Inlägg av Kamikazeb

Inlägg som Kamikazeb har skrivit i forumet

Spelkulturgalan 2023: prisutdelning och tävlingar på Twitch

Hej kära FZ!

Idag 16.00-21.00 på Twitch håller Spelkulturförbundet Sverok årets Spelkulturgala. Det blir en maxad stream där vi delar ut priser till eldsjälar i svensk spelkultur och bjuder på stor underhållning. Värd för galan är Matilda Smedius, mest känd som Brigitte i Overwatch.

Det kommer bland annat tävlas ut en Gamingdator som byggs i streamen av Inet. Spelkoder från Paradox och Thunderful. Xbox kontroller och Pc game pass från Microsoft.

Det ska också samlas in pengar till Sveroks fond för trygga spelplatser. Där spelföreningar kan söka pengar för att arrangera trygga och välkomnande spelaktiviteter.

Hoppas vi ses på Twitch senare idag!

Som många redan är inne på lär väl detta öka intresset för Life by You, åtminstone bland typen av folk som hänger på FZ. Har dock otroligt svårt för stilen på grafiken i LbY, tycker den känns väldigt platt på något sätt? Hoppas det är något som justerats till release.

Några lyckliga chansningar!

Skrivet av bluebird:

Skillnaden är att Pressbyrån inte har ett stort och lättstött glasscommunity som eggar varandra till att skriva orimliga upprördheter online.

Tror det är dags att skapa ett sådant! Mest för att få tillbaka glassar som inte finns i sortimentet längre.

Ganska peppad på detta ändå men jag tycker tyvärr att det ser lite halvtaskigt ut grafiskt? Men jag reserverar mitt bedömande tills jag själv kan testa det i VR.

Kul initiativ! Dagens 25/1, 3/6, hade rejält tur med första gissningen!

🟩🟩🟨⬜⬜
🟩🟩⬜🟨🟨
🟩🟩🟩🟩🟩

Skrivet av rustaness:

Nu verkar webhallen ha kraschat För många som vill ha nya Shin Megami Tensei V kanske

Damn! Hoppas det inte är något med deras system sen jag ska ju hämta upp PS5 idag 😱

Helt i chock över att jag faktiskt lyckades få ett nu via Webhallen. Har precis börjat kolla på andrahandsmarknaden nu senaste dagarna och börjat överväga att köpa där men det skulle ju ta emot så förfärligt att ge pengar till scalpers...

Skrivet av McRaoul:

https://youtu.be/Xl8a2nbec54

Oändligt bättre. Nu är det pungt slut.

Finns ju ingen pacing i det där överhuvudtaget, håller med om stilen på musiken passar men men det är ju bara samma joddlande hela trailern och passar ju inte hur stämningen byggs upp alls. Absolut inte oändligt bättre. Obegripligt för mig.

Om NiP går vidare vet vi vilken kvartsfinaltid dom kommer spela? Är lite noob och lyckas inte hitta rätt information.

Skrivet av McRaoul:

Jag tycker inte rap klingar väl med polsk fanstasy som är baserad på forntida folksägner, men det är vad jag tycker. Dom flesta bryr sig inte, vissa hatar det (som jag) och vissa muppar tycker det passar bra (som du). Hoppas serien floppar, jag tänker inte se den i vilket fall😂

Men du tycker att electro har med polsk fantasy att göra? Det hade hjälpt om du försökt föra en diskussion istället för gå till påhopp på personer som inte har samma åsikt som du själv.

Är det någon som lirar ikväll eller åtminstone har inbjudan till ViSpelarKrigsspel discorden?

Skrivet av anon_79617:

Rolig berättelse:
Min polare hypade Dishonored 2 och körde det dag ut och dag in länge.
Till slut skaffade jag det på rea, men så fort jag körde igång så stötte jag på mängder med buggar.
Det var AI som fastnade halvvägs genom dörrar, AI som "hörde" mig från andra sidan kartan och kom springande i en stor klump, AI som plötsligt bara blev alert helt utan anledning, min karaktär fastnade på stegar, min karaktär hoppade och landade någon helt annanstans på kartan/på en annan våning, jag kunde inte skjuta fast jag hade ammo och allt möjligt.
Min polare tittade på mig när jag spelade och utbrast:
"Alltså, jag får aldrig så här många buggar när jag spelar, det är nåt fel på din dator".
Helt oförklarligt varför just min dator fick alla buggar. Vi funderade på om det var för att jag körde i 144hz eller något sådant som fick spelmotorn att balla ur, men det låter ju långsökt.

Har inga minnen alls av buggar från Dishonored 2 så det låter verkligen som att du har haft otur 😢

Har också börjat hitta tillbaka senaste veckan och inser att jag saknat Battlefield rejält. Lägg gärna till sputnixz på Origin så kan vi lira någon gång, lär inte spela under midsommarhelgen med absolut nästa vecka.

Skrivet av Dunder:

Ja, så kan man också tolka det, om man vill.

Vi kan ju vända på det med ett exempel på hur bevisbörda skulle kunna tänkas fungera i den här diskussionen:

Publik under Grand Finals i The International 2019: 1.1 Miljoner källa
Total publik för E-sport 2020: 400 miljoner, källa
Publik under VM-finalen i fotboll för herrar 2018: 1.1 Miljarder
Total publik under VM 2018: 3.5 miljarder källa

Det är ett fullständigt grundlöst och galet påstående att gammelsport är utdöende. Det betyder inte att E-Sport inte växer eller utvecklas men helt poänglöst att jämföra publik och popularitet.

Hade kanske hoppats på något som kändes mer oväntat än Dark Souls med häst och öppen värld. Samt lite mer teknisk puts på animationer och grafik. Men det blir nog ett bra spel!

Tycker det ser fantastiskt snyggt ut och lyckas dom hålla ihop den atmosfären som dom bygger i trailern tillsammans med hyffsad gameplay så är jag med på tåget! Bonus att det är svenskt indie såklart också!

Skrivet av UncleJack:

Det är väl för att få de senaste "specialisterna" och skins. Kartor och nya vapen tror jag ingår i basspelet.

Alla specialister kommer att vara tillgängliga för alla. Det enda som kommer att låsas bakom premium battlepasses kommer vara cosmetics och liknande fluff, inget gameplay relaterat.

Mer om detta