Inlägg av svindynga

Inlägg som svindynga har skrivit i forumet

Phantom (pain) (sons of) Liberty

#bildtext
äru stenad eller?

"Konsten att urinera i en plastflaska" - att en titel på en krönika kunde sätta sig så hårt i min lilla 10-åriga skalle att det fortfarande, 20 år senare, är en huvudsaklig association till tidningen är fantastiskt.

Grattis till er båda, finfina bidrag!

En tatooineinspirerad, vattenkyld cyberbil för alla som är för fega för att ta körkort (mycket på grund av hysteriska upplevelser i spel). Fortsätt göra din grej, var säker bakom dina (sol)glasögon och kör inom komfortzonen.
Alla likheter med verkliga personer är sammanträffanden.

Förutom Fragzonefredagloggan är allt ritat i Photoshop efter en bläckskiss på papper. Delar en prototyp och tidigare nämnd skiss nedan. Många fina bidrag av kreativa barn etc, saknar ni hjärta och väljer detta bidrag skulle PC+PS vara en fin kombination.

Fint spelat, stort grattis!

EPIC LOOT

Många bra bidrag här!

Jag försökte få med alla mina favoriter i vad som kan beskrivas vara en uppvisning av Nathan Drakes mest episka skattfynd någonsin i något som åtminstone ska försöka efterlikna känslan på FZ:s kontor.

En bildtext skulle förslagsvis kunna lyda:
"Alla barnen undrade vem som skulle bli mest spelad med bättre flow utom Trevor - han stod bara och kastade kontroller och svor"
Från vänster: Joel, Ellie, Batman, Geralt, Aloy, Atreus, Kratos, Nathan Drake, Trevor, Solid Snake, Franklin.

Jag har använt mig av Photoshop, en gammal hederlig Wacom Intuos 3 (ritplatta), tonvis av referensbilder samt sketchup för att skapa och rendera kontoret, bordet och loggor från scratch. Playstation 4/pro och persienner är hämtade från Sketchups 3dwarehouse.

Process:

OT men Vietnamn är inte ett land, eller ett namn. Inte på svenska heller.

det var tamejfan det finaste hört sen jag inte komfirmerade mig.

Skrivet av ceb:

Någon mer som får felmeddelandet "There is a problem with your game's setup. Please reinstall your game."?? Installerat om spelet men får samma meddelande igen.

Jag har exakt samma problem men har inte lyckats lösa det..

Någon mer än jag som får "We're sorry, an error has occured. There is a problem with your game's setup. Please reinstall your game"? Jag har installerat om det..

Är det någon som vet om det är försent att boka på origin om man vill ha early access? insåg för två timmar sen att torsdag är alldeles för långt borta och slog till, skulle ändå bokat det innan release..

shit, var det bara jag som fick starka bioshockvibbar? gillas!

Skrivet av Jinx:

sluta släppa systemkrav...det är väl ändå ingen som spelar spel som har en dator under kraven

Haha det låter ju verkligen som en smart idé. Jag kan garantera dig att det finns många spelare (oja, även folk på fz) som inte lägger sina surt förvärvade pengar på att uppgradera sitt system varje år för att hålla den top notch. tänk crysis tex. jag antar att knappt 70% av alla gamers kan nå upp till 25fps på ultra.

varför ens släppa en 40% färdig version när det ser bra mycket sämre ut än flatout 2?

Men herregud, detta är ju pinsamt. förmodligen drog de med alla "coola" scener i hela filmen i den där trailern för att eventuellt locka lite folk. Och var är de extremt fula alienaporna som gjorde att jag inte orkade spela klart spelet?

Skrivet av depthless:

Jaha, ett spel utan story, bara massa knep och knåp, märkvärdigt vad Valve är inkonsekventa...

Det stämmer väl inte riktigt eller? Portal har ju, som den HL-fantast jag är, en sjukt gripande handling, som seriöst fick mig att sitta som på nålar under den sista delen av spelet, även om den är väldigt subtil och oklar.

Enligt mig påminner det starkt om disneys tarzan (efter filmen med samma namn) som kom typ -98. Verkar äckligt dåligt :/