Inlägg av momomforce

Inlägg som momomforce har skrivit i forumet

Playstation 4. Kompis vs kompis

Kan nån professor förklara för en trolig idiot hur man använder 2st handkontroller på ps4. Har skapat extra user i menyn men får inte skiten o funka ändå. Till och med Playstation 1 va enkel. Va e detta?

Tack för svaren! Köpte spelet när det kom ut o spelade endel men tröttnade snabbt. Gav det en ny chans när uppdateringarna kom. Men tyvärr så va det inte min grej. Springa runt till fots i timmar o skjuta på växter för att ens kunna lyfta. Får ge Elite en chans istället kanske. Eller Star citizen.

@Nioreh: ok, lite trist! spelet är ju så stort, tar mej knappt nånvart känns det som, men men.

No mans sky hjälp!

Nån som kan ge mej tips på hur man får ut mest av spelandet. Jag har spelat ett antal timmar o finner mej själv mest surra runt i kosmos. Antingen är bränslet till avfyrnings raketen slut o då springer jag runt på en planet i evigheter o letar bränsle o sen när jag hittat det så drar jag ut i rymden ja då funkar inte hyperdrive. Känns bara som att spelet är ett enda långt letande efter saker. Spelar jag på fel sätt kanske?

Sover 3 timmar per natt, Blir mycke spelande då men som tur e har jag no mans sky. Bara o dra runt bland planeter, tar tid!

Just nu sitter jag o kör silent hunter i mörkret på nätterna. Lika bra o göra nåt ”vettigt” när sömnen inte funkar.

Dygnen blir jävligt långa ibland eftersom jag inte kan sova på flera dagar ofta. Är arbetslös nu så det e väl ok men staten flåsar mej i nacken. Vore gott o kunna somna o sova i 6 timmar iallafall. va längesen nu.

sömn

@MusseÖL: Inte fått biverkningar av det jag fått på senaste. men fick propavan en gång, fy faan! myrkrypningar i hela kroppen. Nuförtiden tar jag imovane när jag får, annars finns det bara en sak, bärs!!. Pest eller kolera typ.

Jag är 39år, sover 3 timmar per natt förutom när jag tagit tabletter som läkarn inte vill skriva ut alls längre. + får mycke egentid o sitta o spela. - mos i skallen.

Ja funderat på det! Spelade gamla elite på Amiga,he he. Köpte även no mans sky när det kom ut. Blev riktigt besviken dock!

Tack Maddox! Det är trist att läget är som det är men men, så är det ibland. Får köra nåt annat spel sålänge o sen köpa nya prylar o kasta i datorn.

Ok, får nog vänta tills jag skaffat ny hårdvara. Oerhört störande med spel som segar o laggar. Det är ju en jungel därute så man vet ju inte va man ska ha. Det bästa på marknaden är såklart dyrast. Har nåra spel på min önskelista men får hoppa över dom sålänge. Men helt klart beror det på hur spelet är programmerat också, Än idag e det så att om man köper det senaste så kan man inte fläska på max grafik på till exempel fsx o då kom ju ändå spelet för en massa årsedan. Trist!

Star citizen!

Hej! Har en fråga om star citizen, Verkar vara intressant, Min dator: i5-760, gtx 660, 12 gb ram,win 10.
Blir det flytande o hyffsat snyggt på denna datorn? Tacksam för svar!

windows 10

@momomforce: skaffade lite fakta över nätet. Man behöver ju först tanka ner win 10 o sen börja installera. Har inte den platsen. trist

en fråga till om detta bara. köpte en ssd disk me datorn som agerar systemdisk o va på 64gb tror jag. Inte många megabytes kvar efter windows 7 hamnat där. Tar windows 10 mer plats?

va?

@Dreijer: Låter kanon men nyckeln är gammal. fick den när jag köpte datorn på inet för ett antal årsedan. Men tack! ska prova. Dags o ta steget kanske.

windows 10

Tack för svaret. råkar vara arbetslös just nu o såg va nya windows kostade. Får köra ett tag till på det gamla. Funkar hyffsat ändå. Men som sagt, tack!

Windows 7

Har en fråga här till nån som fått ur tummen där bak.
Jag sitter med mitt windows 7 me det gamla gränssnittet. Har tankar om att nya windows Segar ner systemet. Stämmer detta o ska jag hoppa på nyare windows? Använder windows 10 mer dator kraft än windows 7? . Tacksam o få veta ”om det är dags o glömma skrivbords ikonerna man haft länge nu”.

Molotov, du verkar ha koll, vet du vad processor temperaturen ska ligga på när bara windows e igång o inget annat?

Tack för svaret! Gjorde så. Lite tveksam bara om jag fick till kylpastan bra. Processorn ligger på 45 grader när bara windows körs. Bytte ju ifrån början för att datorn verkade bli för varm o spelen började o lagga. Får forska i om det är en ok temperatur.