Inlägg av Megagurra

Inlägg som Megagurra har skrivit i forumet

Jag har använt Epic launcher sedan day 1. Har väl cirka 255 spel där nu (varav 3 jag faktiskt kommer starta). Dom är riktigt konkurrenskraftiga med pris, cash-backs, kuponger, exklusivitet osv. Dom tar bara 12% royalty av utvecklarna istället för 30% som Steam.

Enda jag har köpt är Witchfire, Borderlands 3, Chivalry och Snowrunner pga exklusivitet. Skulle helst ha allt i Steam, men jag är en gamer, kommer inte vänta ett år för det.

Men det är fortfarande år kvar innan dom är ikapp Steam, pointshop, joina spelare direkt genom namn oavsett spel, göra egna profiler, community hub, mods. Bättre UI, snabbare browsing.

Första rösten i videon låter exakt som Youtubern Yongyea. Han jobbar ju som VA dessutom. Någon som kan bekräfta?

Körde senaste Alphan, dom har något riktigt bra på gång här. Men som tidigare nämnt i tråde, kass performance. Men spelar ingen roll i en Alpha, utvecklarna har inte ens doppat tån i optimeringsstadiet.

Lite samma progression som Vigor och The Cycle. Tyckte det var mycket roligare än The Finals. Är enormt taggad!

För i helvete, det här är alldeles för lång tid. Arcane är bland de bästa jag sett på Netflix. GE MIG!

"Grafiken hackar ibland"

Sjukt mysigt spel, fina miljöer och tillfredställande klättring. Har klarat 2/5 biomes i en sittning.

Försöker spara lite content och lira annat just nu, kommer komma tillbaka i små omgångar. Spelet är bara cirka 5h som jag har uppfattat det.

Dom har något på gång här, ge mig mer freeroam, ett progression-system, nya redskap och lite coop på det så har vi ett riktigt nice spel.

EDIT: Spelet är en av de få just nu som använder sig av Unreal Engines Lumen teknik.
Ha Global illumination på Max för att sätta igång det. Absolut den viktigaste inställningen så offra gärna annat godis om ni inte lyckas hålla 60.

1 crash, 3 buggar.

Bästa PS5 spelet och garanterat ett av de mest polerade releaserna i år, flawless. (krävs dock inte mycket nu för tiden)

Platinum, helt tom map. Allting upplåst. 25h.
Sålt på blocket inom 40 minuter. 600kr tillbaka av 800. (200kr för AAA är bra grejer)

Kontrollen fick stickdrift (mitt 3e byte sedan release) säljer nu mitt PS5, och köper nytt när Death Stranding/Wolverine kommer. Det står bara och dammar mellan exklusiva releaser.

Venom är asball. Lätt höjdpukten i Spiderman 2. Kör gärna ett Venom spel!

Skrivet av SunShine:

En sak jag reagerat på bland de som gett lite lägre betyg (vilket ändå inte är direkt låga betyg 80+) är att de tycker spelet har för lite nyheter. Att fightingen osv är väldigt likt de förra spelen.
Det här finner jag lustigt. Vissa studios kritiserar man direkt för att de inte uppfinner hjulet på nytt medans andra studios kan göra ungefär samma spel om och om och om igen utan att det någonsin påverkar betygen.

Och det gäller inte bara spider man 2.
Man blir nyfiken på varför vissa spel får en pass på att ge mer av vad föregångaren bjöd på och andra inte.

Intressant poäng här

Man kräver inte mycket från ett spel om man är nöjd med detta skräp alltså.

Skrivet av JohannaBjärred:

Bra att man har lagt TLOU-multiplayern på is. Otroligt otaggad på den.

Angående nedskärningar så kommer det explodera framöver i nästan alla kreativa branscher med AI:ns intåg och omstruktureringar för ett effektivare arbetssätt. Bara Unreal Engine 5 gör så att 20% av utvecklingsteamen inte längre behövs vilket enbart är positivt eftersom utvecklingsteamen har vuxit sig alldeles för stora. Aldrig har så många fått så lite gjort som i dagens spelutveckling. Ett tightare team med bättre verktyg kommer enbart gynna oss alla.

Gillar hur du tänker

Spiderman, helt klart.
Förväntar mig bara lite mer av ettan, vilket räcker. Men blir garanterat inget GOTY. Äntligen får man rasta PS5an i alla fall!

Sen kan man nog slösa några timmar i Skylines lite senare.

Skrivet av Fezk:

Jävla fin låt till ett jäkla trevligt spel.

https://www.youtube.com/watch?v=ENyxseq59YQ

ÄLSKAR DEN HÄR

LOL, deras serverar fuckade ju redan på servertestet för 2v sedan och då var det endast 16k players på Steam. Nu är det release, 60k peak på Steam och sen lägger vi in alla gamepass medlemmar på det. Klart det inte funkar.

Måste erkänna att det bara skriker boomer och gnäll, tyvärr.

Men, gränssnitten är sämre idag. Helt klart. Jag tror att det har att göra med ett generationsskifte, där nya utvecklare går efter innovation och stil före det praktiska.
Vilket fallerar ganska hårt (MW2 menyer på PC, som att browsea Netflix, blir legit vilse i menyer)

"Försök inte laga något som inte är trasigt."

Hoppas verkligen Codemasters kan ta med sig sin körkänsla och fysik in i en ny motor. Känns inte som att vi kommer ha Dirt känslan kvar tyvärr.

Det här var riktigt kul faktiskt!

Skrivet av Kyraal:

Eller var det Assassin’s Creed som gjorde slut med dig? Försök gå vidare med livet, det är inte sunt att stalka sitt ex på nätet 😄

Fan längesedan jag blev rekt, wp mannen.

Gjorde slut med den här serien för många år sedan. Ubisoft, försvinn! Bagdad, försvinn!

Skrivet av Crank:

Men frågan är när vi får se sådan grymma o snygga spel som Spider-Man och Forbidden West som verkligen maxar konsolens kraft på Xbox

Har vi tur så kommer Hellblade 2 suga i sig varenda teraflop också, dom har knåpat länge på det i Unreal Engine 5.