Inlägg av Neobox

Inlägg som Neobox har skrivit i forumet

Skrivet av Bahoven:

Någon som vet varför de vänta så länge med att släppa till samtliga länder ? Rätt galet att låta ps4 få fri marknad ?

Pga kritiken med always online, DRM osv, dom fick ju göra om en hel del efter kritikstormen i början skulle jag tippa. Det gjorde att de fick fokusera på att få maskinen redo för de större marknaderna först, vilket är helt förståeligt. Microsoft kan inte klandras för förseningen, det är ju pöbelns fel

Tyvärr så kom väl kritiken till 99% från folk som aldrig skulle köpa en Xbox One oavsett vad hade gjort.

Jag tror Crytek inte räknat med förseningen när det gällde X1:an, den är ju inte släppt i alla länder än.

Destiny, och , här kommer ett namn som man inte vill nämna och riskera få den hemska stämpel casual gamer, Fifa 15 är det jag ser framemot och bokat.

The Colonels Bequest. Jag tror 90% av engelskan jag lärt mig kom från Sierras spel, man var ju tvungen att lära sig för att kunna få ut något dem.

Spit: Du har givetvis rätt, jag får skylla på att jag knappt vaknat. Det var 1080p som skiljde betaversionerna av destiny åt, men när det släpps så har även X1 1080p.

Skulle jag slänga ut 500:- extra bara för att få kinect? Svaret är ja såklart, kinecten vill man inte vara utan..

Det känns som det stora tunga Microsoft maskineriet börjar få upp ångan. Jag tycker framtiden som Xbox One-ägare ser väldigt ljus ut.

Det var inte så länge sedan jag bokade min X1, i min kompiskrets är det 50/50 mellan den och Ps4 så jag ville vara öppen för båda alternativen trots att jag en mycket nöjd 360-ägare och borde väl därför fortsätta med Microsoft.

Om man bortser de exklusiva titlarna som egentligen bara handlar om tycke och smak så tyckte jag att X1 hade mer potential.Ps4 är en riktigt fin maskin med bättre prestanda, utan tvekan.

Men när jag bokade var jag villig att chansa på att muliplattformstitlarna skulle vara snarlika varandra, än så länge skiljer de sig inte tillräcklig mellan de som finns ute för att få mig att välja Sony. Den stora frågan är väl om X1 kommer klara 60fps i lika många spel som Ps4:an, och däri ligger väl största chansningen med mitt val. Men eftersom det bara är i inledningsfasen av den här generationen så tror och hoppas jag att de lyckas få ut 60fps ur X1 utan problem, Destiny kommer ju köras i 60fps på båda tex.

Eftersom jag spelar mestadels online så vill jag vara säker på att den delen flyter utan problem, och förra generationen måste man väl utse 360 som vinnare i den striden. Den striden är inte säkert att Microsoft kommer vinna övertygande den här generationen, men de kommer absolut inte förlora den.

Nyligen släpptes nyheterna om EA Access och Ps Now och för min del så är den förstnämnda betydligt mer attraktiv och lägger ytterligare plus för mitt val i min bok.

När det gäller konsoler så är jag en otrogen jävel, jag har hoppat mellan Nintendo, Sega, Xbox och Playstation genom åren, så skulle det visa sig att jag valt fel maskin så är jag inte envisare än att jag byter sida blixtsnabbt och införskaffar en Ps4.

Jag är genuint intresserad av att höra argument för att jag skulle valt en Ps4, jag kan ha missat saker när jag gjorde mitt val. Vilka exklusiva spel som släpps är ointressant eftersom de som jag skrev innan är en fråga om vad man har för smak.

Jag vill gärna höra vad som i dagsläget är bättre med Ps4 och vad man i framtiden tror kommer göra att Sony vinner next-gen striden. Jag behöver väl knappast tillägga att argumentet att Microsoft är ett ondskefullt företag inte väger in så tungt i mitt val, jag skulle välja Sony om de gav mig en bättre spelupplevelse även om det visade att de skövlade regnskog för att kunna tillverka maskinen.

