Inlägg av Made

Inlägg som Made har skrivit i forumet

Jag lämnade ett nyhetstips härom dagen om att en patch släppts till Max Payne 3 som bla "fixade" musacc problemet. Nu går det att sikta ordentligt. Hurra!

För er icke-Steam användare så gör man följande för att ta bort musaccen: Skapa en genväg till PlayMaxPayne3.exe och lägg till -nomouseaccel bakom PlayMaxPayne3.exe"

\PlayMaxPayne3.exe" -nomouseaccel

-ska det alltså stå. Bra av Rockstar att lyssna på kritiken och fixa det så fort.

Om man pangar busar via Steam istället så läggs samma kommando in i launch options för Max Payne 3 på samma sätt som man gör det på CS 1.6.

Det finns ganska rejäl skadehantering på bilarna i GT5 om man bara slår på det i inställningarna. Det funkade online redan vid släpp och nu har jag för mig att man kan slå på det i någon inställning i vanliga race också.

Men skador på bilarna blir det iaf!

Multiplayern i RTCW var hur bra som helst. Åh nu blev jag helt nostalgisk.. infensus, GMPO, spooks, Knö i Hörn osv. Härliga tider

Ferrari 458 Italia är helt gudomlig kan jag säga. Bara den, LP670-4 SV'n och Nissan GT-R SpecV var värda 50 spänn!

Skrivet av Red_warning:

Köpte en racer copperhead för ett tag sedan, är lite besviken. Efter inte ens ett år börjar allt från de små stödbenen till klisterlappen som skall skydda områden kring lasern att lossna och falla av. Skit fasnar väldigt lätt överallt på musen då den är full av små springor. Den kostade mig 700 kr, och jag tänker inte köpa mer produkter från razer om deras produkter inte kan hålla längre än knappt ett år.

Jag har haft en Razer Diamondback (från den andra batchen som kom till maxfps.se) sen 2004 och den fungerar fortfarande hur bra som helst. Ända som har hänt är att leftclick knappen på ovansidan är lite sliten där man klickar som mest. Blir absolut en Razer igen när den här nu får för sig o ge upp.

Skrivet av TMO_KOTOR:

Det här känns ju inte jättenödvändigt direkt. Fixa mkv-stöd istället!

Haha precis vad jag tänkte skriva! +1 på den.

Hade sjukt kul med ettan när det kom!

Skrivet av MacNille:

döda Clowner= win

Levande-döda Clowner = epic win!

(Fast det kanske var det du menade..?)

Here we go again..

D'oh! Sjukt att man hade fel på NileCity frågan.. Hade helt enkelt glömt bort att Farbror Barbro topsar örat i ett avsnitt. Kasst.

Ne det verkar vara hans "boss" såg det ut som.

Känns som om man kommer vara ganska upptagen i slutet av Oktober med både Forza 3 och detta

Skrivet av redmac:
Skrivet av Daniel_Met:

Ser ut som att spelet spelas i slow motion

Grejen är att GT har alltid haft den realistiska hastigheten. Medan andra bilspel, framförallt arkadspel höjer upp hastigheten mot hur det verkligen är. Detta för att öka illusionen att det går snabbt.

Det där var bland det dummaste jag någonsin läst.
Allt handlar om FOV (Field Of View). Ju högre sådan, ju fortare känns det som det går.

Det är snö, det är 40 tals bilar.. Ändå kan han bromsa grymt sent hela tiden. Trodde han skulle ramla av vägen varje gång han bromsade.. Men icke. I ettan fick man ju verkligen känslan av att det var gamla bilar.

Lät ju trovärdigt att han suttit i över 100 timmar o finslipat fysiken med deras tekniker.. Tills man såg hur bilarna uppförde sig i spelet. Och som ni tidigare skrivit, använd en ratt för bövelen!

Ny film från Wolfenstein

Ja så värst snyggt är det ju inte.. Får hoppas att spelkänslan är lika bra som i RTCW..

Får "Firefox har upptäckt att servern dirigerar om förfrågan om den här platsen på ett sätt som omöjliggör ett slutförande." när jag klickar på filmlänken..

Coolt att man spelar som Raiden! Lightning Bolt Action ftw

Fysiken såg ganska hopplös ut.. Som vanligt.

Riktigt skön recension

Synd att spelet inte verkar något vidare dock

Watched the trailer, wasn't impressed. Såg ut som en sämre version av Race07 spelen..