Inlägg av Whisp

Inlägg som Whisp har skrivit i forumet

Nu blir jag galen av längtan av allt ert snack! Måste nog lägga BG3 på paus och köpa AC6.

Skrivet av waeress:

Background ger ibland speciella konversationsalternativ.
Det ger även inspirations när du gör något som passar in med hur någon med din background skulle göra i vissa situationer.
Sen ger det även proficiency i vissa skills, och på grund av det kan det ibland vara vettigt att välja en background som inte matchar ens klass så bra. Om man vill ha proficiency i skills som man inte kan välja utifrån sin klass.

Så, det är en avvägning man får göra. Ibland kan det vara vettigt att ta en background som inte speglar klassen, om man verkligen vill vara bättre i vissa skills. Å andra sidan så kanske man spelar sin karaktär mer utifrån sin klass, och då får man inte lika många inspiration points om man valt en background som inte stämmer med klassen.

Tack för detta svar! Nu förstår jag mer.

Tack för tipset! Ska testa denna podd. Börjar med Elden Ring eller Starcraft. Två av de spelen som betytt mest för mig.

Tack för alla svar om vilken class som är roligast!
Jag har en till fråga till forumet. Är det inte bra att ta bakgrund och class som inte passar ihop?
Tex så vill jag, som sagt, byta från warlock, men jag vill fortsätta vara charlatan.
Helst vill jag testa charlatan och fighter, men är det väldigt dålig kombo?

En fråga till forumet: vilken/vilka classer är egentligen de roligaste? Jag vet nämligen inte om jag tycker det är så kul med warlock. Funderar på respecca.

Förstår inte hatet mot epic store. Tycker inte den är sämre än Steam. Jag köper spelet där det är billigast.
Sedan så förstår jag inte heller kärleken till Steam. Tycker inte Steam är något speciellt.
Off topic:
Jag minns fortfarande mitt hat mot Steam när Valve tvingade mig att installera det för att kunna fortsätta spela Counter Strike. Det gjorde verkligen allt sämre med att starta upp och spela spelet. Det är några år sen.

Är otroligt sugen. Men kanske blir att vänta lite eftersom jag har fullt upp med baldurs gate 3.
Det jag gillar med detta och andra from Software-spel är att de känns lite old school på något vis; som att de har tagit vara på det som gjorde spel roliga förr i tiden.

Min hajp-mätare är i topp. Men nu råkade jag köpa baldurs gate 3 istället. Så får se hur jag gör när detta spel släpps. Kanske väntar lite.

Jag hoppas verkligen på detta spel. Verkar som att min gamla 1070 klarar det precis. Hoppas inte jag får för usel grafik.

En hel drös med youtube-streamers blev inbjudna att spela några timmar. Så det finns mycket gameplay och kommentarer att hitta på youtube om man är nyfiken. Alla jag har sett verkar gilla spelet. Verkar inte som From Software misslyckas denna gång heller.

Jag är så peppad! Hoppas de lyckas med allt!

Eftersom jag har hyfsat nyligen blivit stort From Software-fan så är jag extremt peppad på detta. Ser riktigt roligt och stämningsfullt ut.

Min spontana tanke är att de tidigare inte hunnit balansera endgame så mycket, och först nu har de sett hur snabbt folk får bra gear. Man får tänka på att säsongen ska nästan räcka i tre månader. Det kommer den nog inte göra om de inte de inte drar ner på farten lite.

Jag kände mig ovanligt givmild och gav det en femma. Jag tror anledningen är att det är så långt över mina förväntningar. Trodde inte längre Blizzard hade det i sig att kunna skapa ett spel där varje detalj av världen osar passion.

Skrivet av uberpwnage2.0:

Till! Läs här - #4385875

Tack!

Säg gärna till ifall det öppnas platser eller om clan nummer två öppnas upp.

Är clanen full? Går det fortfarande att få en invite till den när man hoppar in i spelet senare på kvällen?

När mer än ett halvår har gått och jag har fått valuta för de 800 kr som jag köpt spelet för, då kan jag kanske börja lägga lite pengar på det, ifall jag fortfarande älskar det.

Jag tänkte ta, och röstade, på Rogue. Men nu när jag ser att så få tar necro så blir jag väldigt sugen på den. Den var väldigt rolig när jag spelade server slam.

Jag som inte ens läst sagan om ringen. Har dock läst silmarillion och Bilbo.