Inlägg av jopg

Inlägg som jopg har skrivit i forumet

Kan ärligt säga att jag blev lite trött av detta.
90% eller mer handlar bara om produkter och annonsering vilket jag förstår att det är bra data att få för att generera bättre annonsflöde osv.

Men när det står ”hjälp oss att bli bättre” eller att ni vill veta hur vi tänker/resonerar så tycker jag att det blir fel. Det är knappt något om vad man tycker och tänker om ert innehåll.

Har inget emot att svara på enkät rörande annonser eller innehåll men tycker det är lite sunkigt när man kallar det här för en medlemsenkät för att hjälpa er bli bättre.
Kalla det vad det är istället alla förstår att annonserna behövs och många är nog villiga att svara på enkäter rörande annonsering för att hjälpa er med det flödet/utfallet.

Svarade och trivs att besöka er men tycker detta kunde gjorts snyggare.

Grattis till vinnarna, hoppas det blir trevligt o kul.

Mer sällan nuförtiden så tror detta kan vara en generationsfråga eller vilken typ av spel man spelar.
Är väl ingen från typ NES/Snes, amiga tiden som inte spelade om spelen om och om igen? Spelen var ju nästan byggda för att spelas om.
Känner nu att många spel, iom att mediet förändrats både berättarmässigt och tekniskt, faktiskt sällan känns så intressanta att spela igen om man inte jagar trophies etc.
Finns dock nog även i mordena generationer ett par spel jag spelat ett par tre, fyra gånger dock mer sällan.

Trist nog inte jätteimpad av demot men kört en hel del nu. Spelmomenten är helt ok tom ganska bra, bossfighterna är riktigt kul och gillar klasserna.

Men herregud alla cutscenes, det mesta känns så B och bitvis är det för mycket i början är det ju cuscene som slutar ger laddskärm sen cutscene sen laddskärm var nära att bara lägga ner där.
Karaktärerna känns tomma och trista ens egen karaktär känns mest osympatisk och korkad, verkar mest försöka framställas som tuff och bad-ass men blir mest kalkon och b-film av det. Samma med karaktären som skriker ”kurwa” stup i kvarten. När allt annat är på engelska känns det mest barnsligt.

Sen de små cutscenes de har i missions sabbar så mycket. Hade en där det är cutscene när man går in genom en port, i cutscene har man inga vapen o ingen hjälm. Så ser ut som man tar av allt i 10 sekunder för att gå genom dörren sen på med allt igen... ingen som spelat igenom det kan ju tycka sånna cuts är bra.

Lipsyncen glappar ibland slutar tom läppar röra sig. Spelar med subtitles på oftast, de hänger sällan med utan halkar runt och försvinner.

Känns opolerat, ville gilla det och gillar spelmomenten men allt annat sänker det helt.

Kan tyvärr inte 8:e.

Känns som det mest är publicitetstrick att banna hans konto, han skapade bara ett nytt konto. Två dagar efter dvs idag så sitter han och spelar spelet på twitchPRIME eventet för pubg.
Är det slump att de typ dagen efter nyheten om shroud, som typ snappades upp av de flesta gaming medier, så gör de ett uttalande om hur de ska bli bättre på att bli av med fuskare osv.

De har tappat massa spelare, det här är strategi rakt ut inget annat.
Roligaste i det hela är nog att oerhört många bara läser rubriken på diverse siter o tar för givet att det var shroud som fuskade.

Och för att tillägga tror inte folk gnäller så mycket över lagg det är som sagt väntat vid expansions release.
Folk gnäller för att det är en trasig produkt, saker som varit problem under betan är fortfarande problem men på en massivt större skala eftersom det är på live servrar.
Och tycker man har rätt att faktiskt ta illa upp när ett företag som blizzard agerar på det sättet.

Att de sen försöker lösa det med lägre caps på servrar är ju som att hälla bensin på elden. När det tom är nästan en dags väntetid att komma in på lowpop servrar då kan jag garantera dig att betalande kunder, som betalar för speltid, kommer bli förbannade.

Launchen är ju faildeluxe av blizzard satt i perspektiv till att de är ett av få företag som med en massiv fansakra kan bära en subfee fortfarande på ett mmo och i relation till hur länge det har beta testats så är det väl bara pinsamt.

Det sagt så plockade jag upp wow igen bara för expansionen efter ett uppehåll på flera år, drog mig genom pandaria för att levla min warrior som levt sen spelets första år.

Hann bara nosa på expansionen kl4 på morgonen efter launch och av det jag hunnit med är det bland det bästa jag sett i WoW. Jag är inte hardcore, jag är ingen nötare, så jag baserar det på det jag tycker är mysigt, story, events, musik.

Hoppas bara de får ordning på det som borde vara fixat för flera veckor sedan så att man faktiskt kan njuta av det de skapat.

