Inlägg av micke52

Inlägg som micke52 har skrivit i forumet

Jag Nominerar Elden Ring

Jag köpte en Röd ps5 kontroll för 485kr och Dying Light 2 ps5 för 299kr.

Klart som korvspad att det ska spelas in med Japaner och på Japanska även jag har Japanskt språk i Ghost of tsushima.

Kunde äntiligen köpa en ps5 på Mediamarkt föra veckan så jag spelar Demons souls ps5 Remake. Är det nån annan som spelar det så hojta till.

Skrivet av dTexN:

Curved greatsword är något mitt i mellan tror jag, lite snabbare än vanliga greatswords men slöare än katana. Bloodhounds fang kan man få rätt tidigt, den har varit mig trogen i många fights!

Fick bloodhounds fang häromdagen ska prova den den är inte lika tung som ett riktigt greatsword

Skrivet av Laddemannen:

Är vanligtvis den största fanboyen av FromSoft spel men nu ska jag faktiskt klaga, ett känt klagomål men ett jag tycker vi pratar för lite om, speciellt i Elden Ring! En journal? Hade det varit för mycket? Bara i Dark Souls är det svårt att hålla reda på NPC:er och questlines, men nu är det 10x ggr fler. Jag minns inte ens namnet på hälften av dom jag mött eller vart jag/dom ska någonstans. Så i uppföljaren, kan ni väl ta med en journal som i det minsta säger vart npc:en har tagit vägen? (Jag vet att dom infört markörer på kartan, men det hjälper inte när jag inte minns vad folk heter)

Det finns en quest app som håller reda på quests och ens framgångar vet inte om den är bra o h tror den kostar lite
https://shatteredring.com/app/
Denna är det

Skrivet av NordhNet:

Jag har kört med bloodhounds fang ett tag nu och känner att det är ett bra mellanting mellan ett gigantiskt stort svärd och en snabb katana.
Dess special är också väldigt bra

Tack får prova den fick den härom dagen

Ok. Jag har uppgraderat claymore till +7 men tycker greatswords är för tunga tror jag går till baka till broadsword så länge dom är lättare och snabbare

Ok har inte provat dom men ser många som har dom

Behöver lite vapen råd jag kör nu en Confessor lv 35 kör nu med broadsword men behöver ett bättre, vilket är det bättre en uchigatana som är hyfsat snabb eller en Claymore

Skrivet av Maggot:

Penna och papper har funkat rätt bra för min del. Det blir mycket grejer att hålla reda på. Antecknar bra ställen för att farma olika ingredienser, tunnlar och grottor man hittat men ej 100%. Uppdatera en att-göra-lista för varje område. Blir mycket antecknande, en app hade vart fint!

https://shatteredring.com/app/
Denna är det tror den kostar lite är inte säker. Ja det är mycket att hålla reda på

Skrivet av fingalf:

Exakt samma här! Innan spelet släpptes funderade jag på att köpa en fysisk journal att anteckna grejer i men sket i det av någon anledning… Var lite väl insyltad innan jag insåg att det faktiskt hade varit en jävligt bra idé 😅

Ska finnas en app som håller reda på alla quests och dom framgångar man gjort
Kommer tyvärr inte ihåg vad den heter.

Skrivet av Knalle:

Behöver lite hjälp.

Är i Liurnia och hittade en sån där liten portal som teleporterar en till en ny plats. Hamnade i någon stad med en stor port och hittade en karta på ett lik strax utanför - Meeting place map, tror jag den hette. Hittar nu inte denna karta i min inventory, trots att jag letat igenom den flera gånger…vad har jag missat?

Tror det är en karta som visar vart det är en drake där du kan smita förbi och hämta nycklen till porten i lurnia

Är det nån som vet om Rune arcs är som ember i ds3 som drar till sig mer uppmärksamhet från invarderare, är Leyndell Royal Capital ett ställe där det är mycket invasion, hinner knappt röra mig fören jag blir invarderad.

Hittade Mimic tear i går och gick upp i lv rätt bra i nokron och jag tycker åxå det är roligare att spela co op och hjälpa andra gick upp i lv bra i början med att hjälpa andra med Margit och Godrick och Renalla, jag har spelat sen dagen innan premieren den 24 februari och sitter fortfarande och får wow känslor av spelet och det är ju sjukt stort om man räknar allt som finns under jorden som man inte ser med blåta ögat.

Tog precist General Radahan och ska fortsätta Sellens och Rannis Quest

Hittade comet azure innan min mage är lv 83 om nån behöver hjälp säg bara till,jag spelar på ps4.

Försöker hitta Azure Comet sen blir det Genetal Radahan

Har kollat lite när FZ spelade Elden Ring,nu spelar jag själv Elden Ring är i Atlus Tunnel

Hade mer än gärna spelat detta men har svårt att tänka mig att det kommer till pc