Inlägg av shadek

Inlägg som shadek har skrivit i forumet

Borde inte EAC känt av hacket om det nu verkligen är så att EAC inte hade en inbyggd sårbarhet? EAC är inte så vattensäkert som de vill ge sken av.

Det videoklipp jag tittat på indikerar snarare att spelet är på samma nivå som vad en liten indiestudio kan åstadkomma. Det ser absolut inte ut att bli ett AAAA och inte heller ett AAA. Möjligtvis ett AA.

Skrivet av Sapiens:

Gör som BG3 och klassiska rpg spel som Deus Ex, utveckla till PC först, istället för porta till tio olika platformar samtidigt.

Skapa will Windows, därefter är det enkelt att porta till Xbox då det är ganska lika ekosystem. Därefter kan de ta sig an Playstation! Borde vara effektivt!

Skrivet av Milky_81:

Hmm låter ju lite lovande ändå.

Vilka tidigare spel gillade ni mest i serien?

Vilket är 2042 mest likt nu?

Går det att köra 32 eller 64 spelare conquest eller är 128 ett måste?

Mycket frågor

Ganska otippad är mina favoriter Battlefield 2, följt av 1942, sedan BC2 och först därefter 2042. Övriga BF hamnar därefter. Jag kan i alla fall varmt rekommendera 2042 numera eftersom spelet faktiskt är välpolerat, balanserat och buggfritt (för att vara modern FPS).

Jag köpte BF2042 vid release, spelade 30 timmar, avinstallerade. Kom tillbaka till säsong 5, och det är ett helt annat spel nu. Hitreggen är fantastisk, inga krascher, vapnen är balanserade, flera kartor har gjorts om.

För mig är spelet 4/5 numera och var en 1:a vid release (spelade över 100 timmar i november) och teamet ska ha all eloge för att det faktiskt numera har ett stabilt och bra BF.

Jag kommer dock inte köpa vid release när nästa BF släpps.

Jag tyckte spelet var mycket lovande till en början. Efter tre timmar tröttnade jag på att det var loading screen i princip överallt. Kunde inte ens öppna en dörr in till ett hus utan att jag fick laddskärm. Avinstallerade efter det eftersom jag inte fixade att ha en "open world" som faktiskt inte ens var "open world". Hela känslan av frihet fanns helt enkelt inte.

Ägt en hel del. Gillar helt klart Series X bäst. Snabb, buggfri, Game Pass, kan användas som smartbox för appar till TVn, går att stream Xboxspel till gaming-PC:n.

Skrivet av Bro Exotic:

Nope och har inga planer att göra det. Ser själlöst ut och tekniskt efterblivet.

https://youtu.be/_2cRHb6i29w?si=Kw0HRtgQBvmAwaqt

Det är själlöst också. Och man får loada sjukt mycket mellan olika områden. Ingen "öppen värld" på riktigt såsom Fallout/Elder scrolls. Det är vad det är... antar att man eftersom det är ett nytt IP så får man inte förvänta sig en öppen värld som Bethesda brukar köra med.

Men engagerande sidemissions får jag ändå lov att säga, vilket tidigare spel (med undantag av New Vegas) inte haft.

Hittills får spelet 2/5 av mig i betyg.

Denna goa klassiker, Last Ninja 2, till C64.

Skrivet av Walter S.A. Iego:

Måste man ha investerat tid i spelen för att uppskatta den? Tänkte ta med grabben och se den.

Nej, det måste man inte. Går bra utan, även om det såklart är kul att förstå alla tvåhundra smygreferenser till olika Nintendospel.

Jag har drifting på en Pro-kontroller... tråkigt att den inte omfattas!

Det är ett magiskt spel. Jag spelade igenom det med min 6-åriga son, även han älskade det.

Om 1000 år spelar jag Half Life 3.

Skrivet av Witchfinder:

Jag kör i 120 fps och i stort sett allting fungerar normalt, det enda som kan ställa till det är att jag i c:a 1 fall av 20 inte lyckas äntra en terminal, gubben står bara och trampar på stället och kontrollerna låses.

Hehe exakt som för mig!

Skrivet av CARTMAN:

Har för mig det är låst till 30 fps på PC. Finns nåt 60 fps fix men det funkade inte alls på min dator. As segt med 30 frames till PC spel.

Spelet är låst till 120 fps. Spelade det för en timme sedan och det är vad min fps-counter visade. Försökte få upp det i 240, men över 120 verkar inte gå!

Och var kan man teckna detta? När jag följer länken och ska teckna Friends and Family klagar den på att jag inte tillhör en behörig region (Sverige).

EDIT: Bara tillgängligt i Irland och Colombia.

Skrivet av Fiigaro:

Är inte mycket för survival-spel men Subnautica var helt fantastiskt. Förstår att de vill prova på något nytt och det kanske hade blivit mycket av samma med ett nytt Subnautica men hade inte haft något emot att utforska nya hav med nya läskiga varelser nere i djupet.

Älskar skräck och Subnautica är nog ett av de läskigare spel jag lirat.

Ja, till och med när man införskaffat den enorma ubåten var man livrädd i subnautica!

Faxanadu är mitt absoluta favoritspel till NES. Och vem minns inte första gången man startade Shadowgate på svenska? Det gjorde att man som 8-åring faktiskt kunde klara spelet med hjälp av alla ledtrådar!

Om de får detta att funka är det inget annat än svart magi.

Jag är född på 80-talet där Commodore64 var första riktiga spelupplevelsen följt av NES. Aldrig haft begränsningar bortsett från att jag inte fick vara upp och spela på kvällarna när jag var mindre. Föräldrarna höll koll på att jag lade mig i tid. De brydde sig aldrig om åldersgränser på spel.

I efterhand har mina föräldrar berättat att de tyckte det var både skönt för dem (jag kunde underhålla mig själv mer) och roligt för mig att jag hittade ett intresse. Att jag hade ett stort sportintresse och idrottade 4-5 dagar i veckan fram till sena tonåren gjorde att de tyckte jag fick en bra mix av allt. Jag är själv tacksam för deras liberala syn på det såhär i efterhand. Det gick bra för mig ändå.