Spelade ET så fingrarna blödde, quake wars lockade aldrig, brink var en buggig röra vid release o när det väl var ngrlunda fixat o bra fanns inga spelare kvar.

Gillar deras ideer och ser fram emot att prova även det här, ser underhållande ut. Hoppas det blir bra o att de får skörda framgångar, de förtjänar det.

Sony själva säger att det inte är bra att dra ur strömsladden, men det finns problem som inte går att lösa på annat sätt.

Min PS4 var i sleepmode o vägrade vakna o gick inte heller att stänga av helt med powerknappen. Så rekommenderar att inte ställa konsolen i viloläge tills de hotfixat.

Skrivet av Lillasandra:
Skrivet av jopg:

Vill inte vara den som är den men Calle, jag tror inte Nordic Game som plockade licenserna från THQ är svenska. Är rätt säker på att de är österrikiska eller belgiska.

hädelse!!!
http://www.allabolag.se/5566576442/Nordic_Games_Group_AB

köp köp köp FÖR SVERIGE

Vill inte förolämpa ngn, men av den info som finns så visst det må vara grundat och ägaren till moderföretaget må vara svensk men allt man kan hitta om dem i övrigt är ju att spelen ges ut genom av deras bolag i Österrike.

Verkar för övrigt gilla att plocka upp licenser från diverse mer eller mindre misslyckade utgivare.
Kram.

Vill inte vara den som är den men Calle, jag tror inte Nordic Game som plockade licenserna från THQ är svenska. Är rätt säker på att de är österrikiska eller belgiska.

Berätta om ditt liv som gamer, berätta så målande som möjligt om hur ditt spelande började och dess utveckling till ditt spelande idag. Starka minnen, guldkorn, höjdpunkter och nederlag.
+ poäng för varje skratt, fnitter eller tår fälld hos juryn.
:Vinnare koras helt på juryns bedömning, mutor godtas i mån av intresse bland juryns medlemmar.
Minst 3500 ord.
GL HF.

Önskar jag hade kunnat vara där.
Verkar vara trevligt, hoppas det går bra för mässan så att den kan fortsätta växa.

Är försiktigt förhoppnignsfull.
Visst EA har skamfilat rykte, bitvis väldigt välförtjänt, men de har tillsammans med sina studios även producerat både en hel del bra spel men inte minst spel som säljer dråsvis.

Att en stor utgivare som EA fick licencer att leka med kan ju inte förvåna någon, disney köpte star wars för att tjäna pengar inte bevara dess minne.

Sen tror jag att väldigt många även måste inse att de är inte idioter, de vet vilken massiv skara av star wars fans det finns. De vet att om de gör det rätt så finns det miljoner att inkassera, och vid platta fail finns det många fanboys som kommer ösa skit över dem.

Jag är glad att EA planerar star wars spel av kanske de bästa studios de har som jag är väldigt säker på kommer hantera licencerna med respekt för ansvaret de för med sig.

Vi har sett så mycket skit präglas ut med "det är star wars" som enda säljpunkt.
Jag vågar säga att vi kommer få ett par riktigt fina star wars spel att se fram emot, sen förmodligen ett par kart-spel och ett halvdassigt plattformspel på köpet.

Våga se ljuset, våga hoppas. För tidigt att hypea men man ska ju inte gräva graven innan man ens krupit ur skötet heller.

Peace out, kramar till gnällspikarna det låter som ni behöver det. Puss

Quantum Fighter är ingen höjdare, får lite kräksmak när jag ser den kartongen.

Shadow Warriors är ju klassiker men förbannat svårt bitvis på ett väldigt inhumant sätt, offscreen respawns o latespawn fiender. Musiken är sjukt bra.

Rescue: Embassy mission spelade jag sönder o samman det är riktigt bra, har för mig exakt samma spel fanns till bland annat Amiga men hette då Hostage.

Älskar dock alla spelen på bild, quantum är dock mest hatkärlek.

Grym intervjuv! Härlig läsning, ren njutning.

Shootmania är intressant, att direkt säga att det kommer bli en hit som esport, meh. Det har potentialen att bli det. Det har helt klart en hel del komponenter klara.

Tycker det är ett spel som är underhållande att se spelas, ett av få FPS spel som jag direkt funnit underhållande att se duktiga spelare spela.

Får se vad som händer när det hamnat i fler människors händer.

Älskar den önskar de hade gjort ett fristående spel på det här istället. Man ser kopplingen med far cry i små sekvenser i trailern där det ser ut som om man är i djungelaktiga miljöer.

Får se hur det blir. Musiken, trailer, hemsida rubbet kring detta har hittills varit så mysigt att man bara vill kramas.

Kom igen låt oss kramas.

Såg en genomspelning av PAX demot och är såld på det. Lite lite smått kär tror jag.

Har rätt det är en väldigt vacker kyrka och jag tycker du är lite väl blygsam, tycker bilden är riktigt fint fångad.