Inlägg av Peztish

Inlägg som Peztish har skrivit i forumet

1

Det krävs att man gör om , och gör rätt . Slutar nischa spel mot att sälja skins och mikrotransaktioner istället för bra gameplay och spelglädje.. finns ju dock ingen chans i detta klimat av cashgrab och girighet

Bombade och sänkta

Skrivet av lerb:

Tippar att Microsoft kommer följa Sony här då det enligt rapporteringen ska funka ännu sämre på last-gen där, om jag förstått rätt. Om spelet försvinner från allt vad last-gen heter så blir jag förvånad om vi kommer få se det dyka upp där igen. Jag kan tycka att det är bättre att de versionerna begravs och att fokus landar på next-gen och pc/stadia.

Såklart förbannat tråkigt för all som sitter med last-gen som enda platform, och har blivit lovade ett spel. Det här kommer stämpla CDPR i väldigt många år framöver.

https://youtu.be/QAqSZv3kXu4

Klart de visste , är ju en klockren hype/cashgrab av CDPR, hade högre tankar om dem , som vårt ”sista” hopp bland utvecklare. Men det var ju missplacerat ,tyvärr.

Jovisst serru ! haft samma problem som vanligt ! Hainan Resort fryser krysslådan direkt , Dawnbreaker typ 25% av gångerna , och sen lite vanliga randomkraschar och sånt ,hej vad det går !
tror det är dax att ringa Poolia för herrarna på Dice snart ,1 vecka och det går fortfarande inte att spela alla kartor. Tycker dom att man ska forka ut för premium å sån skit är det nog dax att trampa på gaspedalen i buggfixarbilen

1