Inlägg av f0qnax

Inlägg som f0qnax har skrivit i forumet

Skrivet av 2infinity:

Jag har 186 spel på steam, många ospelade. Roligt att det ändå är så många på FZ som har så många spel

Blir lätt så med Humble Bundle. "Köp ett spel vill du vill ha, få 5 till du inte vill ha på köpet!"

Skrivet av dMike:

Det enda sättet att bli imponerad av pc-släppet är väl om det inkluderar modd-stöd.

Varenda GTA till PC sen i alla fall GTA:VC har varit moddbart, så det är väl inte helt orimligt. Bara man slipper använda sig av verktyg så som ENB för att piska upp grafiken tror jag nog att jag blir rätt nöjd ändå.

Skrivet av cinort:
Skrivet av Javas:

Sweet, kommer nog förhandsboka det här

Varför förhandsboka om man får fråga? Bara nyfiken.

Har förhandsbokat nya Civ och Witcher, mest för att det är spel jag ändå tänkt köpa och det fanns ganska bra rabatter. Utan rabatterna ser jag ingen egentlig anledning.

Skrivet av Wintermist:
Skrivet av ohGr:

Coop-spel är alltid kul, det här ska provas! Hoppas det är lika kul som på amiga-tiden.

Haha ja verkligen, spelade detta som en tok. "Wizard needs food, badly!"

Obligatorisk Zac Gorman: http://magicalgametime.com/post/8787652675/every-game-of-gaun...

Skrivet av Sisyr:
Skrivet av Propy:
Skrivet av Sisyr:

Fint, halvdassig story & bilkörning till trots har jag haft jäkligt kul med det här spelet.

jag med. Körningen var helt ok när man vant sig (Körde gta IV (steam-rea) och det har däremot kass bilkörning! Kommer inte ihåg att det var på det sättet).

Tyvärr känner jag ingen motivation att återvända efter att jag klarat kampanjen och ett andra uppdrag

Really? Körningen i GTA IV är den bästa jag upplevt i ett spel av den här typen.

Det skulle vara intressant om det fanns något objektivt sätt att jämföra kvalité mellan spel. Jag har hört din åsikt tidigare, men kan inte alls hålla med. Har precis spelat ut Watch Dogs och sitter och lirar GTAIV nu och tycker att körning är betydligt sämre i den senare. Där gör det dock inte lika mycket om man förlorar kontrollen och råkar meja ner några fotgängare.

Skrivet av Sisyr:
Skrivet av f0qnax:

Kommer man ha lika stor frihet att skapa sin karaktär som i DA:O eller blir det mer låst som i DA2? Någon som vet?

Beror på vad du menar. Kommer inte finnas "origins" såvitt jag vet, men du kommer ju få välja ras och klass.

Ja, det var väl det jag menade. Gillade möjligheten att välja bakgrund, även om det inte spelade så stor roll. I tvåan gick det väl knappt att välja ras?

Kommer man ha lika stor frihet att skapa sin karaktär som i DA:O eller blir det mer låst som i DA2? Någon som vet?

Påminner lite om estetiken i Mirror's Edge, fast något nedtonat då. När kommer egyptiebanorna?

Nog för att de är gudar och allt men det känns ju lite fånigt att de bara studsar upp när Raiden klämmer sönder Kahns lever och Kahn kör en dolk genom Raidens hals och bryter nacken.

"Just a flesh wound!"

Skrivet av gamer_:

Utrymmet att vila underarmarna på mellan tangentbordets och musens undersida verkar vara rätt litet, känns inte så ergonomiskt.

Personligen har jag väldigt svårt för skrivbord som inte är djupa, tycker man kommer för nära skärmen och att det inte blir någon plats att vila underarmarna på. Tycker bäst om hörnskrivbord där som är inbuktade där man sitter så man har skrivbordet nästan på sidorna om där man sitter. Det enda jag är lite missnöjd över med mitt egna skrivbord är att det är hyllor på sidorna och bara plats för en 22-24" i själva hörnet, hade inte hyllorna varit där hade det varit perfekt för att ha tre stycken skärmar.

Jag instämmer i att bordet på bilden verkar oergonomiskt, speciellt hur skärmarna är placerade. Lite svårt att avgöra höjden på bordsskivan men antingen är skärmarna för långt ner så att man får ont i nacken eller så är bordsskivan för hög.

Som många redan sagt, expertrecensionerna litar jag inte så värst mycket på. Dels för att urvalsgruppen är för liten och för att översättningen av poäng är okänd. Brukar dock använda mig av diskrepansen mellan användarpoäng och recensentpoäng. Är den liten kan jag anse att recensionerna i sig är värda att ta sig en titt på, som i sin tur vägleder mina köp. Omständligt, men det har gett bra resultat.

Skrivet av Loxus:
Skrivet av Bojkott:
Skrivet av Tapiwen:

Älskade Saints Row 1 & 2. 3:an blev lite för mycket för mig, men en helg gratis med 4:an tackar man inte nej till - gratis tycker vi om.

