Inlägg av Bulletblues

Inlägg som Bulletblues har skrivit i forumet

Skrivet av Zibnewski:

Jag hoppas du har rätt om att 2an är bättre, för jag vill gilla spelet. Tyckte du om 1an lär du inte bli besviken, men för de som inte kört 1an misstänker jag att man har helt andra förväntningar och att dessa inte kommer att levas upp till.

Kanske det. Tycker det ser ut som spelet visar ungefär det som spelet kommer vara. En uppgradering av 1:an.
Det ser ut som att en del av problemen med det finns kvar oxå, men får se om så är fallet.
Kan bli ett 8/10 spel, men tror inte det kommer va högre än så

DD2, Eiyuden Chronicle och No Rest for the Wicked.

Hoppas att alla är bra spel/upplevelser. No Rest är bara EA så det kommer jag nog vänta med, men resterande kommer jag ge dag 1 försök

Skrivet av Zibnewski:

Jag tror DD2 kommer bli en besvikelse för många. Spelade 1an efter ER och det sög. ER DLCn inväntar jag med nöje! Hoppas på att Valheim Ashlands kommer före dock.

1an är awesome. Många brister men ändå ett jävligt gött spel. Om 2an är lite bättre än det, så kommer det va riktigt nice

Skrivet av WonderBoy:

Följeslagare, check!

She has some CRAZY eyes. Säker på att du vill ha henne som en pawn, för du lär vakna upp mitt i natten med dom där ögonen stirrandes på dig, både en och två ggr!

Skrivet av ecHo!:

Men vem förhandsbokar spel? Har man inte lärt sig något av historien? Du skulle ju aldrig förhandsboka något annat som du bara har ett hum om hur den ser ut eller fungerar?

Förbokar spel som dessa rätt ofta. Varför inte? Är det trasigt så antingen väntar jag lite eller drar en refund

Skrivet av Piigge:

Satan vad komplicerat och krångligt vissa saker är! Jag hoppas att tvåan inte är lika knepig. Man kan verkligen missa massor av uppdrag om man inte är precis på rätt plats vid rätt tidpunkt, som att vara på ett gathörn en tisdag innan bagaren vaknar, men efter att brevbäraren har dykt upp.

Så springer man i världen och så får man "Mission Failed" helt plötsligt för nått man inte ens vet om va fan det kan va, har hänt. Good times xD

Hoppas på bättre omspelningsvärde och mer variation i 2an

Skrivet av Walter S.A. Iego:

Måste spela ut 1:an först

Gjorde det för ett litet tag sen. Bra spel. Det är ett 6/10 spel som på nått sätt känns som ett 8/10. Jag gillade det rätt mycket trots dess brister

Gjorde en edgy kpop-medlems version av mig själv
Gillar hur man kan leka lite med lager på tatueringar men får se om jag ändrar dom sen

Har två designs på pawns just nu. Vet inte riktigt vilken jag ska ta av dom än.

Skrivet av Anton Q:

Fuck, det som jag satt på så mycket av!

Såhär kan jag försöka se lite på det när jag vill vara medmänsklig: Äh, dom har bara liten annan världsbild och andra prioriteringar, det är väl helt okej!

Skulle ni inte kunna unna mig en liknande tolkning av mina åsikter och tänka att dom må väl få finnas & uttryckas.

Enda anledningen jag kan se att känna något annat är om mina åsikter skulle vara antingen i grunden baserade i att jävlas eller bara helt random.
Det vet jag att dom inte är.

Med Breath of the Wild-citatet... För att försvara det... Så kanske det begrips bättre som att det är en "reimagining" av vad Zelda är - fast grundat i samma principer som originalet och det originalet representerade.
Resident Evil 2 remaken är mer eller mindre originalet fast gjort med modern teknologi osv.
Final Fantasy VII remaken är typ en "reimagining", fast samtidigt som den är för bundet till originalet för att inte kompromissa helheten.

Det är fan en helt jävla rimlig åsikt, skit på er

Vem har försökt sätta stopp för dina åsikter?
Folk har åsikter om dom, och skriver det. Själv tycker jag det ser ut som en text man försökt få en ai att skriva.

