Inlägg av humpydumpf

Inlägg som humpydumpf har skrivit i forumet

1
Skrivet av KatOne:

Hahaha, rysk dokumentär som godkänts att sändas på rysk TV, som dessutom handlar om världskrig ryssland varit högst involverat i.

Inte sagt att smutskastningen inte gick långt på samtliga sidor av konflikterna (precis som alltid), men med tanke på ovanstående - föga förvånande att källkritiken totalhavererat

Varför skulle Rysslands källkritik vara värre än t.ex USA eller Storbritannien? Alla tre vann ju både första och andra världskriget och som vi allla vet skriver vinnarna alltid historien.

Nog vet jag att Ryssland inte är något paradis, men jag blir alltid lika besviken när folk tror att väst på något sätt är bättre bara för att de är mer raffinerade med sitt smygslaveri.

Jag undrar vad alla pro-NATO, pro fascistjunta i västra Ukraina skulle tycka om stockholmarna började protestera i massor mot något varpå någon halvt ljusskygg organisation övertar regeringsbyggnaden och får backning från NATO samt deras propagandamaskineri. Skulle ni tycks att övriga Sverige var terrorister om de vägrade leva under ej demokratiskt valda fascister som bombar civilbefolkning och skickar civila flyg över krigszoner så att dom kan försöka förmå sina allierade att ge sig in i kriget efter att skjutit ned några turister i en falsk flagg attack?
Se Gulf of Tonkin innan ni börjar med lama skämt om foliehatt. Det har hänt förr och lär ske igen, precis som med 9/11. Tre(!) byggnader föll rätt ned genom hela sin egen struktur utan två(!) plan...Förstår inte hur folk kan gå på något så uppenbart.

1