Inlägg av Houratronic

Inlägg som Houratronic har skrivit i forumet

Slängde av mig mina hörlurar och började hoppa och skrika av lycka sen kom jag på att klockan var typ 5 på morgonen..

Skrivet av Megagurra:

Kört closed alpha ett par veckor nu men performance är katastrofal. Mycket värre än PUBG, men också mycket mycket mer smörj från utvecklarna jämfört med PUBG. Hoppas verkligen att det här blir ett bra spel!

@Megagurra: Måste säga att PUBG är galet bra optimerat nu, har över 100fps konstant. För 1 år sen satt jag med typ 40fps.

Skrivet av lurwas:

Låter precis som ett spel du behöver, om du har tid. Har du inte tid, skippa det.
Jag är gammal och lite trög, men efter 40h spelande känner jag mig hyffsat bekväm i spelet.
Det är grymt roligt, utmanande etc.

Kontrollerna för att hantera genvägar till saker är speciella och var i alla fall för mig svåra att lära sig.

Happy hunting!

Jag köpte det och älskar det än så länge! Känns verkligen som ett spel för mig

Har en fråga jag hoppas kan bli besvarad.

Jag har aldrig tidigare spelat ett monster hunter spel, aldrig ens hört talats om det till och med men tycker detta ser väldigt intressant ut. Har alltid tyckt om grindande efter gear och att customiza sin karaktär + att lvla upp. Är spelet på något sätt likt Diablo, Skyrim, Bloodborne/Dark Souls? Vill verkligen köpa detta men vill vara säker på att jag lägger ner pengarna på något jag kommer bli nöjd med, hann tyvärr aldrig testa betan!

Förövrigt så älskar jag iden att man har en katt med sig hela tiden då jag kan göra så att katten liknar min egna katt och låtsas som att vi går ut på äventyr tillsammans medans han ligger i mitt knä

@Alienshade: Yes, har kollat lite gameplay på youtube/twitch och just därför jag tycker det ser intressant ut. Men tänkte mer ifall om någon som har spelat diablo, skyrim, bloodborde/darksouls tycker att man kan jämföra det med de spelen på något sätt

Har en fråga jag hoppas kan bli besvarad.

Jag har aldrig tidigare spelat ett monster hunter spel, aldrig ens hört talats om det till och med men tycker detta ser väldigt intressant ut. Har alltid tyckt om grindande efter gear och att customiza sin karaktär + att lvla upp. Är spelet på något sätt likt Diablo, Skyrim, Bloodborne/Dark Souls? Vill verkligen köpa detta men vill vara säker på att jag lägger ner pengarna på något jag kommer bli nöjd med, hann tyvärr aldrig testa betan!

Edit: Förövrigt så älskar jag iden att man har en katt med sig hela tiden då jag kan göra så att katten liknar min egna katt och låtsas som att vi går ut på äventyr tillsammans medans han ligger i mitt knä

@Vercadi: DayZ är ju i princip samma spel idag som det var när det släpptes Early Access dock. Du borde ta en titt på hur första verisonen av Rust såg ut när det släpptes Early Access, är ett helt annat spel idag än var det var då

@Rasmous: Köpte det när det kom ut till Xbox 360, spelade en hel del. Sen hade jag skaffat ett PS4 och ville ha GTA där då också.

Eftersom video redigeraren bara fanns till PC ett tag så ville jag skaffa det till PC också eftersom jag gjorde en hel del videos förr, men också för jag hade flest vänner som lirade på PC.

Tänkte ta och tipsa om en ny streaming tjänst som kommer inom kort som heter Rainway!

Man kommer alltså kunna streama sina PC spel till sina konsoler, mobiler osv om jag fattat det rätt. Ser väldigt intressant ut!

Video: https://www.youtube.com/watch?v=QTcKqbdxxQs

Helt galet vad bra spel playdead gör. Limbo och Inside är 2 av mina absoluta favoritspel och Jag kommer alltid att gå tillbaka till dem lite då och då. Har helt fastnat vid deras stil och typ av spel dom gör, faller mig i smaken perfekt. Kul att se att det har släppts till mobil!

@quadratis: H1Z1 Men det jobbade han också på.

Skrivet av rav:

Otroligt korkat uttalande.
"The Culling" och "H1Z1 King of the Kill" är ju två exempel på spel som kör samma koncept och kom tidigare.

Det spelet som är bäst vinner ju. PUBG är störst, och enligt mig bättre än båda ovanstående. Så vad är problemet?
Jag tror mannen har fått lite hybris.
PUBG må vara populärt men det är ju långt ifrån färdigt. Dåliga Framerates, buggit etc.
Det kanske är därför han är orolig?

Skrivet av billybob:

Vad jag vet så började han allt med sin Battle Royale Mod till Arma 3. Kom 2014 någon gång.

Ja det var ju till och med han som skapade/gav iden till H1Z1's King Of The Kill och The Culling kom ju efter det.

Det jag tycker är det roligaste med detta dock är hur han har straight up kopierat hans game mode från filmen ''Battle-Royale'' (& The Hunger Games) men samtidigt snackar om att spel borde ha samma copyright-skydd som filmer/musik.

Bra att ni promotar det här spelet! Är Grand Champion och har ca. 1300+ timmar i det, tyvärr så finns det inte tillräckligt med spelare för tillfället så kö-tiderna på att hitta match kan vara sjukt långa ibland... Annars riktigt kul spel som alla bör testa! Hoppas att mer folk kommer in när det blir f2p

Låter intressant.

YEY 2an kommer!!! Checka deras facebook

Gäsp...

Går och lägger mig nu i besvikelse

WOW, tack för denna. Är 25 år och har letat efter det här spelet hur länge som helst men hade glömt bort namnet, det var min barndom!!

Ah Mitch Murder som skapat sountracket <3

@anon_276063: Är ju mer No Man's Sky's UI som är lik första Destiny. Dom verkar använda i princip samma UI i 2an.