Finns inget "försvar" på BotW. Det är ett nytt Zelda spel som man inte ens fullt kan placera i dess "lore". Det är luddigt kopplat till dom andra versionerna av Link. Det är inte ett nytt universum eller en nytolkning. Det är ett nytt Zelda.

Jo, du skrev redan det om RE2
Jo, du skrev typ det om FF7

Rätt bra jobb på dom båda, som jag skrev.

Du försöker för hårt att få det att låta genomtänkt när det är extremt ytligt. Lite random åsikter utan nå vidare substans nedkladdat på ett papper

Skrivet av Anton Q:

Rant with no substance

Alla har rätt till sin åsikt, men spelet känns definitivt som ett nytt spel som ligger bra tillsammans med andra spel för sin tid.
Dom uppdaterade det lagom mycket för att ändå ha en känsla av det gamla kvar, men med ett nytt sätt att spela det och med en vriden story så man inte riktigt vet vad man får.

Skrivet av Anton Q:

Ett exempel på en lyckad "Remake" är Breath of the Wild

Okej. Där tappades all cred

Skrivet av Anton Q:

Det är ett av få fall där spelet har byggt upp från grunden med modernt teknologi fast samtidigt i väldigt stor grad bibehållit upplevelsen av originelet

Vilket va det dom ville göra så det känns rimligt. Blev lite sämre med RE3 tyvärr

Skrivet av Anton Q:

Har du spelat Resident Evil 2 Remake så har du ändå mer eller mindre spelat Resident Evil 2.

Sure. Det dom ville. Lyckades bra

Skrivet av Anton Q:

Har du spelat Final Fantasy VII Remake så har du spelat ett annat spel.

Sure. Det dom ville. Lyckades bra

Har rensat bort snack gällande droger. Skippa det - tack // uberpwnage2.0

För nått som fortfarande byggs upp är det okej. Andra plattformar har ju inte lyckats lika bra direkt.

Köper som gott som alla spel på EGS iom att det är lite billigare, jag får en summa tillbaks och man får vouchers under sales. Visst att community delen är sämre där, men helt ärligt använder jag den inte på steam heller.
Det är Disc eller messenger för att kolla vad folk gör, sen startar man spelet

Skrivet av sandersonONE:

Vad många onödiga whiners det är i kommentarerna. Att insinuera att föremålen som tillkommer i cash-shoppen på något sätt påverkar utfallet av gameplayet är ju bara löjligt och ogrundat. Resurserna till gameplayet och utfallet av det hade varit detsamma oavsett.

Jag hade iallafall ifrågasatt Blizzard ifall dom inte släppte sånt här.

Gameplayet i sig är detsamma, men hur man kan komma åt mounts man vill ha eller mogs, är rätt annorlunda.
Döda den svåraste bossen och få en extremt simpel häst, eller släng pengar i spelet och få en rätt snygg sådan. Samma med armour. Det försämrar spelet, då i en crawler/looter/mmo så är en stor del av spelet att gå efter grejer. Ha ett mål man vill slutföra för när man når det målet får man nånting som inte alla kan ha.

Hade jag oxå gjort, men av en helt annan anledning. Att ett spel med denna prislapp, utan så mycket content, med extremt mycket reskins, quality of life som kommer 2 säsonger bort och simpla funktioner används som en feature, och utan så gott som några mechanics på bossar där seasons tillför extremt lite, ÄVEN har micros. Och rätt saftiga såna. Tycker det är rätt magstarkt faktiskt.

Men vi är väl alla olika.

Skrivet av Atorak:

Att det kan bli så lång tråd över en skit sak, Vill du inte köpa portal pack så köp inte då.

Riktigt trög värld hur folk hänger upp sig konstant på rena skit sakerna. Blizzard är väl inte ensamma och ha kosmetiska saker många spel har det. Gör en tråd om RIOT eller Fortnite eller varför inte CS köp ett virtuellt skin?

Sen kostar inte indirekt portalerna 300 spänn, ingår även 1000 plat som annars kostar 1xx kr.

Nutidens gamers är sjukt jävla gnälliga.

