Inlägg av Maguz

Inlägg som Maguz har skrivit i forumet

Plockade precis alla achievements. De envisas ju med att lägga till nya.

Helt klart min favorit i genren, med Deep Rock Galactic: Survivor som stark tvåa.

Skrivet av Maguz:

Ännu en totalt meningslös implementering. När det infördes i World of Warcraft var fps-droppet det enda sättet att urskilja om det var påslaget eller inte, inte mycket som hänt sen dess med blizzards grafikmotorer uppenbarligen. Antagligen enbart för att det ska läggas till på Nvidias lista.

Som sagt.. mycket viktigt tydligen.

Ännu en totalt meningslös implementering. När det infördes i World of Warcraft var fps-droppet det enda sättet att urskilja om det var påslaget eller inte, inte mycket som hänt sen dess med blizzards grafikmotorer uppenbarligen. Antagligen enbart för att det ska läggas till på Nvidias lista.

Det går väl inte att nämna så många andra är Nintendo även om jag personligen inte är intresserad av annat än Metroid och äger inte ens en Switch. Alla de andra stora har fallit högt ifrån sina glansdagar med den ena hel- och halvskandalen efter den andra medans Nintendo alltid levererat sitt egna med ett fåtal mindre tramp i klaveret. Valve ligger väl väldigt nära i det anseendet även om de mest ägnat sig åt annat mellan varven.

LucasArts stod en gång i tiden för garanterad kvalitet. Santa Monica Studio en annan. Rockstar Games ligger också rätt klanderfritt till både när det gäller försäljning och mottagande.

Sen finns det ju givetvis några fantastiska uppstickare som ser ut att ha en fin framtid framför sig men de har inte funnits sålänge heller, FromSoftware är väl vad jag litar på idag att de kommer leverera ett bra spel. id Software är tillbaka på pallen men även dem hade en lång svacka av halvmesyrer innan den där killen kom in på företaget och styrde upp Doom-rebooten.

Larian Studios får förhoppningsvis göra sitt i lugn och ro...

Please dont corrupt.. please dont corrupt..

Hade inte köpt det skitföretaget för en femma ens en gång.

Det här kan faktiskt bli första dagen sen release då det går att spela felfritt. Håller tummarna.

Jag kan ta att det är strul på release-dagen.. jag kan ta att dagen efter också involverar diverse strul. Men nu har det tagit död på spelglädjen totalt, pressat mig till level 32 på alla dessa dagar och det är få stunder jag inte suttit fast i loading-hell, trixa, fixa, unityengine errors, starta om, gå in och ut ur triggers för att försöka lura mig till en fungerande transition. Spelet i sig är kanon men fyfan vad det här var illa skött.

Skrivet av Edd1e:

Försöker spela Last Epoch.

Med betoning på försöker.

Nej, jag väntar till PS5 Pro+ istället.

Skrivet av DieZe:

Så bara för att Last Epoch inte finns på xbox ännu så är det ett skitspel och Diablo är the shit? Logiskt tänk där du.

Skrivet av Majorkraft:

Ser ok ut grafiskt och atmosfäriskt men animationsmässigt är det väldigt stelt.

Det är ju precis det de fixat till i 1.0? Gjort om alla animationer och piffat till både här och där, rejält lyft grafiskt enligt dem som fått prova. Ska vi börja jämföra med D4 så pratar vi inte om någon indie-AAA skillnad längre när det kommer till animationer det är en sak som är säker.

Var är PS-questet på PC?

Sorgens tid.

Skrivet av DrDoom:

För guds skull fixa flygkontrollerna. Slutade spela kort efter fick kvasten pga den totalt värdelösa styrningen i luften.

Den blir bättre med uppgraderingar och när du fattat "grejen" var det inga större problem att styra för min del. Den största otjänsten man kan göra mot sig själv i Hogwarts Legacy är att inte utforska så mycket som möjligt och bara rusha sig igenom mainstoryn, det är enormt mycket kärlek de lagt ner i detaljer och världsbyggande.

Ubisoft left on read.

Vad lack man blir. I sommar?

Skrivet av Ulfgunnel:

Ett riktigt panginlägg! Skippa och skriva nästa gång, det blir bättre för alla. Tack.

Det kanske flög dig förbi att han var ironisk över folks flockiga klagande kring Diablo 4...