Inlägg av PeterMagnusson84

Inlägg som PeterMagnusson84 har skrivit i forumet

Gör det gratis att spela online
Mindre exklusiva spel, varför vill man ha mer av detta?
Mer kraft i konsollerna.
Hade velat se en möjlighet att kunna köpa digitala spel i andra butiker än bara deras egna. Finns ju ingen konkurrens när det bara finns en butik.

Dom borde släppa NHL på Cloud så att PC spelare kan spela det också

Skrivet av pazu:

Snälla lägg ner XBOX så alla spel kommer till PS.

Kommer ju dock sluta med att Sony gör sämre konsoller i framtiden isåfall.

Skrivet av Priapsi:

Be a Pro-läget är det enda som intresserar mig. Har det skett några förändringar där?

Dom gjorde tyvärr en kopiering detta år också. Du får avvakta till NHL 25 och se om dom orkar röra den delen då.

Starfield
Forza
Cities Skylines 2
NHL 2024

Känns som det blir en riktigt bra spelhöst.

Väntar tills det lämnat early access innan jag köper.

Är det klart i USA eller låtsas dom spela svåra där med? Med tanke på hur mycket pengar Microsoft har skickat in i dom politiska rummen genom åren så känns det ju ganska solklart vad som kommer hända.

Det är ju trots allt bara ett spel det handlar om.

Trevlig, men inget datum så gissar på ett försök med lansering i höst och sen en försening till början av 2024.
Brukar ju vara standard nu för tiden.

Skrivet av jaqob_:

Precis spelat igenom det på xbox series X, och kan inte säga att det kändes föråldrat. Snarare är det ett av de snyggaste, och framförallt mest tekniskt avancerade, spelen jag spelat även till den här generationen.

Hur kunde du missa att det körs i 30 fps?

Gissar på att det inte blir någon vår release då med andra ord. Sen sommar eller höst känns väl mest troligt nu.

Dom borde gå tillbaka till att göra Battlefield militär inspirerat igen, gav en mycket roligare inlevelse när man spelade BF3 och BF4.
Wingsuit passar bättre in i spel som Steep. Grappling hook känns mer som Apex och sköldar är väl mer för en polisiär insatsstyrka typ Rainbow Six.
2042 spretar åt alla möjliga håll just nu.

Någon som vet om dom kommer sluta med wipes någon gång? Trevligt spel men inget för oss som spelar mindre under flera år. Man kommer ingenstans känns det som när dom bara wipar så fort man ska återuppta spelet.
Verkar mer rikta sig mot folk som spelar massor under några månaders tid.

Battlefield skulle ha fortsatt göra skjutaspel med inspiration ifrån militären. Deras bolibompa inspirerade spel har inte tagits emot bra.

Saknar forum till varje spel där man kan diskutera, samma sak gäller för Ubisoft Connect.
Liknande som vi har i Steam.

Har testat några dagar att spela detta på Xbox men servrarna är helt tomma brukar ibland komma in 2-3 spelar i kön men för lite för att få någon match att starta och folk är ju dessutom otåliga med att vänta.
Man är tvungen att aktivera cross play och spela med PC spelarna för att hitta matcher, förstår inte varför man skulle vilja göra det? Tyvärr finns ju inget cross play för konsolerna vilket känns märkligt.

Ska göra ett nytt försöka när denna patch har släppts men man är ju glad att man inte har köpt det iallafall, spelet är ju typ stendött.

Får testa någon dag, men är det bättre än Steep?

Får hoppas på att NHL kommer dit så man kan börja spela lite hockey på PC

Ser ju intressant ut, bara att hoppas att det är ett sci-fi spel nu och att dom inte slänger in monster och göra det till ett fantasy spel istället och dödar intresset för det helt.

Skrivet av B-itta:

Jag syftar ju förstås huvudsakligen på Xbox vs PlayStation

Är det någon mening att dela upp Microsoft i PC och Xbox längre? Man får nog börja se det som Microsoft vs Playstaion

Det rycktas om 128 spelare på en server? Jag förstår inte riktigt tjusningen med det. Dom roligaste matcherna brukar vara stora banor med 32-48 spelare, hardcore med endast spawn på squadleader vilket gör att squaden håller ihop mycket mer, då känns det som att spelet blir mycket mer taktiskt och med ett lugnare tempo där dom man spelare med hjälps åt mer och spelare mer strategiskt. Ju mer folk det blir ju mer oorganiserat kaos blir det.
Ett annat problem enligt mig är ju banorna som oftast inte är gjorda för 64 spelare tycker jag. Man kan gå från att spela Caspian Border i BF4 tex som ju funkar helt okej för 64 spelare till att nästa match hamna på Operation Locker eller Operation Metro som mer är gjorda för 16-32 spelare.