Inlägg av perihelion74

Inlägg som perihelion74 har skrivit i forumet

Jag gillade inte 2an när den kom men jag tror det för min del var ett praktexempel på ett spel som förstördes av halvdassig framerate och seg styrning. När sen det kom en uppdatering till Xbox som fixade framerate till 60 så tyckte jag det var rätt kul.
Trean hatade jag inledningsvis. Men när man kom förbi inledningen och körde en bit så hade jag rätt kul.

Beställde direkt.

Kört på game pass igår och gillade det som fasen. Klar överraskning som jag inte hade väntat mig.

Testade Lightyear Frontier. Klart roligare än jag väntat mig. Har dock max en halvtimma i spelet.

Nu var Soma med så det får duga. Men Amnesia och Penumbra spelen hade platsat också

Skrivet av Weeks_death:

Yepp. Köpte quest 3. Jag har ett 4080, och hon håller fast vid 1660 ti. Jag har varit orolig att hennes måste uppgraderas, men än så länge flyter det på.

Ah men då så

Skrivet av Weeks_death:

Det har jag, tack för tipset! Skall se om jag kan sälja in det hemma hos sambon efter jag fått sova lite. 🌞

Ni har var sitt headset? Med var sin dator att köra virtual desktop mot?

Walkabout mini golf. Finns en bundle med alla banor. OM du har någon att spela med dvs.

Skrivet av AndyZedd:

Rallisport challenge 2 ????

Det var min absolut första tanke.

Att klaga på ett spel som Cyberpunk är i min värld lite som att klaga på restaurangen för att man fick för mycket mat.

Om inte Pinball Dreams till Amiga är med på listan så måste jag nog dessvärre komma till kontoret och göra tusen nålar på er..

Blev även köp av sim city 3000 som faktiskt verkar svinbra, MEN inte är det anpassat för moderna datorer. Saker som är scrolla kartan etc går alldeles för fort

Köpte faktiskt båda Populous spelen direkt. Båda är kanon fortfarande sådär tusen år senare

Jag skulle vilja ha ett bilspel som inte är fokuserat på racing.. typ flight simulator fast för personbil. Typ kunna sätta i nävarna på tonåringar så att de kan övningsköra med ratt hemma i vardagsrummet. Men det ska vara bra gjort. Inte som tex värdelösa City Driving eller vad det heter. Helst skulle spelet ha kartor baserade på riktiga kartdata. Så att man kunde öva på att köra i stockholm city etc. Något att sätta i nävarna på alla osäkra förare. Öva fickparkering och skit.
Sade jag att jag vill att det ska ha episk grafik? Det vill jag.

Ps jag vet att spel som taxi life etc finns..

Jag har gått från att vara en person som köpt oerhört mycket spel på olika plattformar plus retrospel till att en som bara köper på rejäl REA, eller inte alls. Nu kommer det mesta för mig via Game Pass. Drunknar i spel och hinner inte med det jag har. Vet inte när jag betalade fullpris senast för AAA. Red Dead Redemption 2 tror jag. Ett spel det inte fanns på kartan att jag skulle vänta på. Nästa blir väl GTA6. Det är liksom få spel jag längtar så efter att jag inte kan vänta ett halvår eller mmer ytterligare för att halvera priset. Helst mer.

Möjligt att det skrivits tonvis av liknande inlägg här. Men för er som behöver glasögon i headsetet så tipsar jag om HonsVR. Beställde linser därifrån och tror det landade på typ 600 spänn med frakt och ett litet case att ha dom i. Det sistnämnda var dock ett extra val jag gjorde. Väldigt nöjd och OTROLIGT skönt att slippa glasögonen. Köpte till Quest3 . Leveransen gick på 2 veckor vilket man väl får se som ok med tanke på att det väl skickas från typ Kina.. Hittade dessutom någon kampanj kod som drog av 10% av priset. Den har dock gått ut nu. Men kanske finns nya sätt hitta.

Varm rekommendation hur som helst. Och nej jag är inte på något sätt i samarbete med företaget.

Jag gillar sådana ställen fast mest i teorin. Tråkigt att det inte fungerat för dom. Jag trivs dessvärre för bra hemma. Lite som med att gå på bio. Jag gillar tanken av bio men när jag väl är där stör jag mig mest på folk..

Det finns givetvis spel med ännu bättre kontroller. Men det första som poppade upp i huvudet här var ett minne av när jag första gången testade Dishonored efter att det uppdaterats till 60fps till Xbox. Minns att jag var helt lyrisk.

PS
Såg nu att någon annan svarat Dishonored 2. Men det har jag ännu inte kört igenom då det fortfarande är låst till 30 på boxen. ...... :-/

Skrivet av Johan Lorentzon:

Nu har väl Steamworld hoppat rätt mycket mellan genres. Första spelet var ju ett Tower defense-spel och spelet innan Build var ju ett kortspel. Sen två metroidvania spel där mitt i.

Aha, erkänner att det var jag som hade dålig koll. Sorry.

Under the waves xbox uppdaterat till 60/120fps!!!

Jag märkte precis att jag hade en uppdatering för under the waves. Installerade och startade spelet i hopp om att prestandan skulle vara fixad. OM det är! Jag vet inte 100% det är definitivt 60fps men känns bättre. Min tv stödjer 120 och xboxen är inställd på det. Som sagt jag är inte helt hundra men jag är förvånad om det inte är högre än 60.

Köpte spelet för ett tag sedan men har vägrat spela pga dess usla prestanda. Nu blir det att köra igenom det.