Inlägg av Vroomfondel

Inlägg som Vroomfondel har skrivit i forumet

Mycket bra, rolig och tänkvärd krönika. Äntligen någon som tar upp skillnaden mellan "censur", som är ett förhållande mellan stat (eller dess representant) och medborgare, och "självcensur" som är en medborgares egna val att ta. (Medborgare i detta fall representerar alltså alla som inte utgör stat eller dess representant så slipper vi diskussion om det )

Jag gillar spelet mycket. Det har sina egenheter och svagheter, bland annat rymdfarandet som i stort bara är en glorifierad laddskärm. Har byggt en enkel outpost och placerad två NPCer där, har dåligt samvete för dem då jag aldrig besöker dem. Laborerat lite med skeppsbyggaren. "Pusslen" i templen känns helt meningslösa och onödigt krångliga för att inte tillföra något egentligt. Dessa delar tycker jag personligen är "meh" men i övrigt är jag såld på spelet. Jag har blandat main med faction quests och andra sidouppdrag och även om main driver mycket av settingen och upplevelsen så har mina bästa upplevelser kommit vid sidan av main.
Ger spelet 4/5 efter cirka 55h, skall ge mig in i min första NG+ runda ikväll, får se vad det gör för betyget

Spin-off med Atreus i huvudrollen -Son of War, a God of War saga.

Skrivet av Majoren:

Vill se en filmatisering av fia med knuff, gärna Netflix..

Fia med knuff goes Squid game kanske? "Fia med Squid"

Om jag skulle göra en lista på mina "Spirit animals" så hamnar Hamill på en hedervärd andraplats, precis efter Jack Black
Underbart litet klipp!

Skrivet av SWEBarb:

Gnäll inte sen att expansionen sålde dåligt eller nåt.. så många har inte ps5 än..

Sony har sålt drygt 32 miljoner PS5-konsoler hittills så det är några fler än inte så många...

Håller med om Rost:)

Moderskeppet, bättre än -kaka.

*SPOILER* Shepard "dog" ju i början på ME2 och det lyckades de ju lösa hyffsat sömlöst. ME4 lär ju utspela sig efter ME3 så man kan ju dra slutsatsen att de medicinska framstegen kommit ännu längre så det räcker kanske med en enstaka cell för att klona honom igen? Kanske med lite mumsigt reaper-DNA i sig!

" Vår egen Fredrik Eriksson glovades av Guerrillas senaste och slog till med det högsta betyget vi delat ut på över ett år (recension här)."

Jag är redo att glovas hela helgen!

Sådär ja, nu verkar det fungera att uppgradera till PS5-versionen. 26 minuter kvar:)

Skrivet av myskah:

Verkar som att jag lyckats börja ladda ner PS5-versionen genom att starta testperioden via PS-appen och sedan startade jag PS5an och drog ner spelet via "Your Collection"-tabben i biblioteket

Hur verkar det fungera?

Ni som har problem med uppdateringen; vilken språkkod har ni på spelomslaget? Står längst ner på ryggen på fodralet. Jag har CUSA16579.
Står lite om det på cdp-reds hemsida: https://support.cdprojektred.com/en/cyberpunk/playstation/sp-...

Skrivet av Gregerory:

Vad fan…

PS4-skiva i…check
Ingen PS5 version varken i bibliotek eller i butik mer än den som kostar.
Testar Data-Disc….samma

Tänkte att jag lägger versionen som finns för 264kr i kundvagnen….nope.

Och nu kan jag inte tömma kundvagnen….
….suck.

Är det någon som lyckats dra ner PS5 versionen när du har skiva?

Same-same, not even different. Jag testade att byta PS Store storefront till UK och där fanns i alla fall option för gratis uppdatering. Men den gick inte att ladda ner för jag hade valt fel land. Tillbaka till svensk storefront så kan jag bara lägga till betalversionen i korgen. Spännande bugg...

1. ME2
2.Portal 2
3. ME3

Det var ett himla gnällande av alla "experter"! Om mitt företag skulle drabbats av ett så pass stort intrång hade jag velat gå igenom varenda kommatecken i min kod för att säkerställa att hackarna inte skrivit in skadlig kod eller ställt till med annat helsike, Så jo, det borde absolut kunna påverka tiden för släpp av patchen i stor utsträckning.

Harregud vad gnälliga några av er är! Det var väl en jättefin gest eller? Eller skulle han vara tvungen att ge allt man har för att det skulle vara tillräckligt bra? Vafan, kan ni inte bara glädjas åt barnen som får gamea lite i sjuksängen istället för att kasta er skit omkring er?

Inte bara CP77 som har buggar...
https://www.gp.se/ekonomi/38-000-bilar-%C3%A5terkallas-bromsp...
Skillnaden är att i detta fall kan buggarna bli farliga på riktigt.

Kör det på en PS4 Pro och visst, det har sina problem men att säga att det är ospelbart påstår jag är felaktigt. Har haft en del krascher och de verkar komma om jag satt PS4:an i viloläge och återupptar spelandet efter ett tag. Om jag stänger av helt och startar kallt varje gång verkar det fungera bättre.
Absolut är spelet långt ifrån hundra, men hyser gott hopp till utlovade patchar framöver.
Gillar verkligen spelet, en oslipad diamant.

Jag tycker inte om RDR2, alls. Segt gameplay, massa mätare högt och lågt. Fastnar inte alls för det. Kommer sälja det tillsammans med min PS4: a när PS5:an behagar dyka upp.