Inlägg av Pr1ntscreen

Inlägg som Pr1ntscreen har skrivit i forumet

Skrivet av Joakim Bennet:

Detta cementerade mitt beslut. Kommer inte köpa spelet förrens det kommer på djup rea på steam. 20 Euro kanske jag kan betala.

Skrivet av Tomas Helenius:

Källa är info som låg på spelets hemsida förra veckan, stod då "Approximate size: 100.00 GB" vilket återgetts av en mängd siter. T.ex. nedanstående. Det är som sagt en uppskattning, som vi inte satt som rubrik.
http://gearnuke.com/wp-content/uploads/2017/06/forza-7-downlo...

Ja nu har ni ju ändrat rubriken... Det är inte heller spelets hemsida på din screenshot, utan windows store, precis som jag skrev i mitt inlägg.

Vad är källan på 100GB? I windows store står det ju bara "Ungefärlig storlek 100,0GB" vilket låter som en stakeholder och man drog till med en jämn och fin siffra. Inget i artikeln säger 100GB ju, varför sätter ni det som rubrik?

Då kör jag på ett riktigt bra spel:

Skrivet av 73mpl4R:

Chips challange!

Hehe TB sparkar in öppna dörrar, men många vettiga poänger, som vanligt.

När man rapporterar in såna där kills till ett s.k. "killboard" har dessa lite svårt att skilja på Blueprint (ritningar för att bygga saker) original och kopior. Hade det varit original är vi uppe i USD 40k, men är det kopior är det småpotatis i sammanhanget. Inget vet förutom de som sprängde hans skepp och han själv

Skrivet av Fajri*:

Tekniken i all ära, men eftersom förra versionen av Mamba inte gick att använda för annat än vanligt kontorsarbete så skulle man ju gärna vilja att en recension på en spelsida faktiskt skrev någon eller några meningar om hur den nya versionen fungerar i spel. Den gamla klarade inte av snabba rörelser överhuvudtaget, vilket givetvis innebar att det inte gick att spela FPS-spel med den. Går det med den nya? Jag ställer mig väldigt tveksam, då Razer hittills inte har någon mus (som jag testat) med deras lasersensor som klarar av det. Deras optiska versioner däremot fungerar väldigt bra.

Kan du vidareutveckla det där lite? Jag lirar SC2 och lite Counterstrike med mina "gamla" mamba (tillsammans med BlackWidow ultimate, mums) och har inga problem, gick från Mx518

Ford Mustang var ingen muskelbil... faktafel

Skrivet av Exxo:
Skrivet av Kharif:

Kalla mig för apple-hatare men, verkligen?
Jag kommer ihåg när mobiler var bara till för att ringa

Men aja, folk får göra vad de vill med sina pengar.

Oh ja, tacka vet jag den gamla goda tiden. ^^

Idag är det multimediamaskiner med möjlighet att kunna ringa/ta emot samtal istället. xD

Jajo tacka vet jag wap 1.0 där du betalade per uppkopplad minut. Inget T9 eller ens länkade sms. 8kr/minut för att ringa. Gå ut på balkongen/altanen för att kunna ringa. Monokrom skärm. 24 timmar standby. Fy fan för teknologisk utveckling alltså.

http://www.fz.se/filmer/20091124/borderlands-zombie-island-dl...

Blindstyre Dock inte helt lätt när det normalt direktlänkas.

Skrivet av SWEBarb:

Folk idag är fan tragiska, fuska på online spel fattar inte vitsen..

Klart du fattar vitsen, du vill bara visa på att du inte fuskar.

Man fuskar för att få ett övertag över andra och i slutändan förhoppningsvis utöva något slags maktmissbruk över andra som man inte kan göra i verkligheten.

Jaha.. Hur många är det som tyckte borderlands är så bra att en expansion är värt pengarna?

Bara att titta på webhallens mest bokade PCspel. MW2... folk i allmänhet bryr sig inte om det är 9vs9 eller 16vs16. Såna matcher blir bara kaos ändå.

*sniff sniff*, luktar veckans snackis

En 210 RS då? Är det renault öht?

Renault Alpine A110

Skrivet av HaZe303:

Ken who??? Aldrig hört talas om killen,

Dags för dig att upptäcka www.youtube.com tror jag Och kanske motorprogram som Top Gear. Det är en väldigt duktig rallyförare. Kör runt i en Subaru Impreza och har sjukt bra kontroll över den.

Jag tycker också att spelet var dåligt. Förväntade mig inte alls detta av Codemasters..

Jävligt kasst att vi inte får splitscreen... http://www.gamereactor.se/brev/132524/Colin+McRae+Dirt+2+i+sp...

Visst kanske lite kass källa men ändå... Jag vill ju sitta med 2st xbox-kontroller med tvut på platt-TVn i soffan och rejsa...