Inlägg av Made

Inlägg som Made har skrivit i forumet

Jag tyckte det var riktigt meckigt att ta sig in dit, kändes som fortnox med vakter som var otydliga, man skulle regga sig i nån app för att kunna komma in osv. När vi stod o skulle regga oss så ploppade det upp en ur personalen i kiosken utanför som helt enkelt släppte in vårt sällskap genom slussen så vi kunde gå in o ta en bärs och kolla in stället. Trist att det lägger ner dock.

Märks att många här inte har "hängt med" på internet de senaste åren..

Bro Thinks He's Him and I'm Him are catchphrases predominantly used in sports and athletic culture. "He Thinks He's Him" is a taunt used to describe men that are supposedly trying to emulate iconic figures in their field, while "He Is Him" is a phrase used to celebrate a man's efforts as impressive or successful.

Anledningen till att de visar klippet från GTA VI om och om igen är för att "håna" eller jämföra det klippet, som är från en bodycam från en polis, med Unrecords dito.

"Verstappen är med i Team Redline, och deras andra bil lyckades faktiskt vinna hela racet."

Ni skulle ju kunna tagit med att den svenska indycar föraren Felix Rosenqvist var med o körde Redlines andra bil som vann..

Verkar inte gå att beställa till Sverige..

Älskar att detta sponsrade test kommer tillbaka en vecka senare igen
"Sponsras av NZXT" - "NZXT lanserar ett helt bedrövligt inspelningskort, som behöver tillbaka till ritbordet."

Skrivet av Blackwolfe:

Är det inte lagom ostigt så vill jag inte se!

Edit: Kollade på trailern, det verkar lagom ostigt. Ska helt klart kolla!

Det är inte en riktig trailer, den är fan-made.

Skrivet av oan:

Ge mig de till PC och jag köper det direkt

Det stod i slutet av trailern att det även kommer till PC. Endast exklusivt till PS5 under en begränsad tid. Nice!

Skrivet av Tomas Helenius:

AI:n var verkligen inte bra vid release, knuffade dig av vägen hela tiden men körde själv som på räls. Jag hoppas det har justerats. Jag måste verkligen dra fram ratten och testa hur det är nu.

Den är bättre nu skulle jag säga. Det är i övrigt sjukt detaljrikt. Jag trodde det blivit fel på mina inställningar när jag började spela igen för nån månad sedan då 2019 års säsong hade släppts. Det var automatisk koppling på så från stillastående och neutral så slog man bara i ettan och så sköt bilen resten. Tydligen så är det så på bla Porschen och Audin av senaste "Evo" modell i verkligheten också. Riktigt coolt för en racingnörd som man är.

Det är riktigt bra nu. Fantastisk känsla i bilarna och allt känns väldigt polerat. Kul att konsolisterna också får ta del av kakan!

Skrivet av Godofcheese:

Flight Simulator kommer inte till Xbox
Microsoft var tvungna att tweeta det.

https://twitter.com/Xbox/status/1137821843031592960

Enligt Xbox Game Pass kontot på twitter så kommer det till Xbox också.

https://mobile.twitter.com/XboxGamePass/status/11378311062401...

Skrivet av Allexz:

Såg c:a 1.5 minuter av den.

Såg två monster som tydligen var helt ofarliga, ena brydde sig inte alls och den andra slutade bry sig när hon gick ut genom en dörr.

Har jag missuppfattat något?

Lickers är blinda och reagerar bara på ljud.

Skrivet av Loltron:
Skrivet av jehuty:
Skrivet av warh0g:
Skrivet av Frux:

Kul experiment, bilderna ser dock ut att vara fotomontage...

Jag tror att hen har tagit screenshot (hemknappen+låsknappen) och sedan har hen shoppat in en ram liknande den på plattan

Bilder som innehåller en skärm är ALLTID shoppade. Skärmar flimmrar så det går inte få en snygg bild. Samma sak gäller i film, dom sätter in en grön duck framför skärmen och sen lägger in det efteråt för att spela in en skärm med en kamera kommer skapa flimmer.

Min pc monitor flimrar inte, min laptop flimrar inte, brudens samsung s5 flimrar inte, hennes ipad flimrar inte, så nej.

Har du provat att ta kort/filma alla dessa enheter?

JackFrags ftw.

Det jag saknar med GTA idag är alla mer "vanliga GTA" uppdrag. Typ som att få i uppdrag att åka o sno en bil bara. I GTA IV så slutade 80% av alla uppdrag med att man var tvungen att döda 10-20 dudes och sen fly från polisen. Saknar själva Grand Theft Auto-andet.

Jag skulle inte sakna hans röst i MGS. Skrattat mig igenom mången dialog där Snake krystar fram sina repliker samtidigt som dem andra karaktärerna pratar helt "normalt". Men jag förstår också lite varför han skulle vara saknad då det blir ett ganska speciellt röstskådespeleri.

Skrivet av Tobblish:

Så länge Vettel säger fuck och detta censureras i Amerikat så är jag nöjd

Och att Kimi säger "shit" men ingen hinner censurera alls...

Det är ju det författaren menar, säsongen är ett mellanår när inte Hamilton ligger i topp...

F1 2012 – ett hot lap från Suzuka

Bra skit! Koba var stark i rejset i söndags.

Skrivet av HaZe303:

MYCKET SÄMRE ÄN 2011!!

Varför?

Max Payne har bara druckit för mycket. Inga konstigheter.