Nutidens? Det har varit "gnäll" om micros i snart 20 år. Fan pratar du om.
Gillar hur du tar exempel ifrån spel som är gratis att spela. Klart som fan dom har micros. Och jag skulle kunna köpa rätt mycket grejer i dom spelen för dom 800:- som gick till att ens köpa D4. Lägg till att det är helt olika typer av content, men om man tar ett liknande spel, som PoE/2 och Last Epoch så har du även rätt rejält med content där. Inte lika mycket copy/paste igenom hela spelet med dungeons och bossar.

Du kan absolut tycka att detta bara är gnäll, men utvecklingen har gått rätt jävla långt nu. Och iom att det blir mer och mer, så kommer det fortsätta att gå åt det hållet, och vart kommer vi sluta nånstans då?

Skrivet av Querth:

Helt rätt väg att gå! Diablo 4 är ett av mina absolut sämsta spel-köp och det bästa med spelet var cinematics.

Suicide-squad är också rätt hyggligt på youtube

Samma här. Enda anledningen att jag spelade det så länge som jag gjorde va för att jag la den summan på spelet och ville få ut iaf en del av det

Skrivet av Vileoxe:

Folk gnäller hej vilt omkring sig när det kommer till D4 men samma personer dumpar nog en hel hög med pengar i POE eller andra spel för liknande grejer.

Extremt dumt exempel av främst tre anledningar.

1. PoE är gratis att spela. Så av den anledningen kan jag spendera 800:- i det och ligga på samma nivå som D4, MEN då får jag både väldigt mycket mer content ur spelet, OCH mer saker jag vill ha när det kommer till kosmetiska grejer

2. Det finns som sagt VÄLDIGT mycket mer content i PoE. Även stundande PoE2 har VÄLDIGT mycket mer content i sig än vad D4 har. Väldigt många olika bossar som faktiskt besitter olika mechanics.

3. Det är ett bra spel, även gratis. Men sen vill man ju kanske ha lite stash-tabs, och till skillnad från D4 kan man ha väldigt många. Man behöver nämligen inte ladda in random personers tabs som man springer förbi.
Och banala funktioner som borde funnits från start, eller som lätt kan patchas in, ska man invänta 2 säsonger på...

En bonus. Köp fan hellre Last Epoch. Mycket mer att hitta på där, med mycket bättre funktioner, och till halva priset.

Så ja. Vissa personer dumpar pengar i PoE, och folk gnäller inte alls på samma sätt kring deras kosmetiska grejer, men det av en väldigt enkel anledning. Folk tycker det är ett bra spel

Spelet har varit och är fortfarande rätt skit. Så även Blizz tyvärr. Kolla på det fina priset på häst-armourn oxå. Kostar mer än själva spelet. Att dom ens har mage att ta den summan för ett spel som är i early access. Det känns som dom aktivt försöker driva ned sitt rykte så gott det går

Skrivet av Sphere of No Form:

Man kan ju få mycket snyggare portaler bara genom att spela spelets säsonger. Det är ju inget tvång att köpa detta vilket folk verkar tro. Fast vi har väl horse armor från Oblivion att tacka för allt. Men hoppa på hattåget allihopa, choo-choo.

Dummaste jag läst på ett tag. Imponerande

Skrivet av Gen:

Glöm för guds skull inte alla fantastiska tidsexklusiviteter, underbara launchers och vänliga försök att köpa sina kunder genom gratisspel

EGS är fan nice. Bättre priser, pengar tillbaks, och vouchers. Att det ger mer pengar till dom som faktiskt gör spelen är oxå jävligt bra. Som launcher är den sådär för interaktioner med vänner. Det är mer bara ett sätt att starta spelen

Skrivet av Cyberz:

Svårt om de stänger servarna.

Svårt att spela co-op, visst

Skrivet av Cyberz:

Ingen som spelar 24h om dagen.
Och så kanske man vill spela framöver spelet man betalat för. Sånt här dynga som det blivit med spel är helt värdelöst.

Så fortsätt spela spelet

Skrivet av pazu:

Jag såg ett klipp från FFXIV en gång. Helvete vilken cirkus!

Okej

Skrivet av lonian:

Höj svårighetsgraden om du kör på för lätt?

Svårt att höja högre än högsta

Skrivet av Sapiens:

I de första testerna av PC-versionen som DF gjorde[/url], kan man se att grafikkorten och processorerna nyttjades otroligt illa.

Min CPU ligger runt 45% och GPU runt 60%. Så inget används särskilt högt