Måste vara ett aprilskämt. Jag betalar inte $3 för att spela ett gammalt Ps3 spel i 4 timmar. Nu framstår ju X1 och Microsofts samarbete som extremt generöst, där $4,99 ger 1 månads tillgång till x1-spel, visserligen bara EAs, men ändå.

Vitsen med det hela var ju att kunna köra de gamla klassikerna.

Jaha, vad ska man säga om det här påhittet från giganterna EA och Microsoft? Jag säger Yipiie!

Mer sånt här från övriga speltillverkare, det känns väldigt next-gen.

Det går väl att spela betan efter söndag om man har en kod? Någon som har en till 360 över så pm gärna mig.

Jag har ingen brådska, det har ju knappt släppts några nextgen-exklusiva titlar som är värda att införskaffa än. Titanfall är väl första riktigt bra.

"Its all about about the games" -Sony

Nu har första riktigt bra nextgen -spelet, visserligen har Ps4 exklusiva Knack och Killzone fått 9, men då får man räkna ihop deras betyg.

Hoppas verkligen Sony kan visa att det är spelen som är deras styrka, för nu har Microsoft ryckt till sig en stor ledning och de ps4 titlar som släppta hittils är riktigt tråkiga. Men det är ju bara början på next gen.

Jag jobbat åt ett forum (ej i den här branschen) och våra moderatorer var mycket aktiva, varnade och även stängde av användare som inte tillförde ämnet något utan bara ville bråka.

Jag tror FZ skulle må bra av lite hårdare tag mot användarna.

Skrivet av saru:

Någon sett skymten av ett demo till xbox ännu?

ja, jag laddar ner det nu. Finns även ute till ps3 för dom som är intresserade.

Släpps mellan 11-15 till 360 och 14-16 till ps3 enligt easports officiella Twitter.

Jag vet även när den släpps till PC, men det är helt ointressant

Fifa+kinect+betydligt billigare handkontroll gör att jag inte har råd att köpa Ps3 2.0, det få bli den billigare Xboxen.

Ett tiopack Foliehattar ingår dock när man köper en Ps3 2.0 vilket säkert kommer till användning för MS-hatarna.

Blir ett givet köp. Två önskemål(xbox) ta bort normal läget, det kräv ju sjuttielva skott för att döda någon.

Inverted lock ska vara default och inte möjlig att ändra, drar man styrspaken bakåt ska siktet stiga inte sjunka såklart. Alla som spelat med "fel" inställning får skylla sig själva.

Givetvis inte allvarligt menat(bäst att förtydliga).

Fick precis reda på att Don Mattrick lämnat för Zynga, underbart. Han var katastrofal under E3, nu finns bara sköna lirare hos MS.

Respawn (som gjort titanfall) beskriver ingående hur molnet fungerar, kolla in deras hemsida för mer info. http://www.respawn.com/

Skrivet av Marfy:

Underbart beslut. Ingen köper en shooter för bra singleplayer. Inga jag känner i alla fall. Mycket smart beslut.

Spelet verkar för övrigt helt fenomenalt. Glad att man ej missar detta spel.

Håller med, singelplayer och shooter kanske låter bra i praktiken men funkar oftast lika illa som att bada och rosta bröd samtidigt.

Skrivet av Arnoldo:

Enda som fattas nu är ett paket utan kinect som är 500 Kr billigare ser ingen nytta i den skiten

jag köpte inte ens ett kinect till min 360, jag har testat det men föredrar att spela halvliggandes i soffan.

Nya kinect verkar däremot 1000ggr bättre (har inte gjort någon beräkning på det utan tar en siffra ur luften, 1000 lät bra). Röststyrning, extremt känslig kamera som fungerar i total mörker, som läser av minst huvudrörelse och blinkning kan nog användas på något kul sätt av spelutvecklarna, jag är beredd att ge 500.- för den.