Inlägg av Devan

Inlägg som Devan har skrivit i forumet

Skrivet av Trycket:

Och bättre spel eftersom de inte behöver byta genre som de var experter på.

I slutändan bryr man sig väl inte om det släpps +50 eller +100 indie spel. Ju mer kreativitet och folk som kan och får försöka desto bättre. Dåliga spel kan inspirera ändå. Man behöver ju inte köpa eller ens titta på dem. Det är ju inte som att man bryr sig att det släpps mer på Youtube nu än förut.

Man hittar sina kanaler osv. Det man däremot kan fråga sig är om det ska finnas en kvalitetsstämpel eller dylikt för att lättare hitta. Det är därför man har FZ som hjälper en att filtrera.

Fram till 2019 så han jag gå igenom alla spel som släpptes på Steam, jag hade till och med egna trådar där jag länkade intressanta uppkommande spel här på FZ, men det blev för mycket att gå igenom så va tvungen att sluta med dem. 50 spel om dagen är alldeles för stor tidsinvestering för att hinna med, sen att 49 av de 50 är rent skräp hjälpte inte direkt min vilja att fortsätta heller tyvärr.

"There are going to be SO MANY new indie games from AAA devs if this goes through."

Vad vi behöver är fler BRA indie spel, inte fler generellt! (:

(det släpps 50+ spel varje dag, bara på Steam, om det fortsätter öka i samma takt så kommer det 2030 vara över 100 spel om dagen)

I morgon (fredag) släpps den!

7Th Time Loop 7.5/10

Väldigt snygg anime, den skulle dock behöva lite mer drama för att få högre betyg då i många avsnitt så händer det inte mycket.

Skrivet av herrPuffy:

Låter som Elsa från frozen

LET IT GO!

Skrivet av theBoosing:

Detta, jag och kompisen är så besvikna...i flera år har vi letat ersättare men det FINNS ju inte. Förbannat.

Har de utgått? Annars ring din Lidl och säg att du vill köpa en hela kartong (är runt 20 påsar), det värsta de kan säga är ju nej.

Det jag inte förstår är hur Ubisoft får ekonomin att gå ihop när de nästan enbart släpper spel som är mediokra. (de senaste 10 åren)

Många andra spelstudior får ju lägga ner om de gör ETT spel som inte säljer bra.

Får de pengar från Franska staten tro?

Själv hade jag för höga förväntningar på denna remake, jag va på en förhandsvisning av originalspelet innan det släpptes och kommer ihåg hur snyggt det va då, fanns inget annat spel på den tiden som va ens i närheten av Riven när det kom till grafik!

Det släpptes en hel del intressanta trailers i går kväll:

Skrivet av Flugsaft:

Bio eller streamingtjänst? Isåfall vilken? 🤗

https://www.justwatch.com/us/movie/immaculate-2024

Koreanerna gillar verkligen sina mördar serier!

Skrivet av Atilaa:

Halvt sant (att exklusiviteten upphör) då Epic Game Services krävs och laddas ner även om du köper via Steam, det enligt flera recensioner på Steam.

Tack! Blev att ta bort från wishlistan!

Skrivet av Fredrik Eriksson:

Jag vet! Det är en tanke jag får ideligen men vet aldrig riktigt vart jag ska börja. Finns det nån "crash course"? Intensivkurs? Be my sensei! Känns som en dörr jag borde sparka in. Helst igår.

Also: en arbetsbild till den här krönikan släppte jag ganska snabbt.
Citat från Tomas: "Du ser för otäck ut."

<Uppladdad bildlänk>

Börja med One punch man! Så går vi vidare efter det om du gillar den!

Biogun sticker ut som ett riktigt bra spel.

Känns som Fredrik är redo att börja kolla på Anime!

Skrivet av Gertzy:

Såg den nyss och det var ju verkligen en påse bajs bara. Som en 13-åring skrivit och regisserat och skrikit "more explosions! More slowmotion" hela tiden. Kände typ ingenting för någon - eller någonting - och när det skulle snörplas i slutet kändes det väldigt påtvingat. Riktigt lågvattenmärke. Men tyvärr verkar det som de hintar om mer skit i denna franschise?

5-6 filmer i serien har Snyder sagt...

@Dajvan

Tillverkas ej heller i Sverige!