Inlägg av anon316994

Inlägg som anon316994 har skrivit i forumet

lätt köp

Skrivet av Deragorn:

Måste säga att Diabotical ser betydligt mer instressant ut.

Diablotical och Reflex

Han är ju inte biff.

De var rasistiska påhopp. Då hade han ju rätt. Har träffat många roliga personer från andra länder. Han försvara sitt land är inte åtal. mordhotar personer ska han åka in för.

Imponerande

hon är kåt

kan tipsa om Outland Frostmane Stormscale och Silvermoon för oss nordiska.

/

Skrivet av ClockWise:

Man blir ju så ledsen när de gör en sån här grym film, men sen inte kan göra en ordentlig film...vet inte hur mycket Blizzard faktiskt är med och petar i produktion av filmen (eller filmerna om det blir fler) men låt dom göra allt bara, snälla.

Dessa 6 minuterna var bättre än allt det bästa från Warcraft-filmen tillsammans.

Jag gillade Warcraft the beginning. Kunde varit något brutalare men vi måste se till att de är flickor som tittar också.

Klart de finns undantag där spelare spelat till sig hög rating och gear på solo queing

Jag summerar som någon sa på wow's forum under patch 7.0 release. Wod hade allt för stark healing i pvp. Kan inte prata om raid för jag provade normal.

Kan informera att warlords of dreanor season 3 pvp var svåraste säsongen. hoppas de kommer ändringar för vi som inte spelar allt för ofta. De kan vara beroende på visa klasser hade fördel med några saker. dom har exempelvis lagt på en cooldown power word shield som gick och trycka hela tiden på i wod för disc priest. Jag tror inte resto druids är lika mobila i legion. feral har bytt healing spell. Om man inte var med ett raid team kunde man inte gå så lång. hoppas de ändras och många spelare inte är så otrevliga som de var i wod. de var nog för att många av de spelande såg att de som en tävlingsnivå på sista säsongerna.

Skrivet av oscarstegland:
Skrivet av miffot:

Så det blir en vanlig band of brothers serie ish?

Vanlig band of brothers serie? Vad har du sett som är ens i närheten av BoB?

Band of Brothers är bästa serien som gjorts. därpå kommer walking dead

Beck & Gunvald. då tittar vi

Kunde dom inte insamlat till en 666 fps. människor dör oavsett : /

Besviken på kartor i black ops 3. Dock vapen och movement är väldigt till de bättre för framtidskrigshållning.

<-- föregånde tråd

spelade blackops ett tag på 360 online stängde av autoaim. De tog nog två månader innan de började bli bättre och körde med längre spakar. Har sett spelare med riktigt hyffsad aim med kontroller titta bara på Optic Gaming Faze @ Black Ops 3.

På tiden. dags att göra tillverkning & användning kriminellt. de är pengar i spel.

Skrivet av Stich:

Jag förstår inte att folk bryr sig så mycket om skins, som är anledningen till att denna gambling finns från första början.

Då har du nog inte spelat med någon cool ak eller någon snygg kniv. Kan inte säga att de är bättre men jag har gjort många kills med ett specifik vapen med skins. Du kan spela som du vill.