Inlägg av Latahunden

Inlägg som Latahunden har skrivit i forumet

Backade direkt.
Shovel knight var/är extremt bra.

Jag har ett tillkännagivande. Jag är en del av problemet vad gäller Hollywood. Har denna film den minsta chans att bli bra? Nej. Kommer jag betala för att se den om/när den släpps? Självklart!

STRIMLAR´N! <3

Det var som fan
Visste inte att en vinnare skulle koras. Tack själva allihopa för alla roliga spel man fick chans att lira under eventet. Alltid gött att få en känga i röven så att man faktiskt gör klart något. Hoppas på ett nytt event nästa år (eller tidigare).

PS: Jobbar vidare på en Android version av rocket riddles som kanske kommer släppas (gratis) någon vacker dag.

Skrivet av RiddarKatig:

Här är mitt bidrag:

http://www.homebrewed.se/img/angel.png

Jesus' Easter Adventure

Ett dokumentärspel-epos på två och en halv minut om hur Jesus dog på korset för dina synders skull

"Jesus' Easter Adventure" var ett fantastiskt sätt att starta veckan på.
Fladdermössen i helvetet var riktigt jävliga men det gick till sist.
Spöade djävulen och är nu garanterad en plats i himlen, gött!

Skrivet av RiddarKatig:

@Latahunden Vad är det för default keys för arm och shoot? Det hänger sig för mig när jag trycker på back-knappen från menyn efter att rebindat keys.

Jag kollade youtube-klippet under tiden, det är inte första gången du gör ett spel va? Det märks på detaljerna att vet vad du håller på med. Ser verkligen skitbra ut...

Extra plus i min bok att det inte är gjort i Unity

Edit: Ah, arrow up/down. Hittade det!

Tack!
Jo har blivit en del pixelspel över åren men få seriösa projekt. Därför det är najs när ett JAM sparkar en lite i röven
Ser fram emot att testa ditt lir. Ser härligt skruvat ut.

Då var man klar.
Spelet döptes till sist om från 'Calle of Duty' till 'Rocket Riddles'.
Jag vet, ett något tamare namn men då spelet inte hade någonting att göra med COD tonade jag ner på GBG humorn... man är ju trots allt Malmöit

Spelet är en platforms-pusslare.
27 banor och stöd för gamepad om man har en sån hemma (jag har kört med xbox kontroller och det funkar bra).

Tanka här:
https://latahunden.itch.io/rocket-riddle

Varning: Youtube-klippet på sidan visar lösningen på de 14 första banorna.

Säg gärna till om något inte fungerar som det ska så kanske jag hinner fixa till imorgon.

Vi börjar närma oss deadline. Now what? Ska vi slänga upp våra bidrag på https://itch.io/ och länka till dem här?
Jag tror jag är typ klar.

Det börjar likna något

Det börjar likna något.
Blev en ganska intressant spelmekanik; pusselspel med rocket launchers.
Har grundspelet färdigt.
9 banor klara, siktar på 20 innan dead line

Kul initiativ!
Jag är med i racet.
Har redan börjat mecka lite i gamemaker.
Spelets kodnamn: "Calle of Duty".

Summering av åsikter: OW spelbasen tycker det ser för långsamt ut och CS spelbasen gillar inte hjälteförmågor.

Om det stämmer att detta spel kommer stödja 4 player local co-op blir det lätt ett inköp till switchen.

Tråkigt att höra.

Är en inbiten kort/brädspelare och har fet respekt för Richard Garfield. För mig betyder "ännu ett kortspel" kommentarerna i tråden väldigt lite. De är typ synonyma med "ännu ett third person adventure spel" för mig. Detta är Richard Garfields vision om hur ett digitalt kortspel kan se ut med Valves erfarenhet att backa upp det. Jag är extremt nyfiken på slutprodukten.

Ok dags att hoppa med huvudet först rätt in i getingboet. Verkar som att många i denna tråd är provocerade av feminister och att bagatellartade frågor som dessa får uppmärksamhet. Rak fråga, vill ni att en övergripande majoritet av alla kvinliga moba karaktärer kläs i uringning och tajta kjolar? Jag har inget problem med att vissa gör det men när en stor majoritet av de kvinnliga karaktärerna framställs på samma sätt kan jag tycka att det börjar bli tröttsamt. Jag har gejmat ett helt jävla liv och jag har verkligen svårt att förstå varför vi här på FZ och andra gaming community blir så arga över att folk vill se en förändring. Många av er i tråden bör också se över er attityd. Det är den här formen av respektlöst snack som får mig att känna mig för gammal för gaming. Jag kan bara hoppas att fler delar min åsikt men inte pallar ge sig in i denna toxic zon.

@Khenke: jag är medveten om vad olaga hot är. Kärnan här handlar väll om texten “Y’all need to shut up about school shootings or I’ll do one.” på snapchat bör klassas som hot eller inte. Förutsatt det jag vet om fallet, lutar jag åt; inte.

@kaealy: jupp, är på riktigt. Som sagt, kan inte detaljerna i det här exemplet. Är rädd för att vi får en kultur där bara vissa får skämta. Det beror ju naturligtvis på hur hotet såg ut. Jag inser att jag är på tunn is eftersom jag inte sett inlägget. Hiphopen jag lyssnade på under 90 talet var full av "hot". Well well antar att man kan ha olika syn på detta. Finns det någon länk där man kan titta på killens Instagram post?

Nu är jag inte superinsatt i vad som hänt här men kan man inte med samma logik sätta diverse musikartister inom hiphop och sub-metal genren i husarrest på samma grunder? För att vara ett land som skryter om sin frihet så tycker jag detta är farligt nära ett hot mot yttrandefriheten. Jag vet inte. Antagligen gick den här snubben för långt men jag vill inte ha en framtid där ens (dåliga) skämt kan få en arresterad.

Har bara lirat starfox 64 lylat wars så den röstningen var enkel. Älskade lylat wars även om jag minns det som ganska kort.

Jag är så jävla imponerand av företag som går sin egen väg. Nä, detta är inte bara lite kartong. Detta är inovation, lekfullhet och mod. Behöver vi fler battle royal spel? Behöver vi fler cod, mobas eller soullikes? Inte om ni frågar mig. Vi behöver Nintendo. Inte för att jag själv kommer sitta med ett fiskespö av papp i handen utan för att hela spelindustrin behöver nytänk.