Inlägg av hest

Inlägg som hest har skrivit i forumet

G-man är väl ingen skurk?

Köpte Fallout 4 VR till fullpris - shit vilken blunder! Blev så jävla sjösjuk trots att jag var väldigt van vid VR-spel. Dessutom var det riktigt dåligt implementerad VR-läge.

Kul också att det inte gick att spela 2d-versionen..

Spelade igenom F4 på Game Pass några år senare istället.

Dave the diver dök upp från ingenstans och gav en massa glädje!

Eftersom jag vägrat köra early access eller ens tittat på trailers/gameplay videos för BG3 så blev det en otrolig överraskning.

Har "sparat" nästan 2000 kr på att ha prenumeration kontra köpt spel. Sjukt prisvärt och har fått mig att testa spel jag annars aldrig vågat lägga pengar på.

Får bara hoppas att de inte blir (för)giriga och börjar med dumheter.

"You can't hold the tide with a broom"

Det måste vara The Last of Us.

Skrivet av KoP:

Kan inte speltillverkare bara gör klart sina spel nuförtiden till den grad (och då syftar jag inte på alpha eller beta graden) att dom själva är nöjda med att släppa det? 😒

Speltillverkarna är inte nöjda med att släppa det, därav Early acces.

Men jag, och många andra, är tillräckligt nöjda att köpa och spela spelet i dess nuvarande form.

win-win

Blev väldigt positivt överraskad av Subnautica

Aktieägarna vill se mer PENGAR 🤑

Efterlängtat! Ständigt bortglömt i listor för spel att se fram emot 2023.

1. Sons of the forest

Civilization och Quake.

Nej, ingen länk.

Iaf. : 26h:10m:50s

Allt hänger på priset

När jag såg Blade Runner 2049 i en småstad i Sverige och helt ensam i lilla salongen. Befann mig i en situation i livet fylld av förvirring och ensamhet så K's situation blev väldigt träffande. Jag rycktes med i filmen och satt stundtals och grät. Det visade sig vara en knut som behövde lösas upp, jag mådde mycket bättre efter det biobesöket.

Självklart är det ok att skapa vilken röst man vill - vare sig det är via AI eller genom imitation. Däremot får man inte utge sig för att vara någon annan eller sno någons karaktär/IP.

Det är en liknande frågeställning som gammelmedia stod inför för 10-20 år sedan när CD, DVD, VHS mm började bli obsoleta. Tiderna förändras helt enkelt. Det kommer finnas en marknad för duktiga röstskådespelare en bra tid framöver.

Bra intervju, och otroligt intressant!

Kanske är det för mycket jobb att få det att funka på PCVR, då det redan en uppsjö av olika konfigurationer av headsets, kontroller mm?

Håller tummarna för ett senare PCVR-släpp iaf.

Grafiken gör inte spelet, det kan nog alla skriva under med tanke på originalreleasen. Men med samma logik så bör det inte vara ett större problem att de återanvänder grafik, ljud, story osv från första releasen till en ny release där fokus lagts på att göra spelet kul att spela.

@Kindra: Glöm inte att miljonerna de sparat in är från 2014 och framåt - så det blir snarare 16kkr per anställd och månad när man delar pengarna på 5 år.

Om de nu gjort det enligt bokens regler, så fine. Problemet är snarare att skattereglerna är bristfälliga.