Inlägg av Sp4ceRock3R

Inlägg som Sp4ceRock3R har skrivit i forumet

Det är ju bara att sätta ett achivement "play 500 h" så krävs det för 100%.

Halflife.

Edit: blir nog att dra igenom black mesa igen. Dags för årets tur genom black mesa. Blev sugen när jag började tänka på Gordon

Valiant hearts. Slutet. Enda spelat jag gråtit av vad jag minns på rak arm.

Blev taggad nu. Behöver inte vara så nyskapande och världsomvälvande. Jag gillar bethesdaspelen Fallout och eso spelen. Göra en karaktär och härja lite i rymden, hitta grejer och skjuta. Det blir perfekt. Gärna att man kan styra tempo sjäkv. Vill jag vandra i ödemark och kolla mineraler så gör jag det, vill jag slåss i nån Arena eller anfalla nån rymdbas så får jag göra det. Lite stämningsfull musik och hitta nån rolig armordetalj i ett skåp.

Jag tror på det här.

Ooh vad roligt! Igen! Går på semester 20e juli och har som skillnad mot tidigare år tillskott hemma. För se hur mycket jag lyckas leverera, blir nöjd om det blir ett spel överhuvudtaget. Ska göra mitt bästa!

Första quizet någonsin tror jag med 10/10. Lätt!

Skrivet av Joakim Bennet:

Känner mig allt tryggare i mitt beslut att vänta till julen 21/våren 22 med att spela igenom CP2077. Tack alla som tar en för laget!

Så hinner man kanske få tag på ett nytt grafikkort också.

Halflife "on a rail" när man skickade raketen. Första gången man ser himmel och man lyckas med något som kan rädda black Mesa. Så spelas den här låten

Sen ska man ner under jorden igen.

Detta störde mig rätt mycket senua.

Chansen att det inte är en robot och att man faktiskt får ligga med en riktigt kvinna är väl 0.000000000001%. Det är iaf högre än noll! Värt oddsen. Lätt!

Mindre. Köpt hus och fått barn. Dock spelat mer än jag trodde jag skulle göra med tanke på tidigare nämnda

Nej. Varför? Säljer bethesda ut inför släpp av nästa?

Skrivet av Jinxswe:

Håller inte med han. De som gör att jag väljer bland annat fallout 3 och Vegas över 4an är för de är mer öppet och öde. 4an gjorde fallout till ett fps spel där det tvunget skulle va action hela tiden. 3an kan jag spela enbart för att gå runt och ta in atmosfären.

Håller med. Det jag tycker minst om i openworld tog är städer där det är för trångt. Lugna partier där man får färdas i maklig takt ger tempoväxling och känsla.

Långa laddningstider och obligatoriska små klipp om man dör vid bossfighter. När storyn är "komplicerad" och det inte känns som det hänger ihop och förklaras med "parallella universum" eller liknande i slutet.

Det är nån drak-boss i witcher 2 som jag inte kommer vidare på. Extremt tråkigt när man sätter sig in i ett spel och sedan fastnar man på ett ställe och inte kommer vidare, "tar en liten paus" och spelar något annat spel. När man väl kommer tillbaka och har tappat mekaniken, vilka potions som gör vad och skall sätta sig in i allt igen. Det är inte så att bossen blir lättare. blööörg

Skrivet av Paddington:

Vilket spel är detta? Hittar inget som bara heter Away när jag söker på Steam.

https://store.steampowered.com/app/757910

Funkar länken? (Skickat från mobilen)

Kunde sluta tidigare så hann med ett (väldigt) kort spel till
AWAY. https://steamcommunity.com/id/Sp4ceRock3r/stats/757910/achiev...

avklarat: Lust for darkness https://steamcommunity.com/id/Sp4ceRock3r/stats/523650

Jobbar kväll och slutar vid 00 så det var sista jag hann med i år. Lycka till alla!