag säger att du ska köpa en.
Sen om den är värd enbart att köpa för nya pokémon-liren kan ju bara plånboken styra, men med tanke på mängden bra indiespel och Nintendos egna släpp som finns utöver, är den värd varenda krona.

Bra recension!
Har haft några fantastiska timmar med spelet. Riktigt läckert designat men som alla talar om, droppet i framerate som kommer är en aning irriterande och stör ut att det ska bli full pott. Men det är ingen dealbreaker, inget viktigt moment som har drabbats pga droppen.
Lika härligt att lira handhållet som dockad.

Mina fungerar än så länge, har inte Pro-kontrollen ännu (ligger på inköpslistan men oh boy vad den kostar..). Men jag skulle aldrig köpa Joy-cons för att kunna spela flera, eftersom just kvalitétskänslan är usel och priset på tok för högt. Vilket är extremt trist.

Projekt för framtiden

1