Inlägg av oomberg

Inlägg som oomberg har skrivit i forumet

1

Har skickat en friend request och tror jag heter schleten666 på racenet. Är dålig på att synas i forumen men är en flitig nyhetsläsare på fz 😊

För ca 10 år sedan nämnde en kompis att jag var med i Guinness rekordbok (Det finns eller fanns en rekordbok Bara för spel). Jag trodde inte på honom så jag var tvungen att beställa den för att se om det var sant eller inte. Och visst pratade han sanning! På den tiden spelade jag en hel del rallyspel och jag var med i boken för världsrekordet på den ”långa” pikes peak sträckan i Colin Mcrae Dirt. Ska tillägga att jag hade majoriteten av världsrekorden i spelet under den tiden. Spelar sällan nu för tiden så det var lite kul att bli påmind om den gamla goda tiden.

Skrivet av Kimpalarsson:

Jag har tagit upp mitt Destiny spelade nyligen och ligger på 1215. Hur ofta spelar ni och hur casual är det?

Vi har alla jobb så det brukar bli kvällar och helger som vi kör tsm. Vi är lagom casual, det är inte på liv och död direkt. Det vore bra om du är runt 1250 ändå för att det ska flyta på i raiden.

Destiny 2 beyond light xbox

Hej,

Vi är ett gäng värmlänningar på 4-5 st som spelar Destiny 2 på xbox, vi skulle behöva en eller flera spelare att spela deep stone crypt raiden med. Vi är samtliga på powerlevel 1250-60 och det vore bra om du eller ni är på liknande level. Är du intresserad är det bara att höra av dig eller lägga till mig på xbox live: dddTorsby.

1