Inlägg av perihelion74

Inlägg som perihelion74 har skrivit i forumet

Möjligt att det skrivits tonvis av liknande inlägg här. Men för er som behöver glasögon i headsetet så tipsar jag om HonsVR. Beställde linser därifrån och tror det landade på typ 600 spänn med frakt och ett litet case att ha dom i. Det sistnämnda var dock ett extra val jag gjorde. Väldigt nöjd och OTROLIGT skönt att slippa glasögonen. Köpte till Quest3 . Leveransen gick på 2 veckor vilket man väl får se som ok med tanke på att det väl skickas från typ Kina.. Hittade dessutom någon kampanj kod som drog av 10% av priset. Den har dock gått ut nu. Men kanske finns nya sätt hitta.

Varm rekommendation hur som helst. Och nej jag är inte på något sätt i samarbete med företaget.

Jag gillar sådana ställen fast mest i teorin. Tråkigt att det inte fungerat för dom. Jag trivs dessvärre för bra hemma. Lite som med att gå på bio. Jag gillar tanken av bio men när jag väl är där stör jag mig mest på folk..

Det finns givetvis spel med ännu bättre kontroller. Men det första som poppade upp i huvudet här var ett minne av när jag första gången testade Dishonored efter att det uppdaterats till 60fps till Xbox. Minns att jag var helt lyrisk.

PS
Såg nu att någon annan svarat Dishonored 2. Men det har jag ännu inte kört igenom då det fortfarande är låst till 30 på boxen. ...... :-/

Skrivet av Johan Lorentzon:

Nu har väl Steamworld hoppat rätt mycket mellan genres. Första spelet var ju ett Tower defense-spel och spelet innan Build var ju ett kortspel. Sen två metroidvania spel där mitt i.

Aha, erkänner att det var jag som hade dålig koll. Sorry.

Under the waves xbox uppdaterat till 60/120fps!!!

Jag märkte precis att jag hade en uppdatering för under the waves. Installerade och startade spelet i hopp om att prestandan skulle vara fixad. OM det är! Jag vet inte 100% det är definitivt 60fps men känns bättre. Min tv stödjer 120 och xboxen är inställd på det. Som sagt jag är inte helt hundra men jag är förvånad om det inte är högre än 60.

Köpte spelet för ett tag sedan men har vägrat spela pga dess usla prestanda. Nu blir det att köra igenom det.

Jag har bara testat lite snabbt på game pass och gillade det lilla jag körde men det stack ju samtidigt inte riktigt ut för att man skulle fastna. Genrebytet kändes lite märkligt.

Testade och spelet verkar vara klart bättre än vad jag hade förväntat mig. Extremt våldsamt måste jag säga.

Mycket Xbox gnäll på fz senaste tiden. Den konspiratoriske kunde nästan ana ugglor i mossen...

Maneater var ett spel jag verkligen ville gilla men som jag aldrig blev kompis med. Gillade det gamla Jaws spelet till Xbox som var lite liknande om någon minns det.

Jag har inte spelat spelet så jag uttalar mig enbart utifrån de videor och recensioner jag sett. Dock så har jag varit projektledare och vet ju att någonstans upptäcker man att saker inte går riktigt som det är tänkt. Det hade varit mer intressant att se en opartisk dokumentär om spelets utveckling. Några måste ju trott stenhårt på projektet ingen fått dra i nödtofsen.. 11 år och så mycket pengar. Vilket annat företag skulle hålla liv i ett sådant projekt? Jag antar att ubi tänker fortsätta pumpa in pengar för att långsiktigt ala Sea of seas ta tillbaka pengarna. Men det känns ju oerhört långt dit? 11 år till?

Skrivet av Freakon:

Det är iaf låst till 30 fps på PS5. Det är den stora anledningen till att jag inte lyckas komma in i det.

Har dock för mig att jag har läst att Xbox fps-boost funkar på spelet?

Jag tror inte det och ska man tro chatgpt så kom det aldrig någon sådan fix. Det enda som är bättre är laddningstiderna (mot tidigare generation alltså)

Det kostar typ 40 spänn just nu till Xbox med några dlc men jag antar att det fortfarande idiotiskt nog är låst till 30 fps?

Skrivet av Razken:

Tog du semester från FZ när adsen rullade här i en månads tid? 😅 (Adblock!?)

Haha, jag är nog rätt blind för banners över lag tror jag. Jag har inte ens skaffat någon penis förstoring trots alla erbjudanden! 💩👍🏾

Ave-who? Aldrig hört talas om så de miljonerna i marknadsföring nådde åtminstone aldrig mig.

Inside. Punkt.

Jag älskar VR men mitt spelköpande har gått på grund. Över lag. Köper i stort ingenting till fullpris och min backlog är större än Dr Albans glugg mellan framtänderna. Det finns spel jag definitivt skulle vilja spela. Medal of honor och Assassins creed tex. Men jag köper sällan något som inte är på massiv rea nu för tiden. Jag ser mig inte som någon snål människa i vanliga fall men spelmarknaden är ju fullkomligt mättad. Jag har kanske 1200 spel på Steam, 500 till Xbox, retrospel till förbannelse, game pass och Jakten på den försvunna diamanten. Det är svårt att motivera några dyrare inköp. Några av mina absoluta favoritspel är i VR. Alyx och Walkabout minigolf är i min absoluta topp oavsett plattform.. Men jag lägger mer tid på annat än spel i VR. Som 3D modellering och skulptering, film etc..
VR, hur mycket jag än älskar skiten är inte där det behöver vara än för att det är något folk över lag ska haka på till 100%. Mycket småstrul, åksjuka, bedrövlig ergonomi etc ställer till det. Fortfarande trots att Quest 3 är ett stort lyft så känns det fortfarande som man har en tegelsten som drar ner ansiktet i marken. Varje gång jag haft på mig headsetet så ser jag ut som The incredible melting man i ansiktet. Det är halvkul.. Man är ju ful nog liksom.

Jag kommer fortsätta med VR. Jag står ut med skavankerna. Men jag förstår om folk inte gör det.

Jag tror och hoppas nästan att Nintendo bara gör en upphottad Switch. Switch känns mer eller mindre som perfekt i sitt utförande. Det säger jag då som Xbox gubbe. Men hela upplägget är ju otroligt. Jag tror på succe. Jag tror många som sitter på en switch och vill fortsätta på det spåret är redo för att uppgradera. Det hade jag varit.

Crackdown 3... är ju kul...

När Crackdown 3 kom så tyckte jag att det var rätt kass. Det var lite småkul men levde inte upp till förväntningarna, milt sagt. Mycket berodde nog på frameraten på min gamla Xbox som högst troligen inte ens levererade 30 fps. Gissar jag nu.. För ett par år sedan så gjorde jag ett nytt försök men på en nyare Xbox. Då tyckte jag det var lite bättre. Men frameraten var fortfarande inte riktigt där man ville ha den.
Nu har jag gjort YTTERLIGARE ett försök fast på en hyfsat kraftfull PC med 4070Ti och jag har stört kul....... Visst det är en del rätt töntig dialog och sånt, det märks att de haft en yngre målgrupp i sikte. Men, jag är helt golvad. Jag har verkligen skitkul med spelet. Svinbra ljuddesign också och vapnen känns kul. Har någon annan testat på sistone? Är det bara jag? Finns på Gamepass.

(xbox versionen verkar låst till 30fps även om man kör på series x dessvärre)

Allt som får dom att tappa fokus och resurser från nästa Subnautica ger jag tummen ner.

Själv blev jag klart mer sugen på spelet sedan de visade upp det sist.