Inlägg av Maloken

Inlägg som Maloken har skrivit i forumet

Några som spelar nu?
Är deathwatch fortfarande aktiv?
Jag är just nu med i en rätt aktiv och stor tribe men vore kul att vara med lite svenskar, allra helst starta en helt ny svensk tribe

Jag vill bara understryka att sidan drivs av endast en person som klagar, så generalisera inte alla kristna nu! (Nej jag är inte kristen )

Jag har också fått en sådan kod men det funkar inte att skriva in på sidan, så tar gärna din

Dock finns det ju redan ett liknande spel med tillhörande kontroll som heter Beatmania, till ps1 tror jag. Ganska kul faktiskt

Saknar alternativet "Nej, för jag ser inte det roliga i det."

Fast utifrån min erfarenhet av SB så går det ganska snabbt att ta max lvl (iaf om man blir boostad av high-lvls), vet dock inte om det är mycket farmande efter gear men tror ej det. Spelet handlar mest om PVP.

God jul alla och klockrena bilder!

Körde betan men laggade för mycket då. Har ny dator nu och de har förmodligen optimerat spelet lite till så ska testa igen. Kollade på en polare som lira, såg faktiskt välgjort och tom lite småkul ut Frågan är bara hur länge det håller.
Gameplayet är lite som Guild Wars utan någon PvE alls om jag förstått det rätt. Alltså PvP för hela slanten. Kan tänka mig att det kan vara väldigt kul om man är med i en bra guild och spelet ger utrymme för lite strategi-tänk

laggade oerhört mycket när man kom till staden efter tutorialen, så jag orkade inte köra mer Men fighterna ute på sjön var något ut över det vanliga och kan nog bli väldigt roligt iaf mot andra spelare, frågan är hur länge.

Jag har inte kört PE så mycket (testade överleva någon gång utan att sätta in pengar )
Men vad var det med PE du gillade?

Och en fråga: Under dessa 4,5 år, gick du plus eller minus?

Testade det förrut. Det är extremt välgjort för att vara gratis. Dock var gameplayet.. ja, behöver jag ens nämna det, som vilket annat gratis 3d-mmo som helst. Du nöter kill-and-collect-10-of-these-quests, och drop ratesen för det man behövde kändes ganska låga också. Dock kan det hända att jag spelade i någon sorts beta, och att de har höjt drop ratsen efter att jag körde.

Vissa extra features stack ut:
Du kan flyga, redan på lvl 1
Du kan ha mounts, som också kan flyga
Du kan ha något sorts hus (vet ej om det är instans eller inte)
Du ska kunna variere ditt utséende extremt mycket när du skapar en char

Jag orkade dock bara spela i ca 3 timmar så hann aldrig testa så mycket av det. Men som sagt, ska man spela ett gratis 3d-mmo so tror jag detta är det bästa.

Skrivet av Z0RRE:

Jag gillar absolut upplägget i spelet. Dessutom så ger grafiken en riktigt nostalgisk känsla. Synd bara att jag hittar det först nu då man inte vågar starta med nått mer MMO mer än VG nu inför AoC.

Vi verkar ha ganska lika MMO-smak Horizons, VG och AoC är de (3d-)MMOs jag är mest intresserade av. Vanligast är att det brukar låta WoW, WAR

Jag har för mig att det spelet fick en ganska dålig start och därmed dåligt rykte. Det har haft ganska låg population och det är möjligt att det håller på att tacka för sig, men jag bara spekulerar.
Jag har också varit ganska intresserad av det här spelet, eftersom man som sagt kan göra ganska mycket i det, bl.a. bygga ett eget hus om jag inte minns fel.
Jag kom så långt att jag laddade ner trialen men jag installerade den aldrig av någon anledning
Om du har lyckats köra trialen så kan du gärna få rapportera om hur spelet är.

Gillade det mycket, levde nästan upp till hypen Kunde dock bara köra på medium med godtagbar fps.
Superkrafterna gav många olika tillvägagångsätt att slakta sina fiender Multiplayer kan nog bli redigt roligt

Om det nu är så finputsat som det sägs, varför släpper de inte en trial för spelet innan folk som jag tappar intresset helt? Har vart sugen att testa sen jag nyligen köpte ny dator men vågar inte köpa pga alla negativa kommentarer. Annars känns det som ett spel som skulle passa mig..

TF2 och Portal i all ära, men roligast var nog ändå Peggle Extreme imo.

Skämt åsido, TBO var nog de mest väl spenderade pengar på länge för mig..

Jag joinar nästa tisdag då

Jag måste säga att detta måste vara det bästa FPS jag spelat sen CS och Q3. Det var länge sen jag fastnade framför ett spel såhär och helt plötsligt upptäcker att klockan är 4 på natten. Men som sagt, tror att det glänser som mest i pickup/klanmatcher vilket ännu måste testas

Skrivet av mazk0:

Mycket trevligt spel. Funkar problemfritt. Stör mig på att ibland bli backstabbad hehe.

Det är bara försöka ställa dig med ryggen mot en vägg (helst ett hörn) och försök att röra på dig så mycket som möjligt

Heavymachine-nissen är extremt långsam, medans scouten är sjukligt snabb och dessutom har dubbelhopp med en sorts aircontrol. De andra klasserna är väl ungefär lika snabba och ligger därimellan. Jag tycker spelet är mycket snabbare och mer actionfyllt än CS

Några som testat? Antar att det inte finns något online-läge?