Tycker ettan var det absolut bästa i serien, medan tvåan kändes meh. I och med trean så fick serien nytt liv. Det slår inte ettan, men jag tycker den överdrivna spelstilen som fanns var riktigt skoj. Också fanns ju coop

Fyran har jag inte hört så mycket gott om. Skulle tippa på att dom begick samma misstag som med tvåan, nämligen att försöka efterlikna spelet innan som blev en succé.

Blir till att testa och se om det är något att ha

Fyran är som trean. Det märks ganska väl att det började som ett DLC som blev för stort, så dom gjorde ett eget spel av det istället

Kan bara instämma, superhjältegrejen blir gammal väldigt fort. Att nästan allt ska utspela sig i en simulering tycker jag inte om heller. Sen är kampanjen rätt kort. Försökte rädda genom att slänga några slantar på DLC, men de är alldeles för korta. Underhållande, men korta.

Ångrar dock varken köp av spel eller DLC, även om jag kanske önskar att jag väntat tills priset gått ner.

Skrivet av marcus8958:
Citat:

Gameface Markv IV, som modellen heter, drivs istället av Android direkt i headsetet. Det gör såklart att du inte kan köra lika grafiktunga applikationer som en dator men de visade ett par andra imponerande teknikdemon. Utvecklarna planerar dock att utrusta det med Nvidias nya mobila grafikchip Tegra K1 som har visat sig kunna köra Unreal Engine 4 utan problem.

Kommer med andra ord inte konkurrera med Oculus Rift alls.
Är ju som om en vattenskoter ska konkurrera med en bil.

Eller mer relevant, som om en bildskärm skulle konkurrera med en mobil spelenhet (3DS/PSP/etc).

Skrivet av cute_ninja:

kommer nog aldrig förstå vad som är så fantastiskt med witcher spelen, har kört igenom båda å fick bara en meh känsla =/

Det är ju inte världens bästa spel, men personligen tycker jag att det är väldigt bra. Tillräckligt för att spela igenom 3 gånger (2 på raken). Det beror nog lite på vad man tycker är viktigt.

IMHO:

Det som är bra med the Witcher (ffa senaste då) är att miljöerna och människorna är vackra, stridssystemet är bra, karaktärerna är intressanta, det är högt i tak och storyn.

Det som är mindre bra är att spelvärlden är linjär och relativt liten, svårighetsgraden är inte helt intuitiv och inte heller särskilt stabil samt märklig skuggning emellanåt. Det fanns någonting jag störde mig på gällande utrustningen men kommer inte ihåg var det var just nu.

Det som är riktigt bra är hur ödmjuka och välmenande CD Project Red är gentemot sina kunder.

Skrivet av kebbe:
Skrivet av WaXsMoKe:

Måste finnas moddar om det ska vara intressant, vanilla skyrim är så oerhört stelt. Själv använder jag ungefär 100 moddar på PC.

Behövs bara killable children.

Om det är killable children eller någon annan mod jag har installerat (kanske rentav vanilla) så behandlas barn som vuxna av spelet. Det gör att när de interagerar med objekt (sätter sig på en stol, lutar sig över ett bord, etc) så växer de till vuxen storlek. Ganska obehagligt men också rätt underhållande.

Är det en omvänd röd revolution (blå?) vi snackar om här? Bönderna vs. Mecha Kim Jong-un?

Premium events och extra prylar är bara grädde på moset, det är väl knappast så att det är anledningen till varför folk köper Premium. Snarare att det är ett ok pris för alla expansioner.

Alla ni som gnäller om mjölk, coola ner er lite innan ni vet vad det handlar om. Black Flag hade jag inga större förväntningar om, orkade inte ens spela klart AC3, men det är ett riktigt bra spel. Vad som gör det till ett bra spel är att spelmekaniken förändrats en hel del (och sen är storyn bra). Förändring av gameplay kan väl knappast kallas för mjölkande.
Trean var en mjölkprodukt, den mest betydande skillnaden från tidigare spel var att miljön skiftade från stadsmiljö till skog (klättra i träd). Det var kul ett tag, men blev gammalt väldigt fort.
Fyrans fokus som ligger på segling (50/50 segling/lönnmördande) gör att spelet känns färskt igen och inte som gammal sur mjölk i ny förpackning.

Om nästkommande spel kan följa den trenden och introducera något som är nytt och omfattande, inte bara en liten förändring av något element i den existerande spelmekaniken, så tycker jag inte att man kan kalla det en mjölkprodukt bara för att det är samma franchise. Så jag väntar tills jag faktiskt vet någonting innan jag uttalar mig.

En märklig sak är att med betan är att jag kraschade väldigt sällan. Det var några smärre grafikbuggar och en mycket märkbar bugg där man föll igenom halva marken och sen åkte upp igen (som att man studsade). Efter release var dock Siege of Shanghai ospelbar med frekventa CTD, att servrarna föll som korthus hjälpte ju inte heller. Det kändes alltså som att betan var MER stabil.

Våldsam trailer från vampyrspelet Nosgoth

Armborst med kulspruteljud?