Inlägg av smuts

Inlägg som smuts har skrivit i forumet

Skrivet av Zymac:

Det är inte "Nullsoft Winamp" längre, det slutade vara "Winamp" då AOL köpte det 1999, och efter dess så såldes det igen 2014, har nog inte mycket mer än namnet att göra med orginal winamp. -Nu för tiden så verkar det vara nån streamingtjänst som även har NFT's (såklart)

Det går dock fortfarande alldeles utmärkt att ladda ned "Winamp Classic", som fick en ny uppdatering för inte alls så länge sedan.

🔎 ZoomOut 2024-04-16: 🟥🟥🟥🟥🟥 😭
https://zoomout.videoludid.com

#GuessTheGame #703

🎮 🟥 🟥 🟩 ⬜ ⬜ ⬜

#Gamer
https://GuessThe.Game/p/703

Citat:

Även läst att de fular sig med kampanjrabatter och höjer redan efter någon månad i vissa fall.

Just det här är något man inte kommer ifrån, är väl typ en ökning varannat år hos varenda leverantör. Sen om det datumet råkar sammanfalla tråkigt nära datumet man blev kund är ju bara trist såklart, men ärligt, alla gör såhär.

Skrivet av justhitx:

Det de borde göra är att sätta en 'bäst före'-stämpel på spelet i fråga, där de mer eller mindre garanterar livstiden på spel/server, allt över det får ses som bonus om spelet är tillräckligt populärt.

Ska helst sitta synligt på förpackningen/storefronten.

Känns inte som alltför mycket begärt.

Det skulle minska försäljningen och investerare skulle inte vara coola med det.

🔎 ZoomOut 2024-04-14: 🟥🟥🟥🟩⬛ 😀
https://zoomout.videoludid.com

#GuessTheGame #701

🎮 🟥 🟥 🟥 🟥 🟥 🟥

#GameNavigator
https://GuessThe.Game/p/701

#CoverQuest #446

🟥🟥🟥🟩⬛ 🎉 4/5

https://coverquest.jbonet.xyz

Hört talas om haiku? Tycker det är en väldigt trevlig form av poesi. Att förmedla en känsla eller ett ögonblick med så få ord är inte alltid så lätt, man behöver verkligen leta i ordförrådet ibland. Att läsa dem går fort, men sedan sitter man minst tio gånger så länge och reflekterar över vad man precis läste, eller föreställer sig ögonblicket.

Kul läsning! Gillade spelet men tyckte att det tappade enormt i strider med fler än en motståndare, samt på ett visst ställe i spelet där man isoleras och blir fråntagen all sin gear. Att komma ut från detta stället kändes bara tråkigt och jag gillade det inte alls.

Jag använder GOG Galaxy rätt flitigt. Det är något speciellt med deras achievement-ljud. Man blir lite glad när man hör det. Jag brukar i regel inte jaga achievements men det är något tillfredsställande med det när man väl får dem ändå.

Jag skulle kanske ha kunnat tänka mig att prenumerera någon enstaka månad för att se vad man får om det var så att jag fortfarande spelade GTA V Online. Det gör jag dock inte, eftersom det spelet är fullkomligt fullspäckat av fuskare och skitungar och annat pack.

#GuessTheGame #699

🎮 🟥 🟥 🟥 🟥 🟥 🟩

#GameNavigator
https://GuessThe.Game/p/699

🔎 ZoomOut 2024-04-13: 🟥🟥🟥🟥🟥 😭
https://zoomout.videoludid.com

#CoverQuest #445

🟥🟥🟩⬛⬛ 🎉 3/5

https://coverquest.jbonet.xyz

Sirapskakor är en favorit, det går verkligen på nolltid och man behöver liksom knappt ens diska. De är goda och uppskattas av många.

🔎 ZoomOut 2024-04-11: 🟥🟥🟧🟧🟩 🥵
https://zoomout.videoludid.com

#GuessTheGame #698

🎮 🟥 🟥 🟥 🟥 🟥 🟥

#GameNavigator
https://GuessThe.Game/p/698

Har precis börjat kolla på 3 body problem på Netflix. Gillade den första boken, men de andra två finns inte som ljudbok på svenska ännu så då tänkte jag att jag skulle kolla på serien i stället.

#CoverQuest #443

🟥🟩⬛⬛⬛ 🎉 2/5

https://coverquest.jbonet.xyz