Inlägg av Kresko

Inlägg som Kresko har skrivit i forumet

@Molotov: Jag älskar "Witcher 3 - Enhanced Edition" som är en overhaul mod. Garanterat inte för alla eftersom de ändrar mycket men förändrar vissa saker jag inte gillade i grundspelet.

https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/3522

Någon som vet om det går att spela dirket kl:00 på natten till Fredag? Playstation Store verkar iaf säga det men går den att lita på eller är det snarare 06 på fredag morgon som gäller?

Jag hoppas att man kan göra HUDen så dynamisk att den försvinner helt vid de flesta tillfällena. Förstår att det går att stänga av den helt men brukar ju tyvärr inte fungera så bra genom hela spelet.

Behöver tex inte en mini-map när jag tar mig från position A till position B men när jag väl kommer fram till position B och skjuta någon (hypotetiskt) så vill man samtidigt veta vem och därav bra ifall kartan dök upp vid just det tillfället.

@Mindrax: Testade lite och kom till "The Garbage" och håller med om att det kändes väldigt bra. Samma story som orginalet men så mycket omgjort att det blev nytt. Spelade dock ut Shadow of Chernobyl för någon månad sedan så tänkte låta det ligga och vila lite. Har du kommit längre än mig för en tidigare kritik av moden som jag hörde var att den höll i början av spelet men att den senare kändes som stressad gjord?

@unforg0tten: Okej tack!

Asus GeForce GTX 980 Ti Strix kompabilitet?

Hejsan!

Sitter idag på en Asus GeForce GTX 980 Ti Strix (https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=3203292) och undrar om den går att SLI koppla med en Gigabyte GeForce GTX 980 Ti G1 (https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=3174962)?

Har jag fattat det rätt så ska det inte vara några problem men skulle vilja fråga några som är mer kunniga (är väldigt grön) innan man spenderar sina pengar.

Förövrigt så har jag idag ett nätaggregat på 750w, borde det räcka om jag kopplar in ett till kort? Och är det något annat man borde tänka på innan man sätter igång och testar sig fram med SLI?

Tack för förhand och gott nytt år!

@NordhNet: Tankar hem det nu och vad jag fattar det som så fungerar det utan något av spelen instrallerat.

@Fr0gg0.: Har hört så mycket dåligt om modden men den mesta kritiken är väldigt gammal. Du tycker alltså modden är bra?

Hade det slängt in en realistisk ekonomi som de har i typ Eve hade spelet vart hur bra som helst...

^^ om det är lika bra så spelar det ingen roll

Skrivet av Achronos:

8800 GTS kommer inte klara SC2 och Diablo 3 särskilt bra. Du måste nog köpa ett bättre, ex Radeon 5770 eller 5850. Kan du återanvända chassit?

Chassi skulle helst inte vilja återanvändas. Kan man bygga en dator med 8800 gts och sedan byta upp sig?....finns det asså ett moderkort som klarar både 8800 gts och radeon 5770/5850?

Om det inte går att återanvända 8800 gts så är det inte katastrof. Har du lust att hinta om delar som passar ihop?

Tack för att du svara!

Ingen som kan hjälpa?

Om man inte använder en router så ska man väll ha en korsad kabel? (eller är det oldschool?)....Om du tar upp kabeln och tittar i båda ändarna på de färgade ledarna (mindre kablar i kabeln) så kan du se om färgerna ligger i samma ordning eller om någon/några färger är olika i ändarna. Om det är så att några är olika så har du en korsad kabel som kan användas mellan 2 datorer (utan router).

Halvbra speldator behövs

Tjo, min systers dator gick sönder för några dagar sedan. Jag kan ju inte säga att jag är ett datorproffs så jag vet inte vad felet är (den vägrar starta). Saken är den att vi ändå tänkte fixa en ny dator till henne.

Jag skulle vilja spara grafikkortet som sitter i datorn (nvidia 8800 GTS) och sedan återanvända hårddiskar, dvd-läsarna och nätaggregat (står max 400 watt på). Jag har lyckats bygga ihop en dator förut så det ska nog inte vara ett problem men jag vet inte riktigt vilka delar som funkar med vilka. Det jag behöver är ett moderkort, processor, ram-minne och chassi (kan ha glömt något). Behöver också ett operativsystem (windows 7?). Skulle vara väldigt snällt om någon kunnig person hade lust att hjälpa till.

Med tanke på att jag inte vet vad det är för hårddiskar så hoppas jag att de går att använda. Om det skulle vara så att de inte går så kan vi fixa nya i efterhand. Om inte nätaggregatet kommer fungera så går det också att diskutera.

Hennes krav är att det ska gå att surfa, arbeta (office), se på film och spela vissa spel. Hon vill att starcraft 2 och diablo 3 ska fungera.

Budgeten ligger på ca 7000 kr men det gör inget om det blir billigare eller i värsta fall något dyrare.

Tackar på förhand.

Skrivet av Kresko:

Det gick att installera men nu står det bara "hämtning startas" så jag vet inte om det uppdaterar eller nått x/

EDIT: Efter ca 5 min så funkar det nu för mig!

Lycka till!

Det gick att installera men nu står det bara "hämtning startas" så jag vet inte om det uppdaterar eller nått x/

Så här gör jag (har redan steam installerat): Stoppar i dvd:n och börjar installationen från den. Den står först och typ "installing components" eller nåt. Efter det så är steam startat och jag ska skriva in cd-nyckeln. Efter det så är det bara att klicka nästa och sedan verkar installationen börja. (Återkommer när jag är klar om det blir några konstigheter för mig)

Lycka till!

Våld, sex och känslor i Heavy Rain

Heavy Rain kommer säkert bli awsome! Synd bara att det är PS3 exklusivt. x/

Kommer ihåg uppdraget när man var i ett spökhus. Sjukt läskigt!

Jag fattar inte riktigt varför det alltid är så farligt med naket. Så här ser människor ut. Även barn borde få veta det.