Inlägg av Emblaz

Inlägg som Emblaz har skrivit i forumet

Fallout 3 innan expansioner som förändrade grundspelet.

Du behöver gå in i en dödlig radioaktiv kammare och knappa in en kod för att rädda alla och skapa rent vatten.

Companions:
Charon - Hjärntvättad att följa order enligt kontrakt, vägrar gå in trots att han är immun mot strålning.
Fawks - En super mutant gen 1, immun mot strålning och förstår innebörden och han är skyldig dig hans liv men nepp..går inte in där.
Seargeant RL-3 - En robot......vägrar gå in och följa order.

Lyckligtvis insåg Bethesda hur absurdt detta var och ändrade det senare.

Det finns mycket att säga om skillnaderna mellan spelen och när det kommer till 3,4 och NV (skiter i 76) så kan man tydligt se att NV är bättre skrivet och det är det som är viktigast för mig iaf. I 3 och 4 så är raiders väldigt generiska, precis som super mutanterna som defacto bara är stora gröna raiders. I NV så är raiders skapde med mening, deras gäng t.ex vipers och fiends är tydligt åtskillda och bestyckade på olika sätt. Samma med mutanterna som har ett syfte och särskild plats i NV. Man lyckas göra ett sådant gäng kallade powder gangers till en väsentlig del i storyn.

I 4an gjorde man detta ännu värre när storyn från ett vault som borde vara episkt bara faller platt när dem kliver ut och blir ett gäng raiders...så otroligt tråkigt skrivet, ingen fantasi alls. Ärligt talat så brydde jag mig mer om silvertejp i 4an än att hitta sonen.

Älskar serien, 11/10. Men Fallout 76 har ingenting med Fallout att göra så varför skulle nån få mersmak av den dumpsterfiren

Om Bloody tears...take my money!

Operation wolf

Har försökt 2ggr att uppskatta TOTK men det går inte pga nya gimmicken fuse. Jag förstår varför, och att många uppskattar spelet extra mycket med fuse men jag bara stör mig på det. Fuse en träpinne med en stenbumling och nu kan du slå sönder andra stenar?! Och stenbumlingar ligger i alla grottor för att hålla spelaren i handen. Det räcker med den insikten så är det ganska förstört för mig.

Mörka grottor så man behöver extra ljus? Skitbra, älskar det. Tur att jag blir fullkomligt överöst med brightbloom eller va det heter så att jag aldrig behöver bry mig om mörkret. Detta är förlorad potential så spelet hjälper en alldeles för mycket.

Sen lever man ju mer i menyerna i strid än nånsin innan. Jag bläddrar bland hundratals jäkla prylar för att använda nåt på något. Fusar en snygg sköld med nån enorm mojäng så det ser bara galet idiotiskt ut...bah! Tappar lusten direkt.

Har dock 2st kopior av TOTK och håller med om att det är ett mästerverk, bara inte nåt jag står ut med att spela...blä. Men jag hade nog uppskattad det mer om det fanns hero-mode som i BOTW. Varför i hela fan tog dem bort hero-mode?

Mhm...då kan man nog förvänta sig att den (iaf för mig) efterlängtade next-gen patchen till Fallout 4 också kommer vid den tiden.

Luigis Mansion 3 hade gärna fått vara kortare imo. Kastade mig över mållinjen och kommer inte spela igenom det igen.

Platina i Demons Souls, Dark souls, Dark souls 2 och Dark souls 3.

Porta en mobilport x3 och låt en AI göra det tråkiga arbetet. Se hur bra det går.

.

Prinsessan kan va i ett annat slott också.

Det där är ju Mom ifrån MomCorp i Futurama =P

Såå man kan alltså inte ersätta survival horror och kända karaktärer med tonårsdrama och nonsens?! Föga förvånande.

Och ja, det stämmer att woke-trams går åt helvete direkt för det är inte önskvärt av majoriteten som förväntar sig kvalitet framför kvotering.

Och inget Suikoden

Det enda resident evil i det där är hunden.

Går säkerligen att lägga in alla spel man vill men det är synnerligen märkligt imo att inte They came from the desert är med

Skrivet av submariner:

Vilket spel är det du snackar om för inte är det Resident Village, vaddå stridsvagn. Finns för fan ingen stridsvagn i det spelet. Årets spel helt klart utan konkurrens.

Du har uppenbarligen inte spelat igenom hela spelet då en stor bossfight genomförs med just en jäfla arkadaktig stridsvagn.

Hade satt Highfleet på top 3 nånstans. Mästerverk.

Om ljudeffekterna är förbättrade så är jag villig att köpa. Jag tänker främst på GTA:SA där pistoler och smg låter som bubbelplast. Nån som vet hur det är med ljudeffekterna?