Inlägg av Welo

Inlägg som Welo har skrivit i forumet

Tar gärna DiRT 5 om det finns kvar! Tackar på förhand

Skrivet av Thane:

Minns en nyhet om att någon spelade The Witcher 3 i sin Tesla

Tror jag sett någont sånt jag med. Det var väl någon som fick igång mario kart på teslan också?

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Att stora, börsnoterade spelföretag inte kan strunta i mobil är inte så konstigt. Såg denna slide i årsredovisningen från Paradox imorse.

https://cdn.fz.se/artikel/fil/1428131?key=08455bb8be65b137d48...

Som spelföretag är det nog ganska dumt att inte försöka få en del av kakan i det segment som utgör hälften av spelbranschen.

Absolut! Har helt förstått att det finns mycket pengar att utvinna genom mobilspel. Men anser själv att det är fel riktning att gå inom spelutveckling. Tyvärr så har ju pandemin gjort det svårare än någonsin att få tag i en PC eller konsol och priserna kommer nog ligga högre än normalt i några år framöver. Med det sagt så hoppas jag ändå att man i framtiden satsar på att PC och konsol ska bli mer tillgängligt så att marknaden skiftar till att det är mer lönsamt å satsa all spelutveckling där.

Först var det Battle royale tåget alla utvecklare skulle hoppa på, nu verkar det vara att allt ska finnas till mobil. Undrar va nästa stora grej blir? Att allt ska kunna spelas på din tesla när den är i autodrive?

Skrivet av jeppe109:

Naughty Dog behöver jobba hårt för att få tillbaka mitt förtroende.

Hade mycket hellre sett en remake av Jak & Daxter än av Last of Us.

Finns det inte redan en remake? Eller har jag bara hört det någonstans?

Jak N Daxter: The precursor legacy var ett av dom första spelen jag hade till mitt PS2 å är än idag ett av mina favoritspel genom tiderna så ser gärna ett nytt Jak N Daxter.

Tar mer än gärna emot en nyckel!

Kan helt ärligt inte förstå att det fortfarande är lagligt med lootlådor. Det borde åtminstone vara åldergräns på skiten. Sen kan man ju hoppas att om det blir instanser emot lootlådor att dessa skit företag *host* EA *host* går i graven.

Skrivet av Jonrei:

Saftig update? Snälla... Samma skit om och om igen. Grind och lvl i Rifts. Nemen titta! Ökad svårighetsgrad i form av Torment, men samma skit, yeeeeeey!

Att folk inte lessnat på Diablo 3 än är för mig en gåta.

Klart man lessnar som man gör med i pricip alla spel i min åsikt. Men för ett spel som har en del år på nacken nu å både d4 å immortal håller på å utvecklas så tror jag många inte förvänta sig de förändringar dom gjorde inför denna säsong.

Sen även det du skriver beskriver ju mer eller mindra alla ARPGs du skulle kunna byta titel i din sista mening med vilket arpg som heslt. Men men ha en trevlig dag

Körde det en del när det släpptes å drev disc community för man trodde det skulle bli något utav det, men ack vilken besvikelse med alla buggar! Sen har ju D3 fått en rätt saftig update med säsong 23 så tror jag håller mig där ett tag först

Håller med @alexraptor tycker det kan bli nästintill fjantigt när erotik ska ses som något speciellt i spel. Kommer ihåg att det var mycket hype kring både witcher 3 och cyberpunk 2077 för att man just kunde ha sex...

Tangentbord: Ducky one 2 mini med Cherry MX Brown och HyperX pudding keycaps.

Mus: Logitech g403 otroligt skön mus perfekt för fps. Går å köra både trådad och trådlös.

Larian Studios
Square Enix
DICE Pre BF 4
CDPR

@uberpwnage2.0: DOS 2 är ju dock riktigt svårslaget, man blir nästintill tom när man spelet klart det. AO verkar ju kul men känns lite för mycket som en RS-kopia och ska jag ge mig in i sandlådeträsket igen så blir det nog att återgå till att sälja själen till Black Desert, där snart uppföljaren(?) Crimson desert kommer som verkar rätt nice.

@uberpwnage2.0: Då är vi två. Funderar dock på att för en gångs skull ge PoE en riktig chans.

@anon_119148: Kunde inte sagt det bättre själv... Är så sjukt besviken över att dom inte gjorde en riktig sequel.

Vi har ju helt glömt å lyfta SSX! Ge mig SSX On Tour remastered, skate 4, nytt mirror's edge och BF 3 remaster så kaaaanske man kan ge EA lite pengar.

Bara jag som hoppas på en värdig uppföljare till mirror's edge som inte heter Catalyst och vrikar hela storylinen från mirror's edge? )))

Finns inget negativt med DOS 2. Ett riktigt 5/5 lir! Sen att larian släpper gift bags med allt från QoL updates till nytt content är ju inte helt fel!

Assassins Creed: Valhalla alltså, kan bli intressant. Men inget kommer någonsin komma nära AC 1 och 2.