Inlägg av DEWE

Inlägg som DEWE har skrivit i forumet

Förstår inte att många är så otroligt negativa till detta. Sure det är inte som gamla fallout etc. Men komigen, lite creds borde man ge dom för att sikta mot privata servers med community mods? Är ju ett potentiellt gigantiskt steg framåt i MMO eller semi MMO genren?

@anon_1418: Kul att höra!

Om någon hittar något annat tweak som hjälper så skriv gärna så lägger jag till det!

Tweak guide för BF V betan

Skrev ihop en guide för att öka FPS i BF V betan.
Länk till guiden här: https://rewatchers.com/battlefield/bf-v-tweak-guide-increase-low-fps/

Ökade min fps med typ 70-80%

@Sillgam: Helt rätt. Skrämmande att se nivån här på FZ på de kommentarer som likeats etc i denna tråd.

Applodera för att pappa staten inskränker på dina egna rättigheter. Bra där!

PUBG Mobile beta, grymt mycket bättre än väntat!

Är ute och reser och har inte tillgång till en gamingdator men var sugen på att gejma så bestämde mig för att testa kinnesiska betan av PUBG mobile. Väntade mig att det skulle vara laggigt och osmidigt då det är mobil. Ack så fel jag hade!

Tycker det är helt otroligt imponerande vad dom lyckats koda ihop till mobilen, mobila versionen är oerhört mycket mer optimerad än PC/Xbox versionen.

Betan är på kinesiska men man behöver inte kunna läsa för att lira, standardinställningarna är bra och finns translations om du vill ändra saker i options. Väl ingame så behöver man inte kunna läsa något så det är bara att köra!

Här är guiden för hur du kommer igång:

http://www.eurogamer.net/articles/2018-03-07-pubg-mobile-ios-...

Vad jag gjorde var(Android):

Lägg in taptap appen, lade in den från deras site då den inte fanns i min playstore.

Installera PUBG, finns två olika versioner: timi och lightspeed. timi skall vara snyggare men lightspeed är mer "competetive" och lik originalet, med bullet drop etc. Jag lirar lightspeed hitills och det funkar grymt. Det var något rörigt att förstå vilken version som är vad, på denna bilden ser ni vilken version som har vilken logga.

Sen väl inne så måste ni logga in med Wechat eller QQ(?). Jag hade wechat sen innan så var enkelt för mig. QQ skall tydligen vara lättare att fixa men jag vet inte, gör som ni vill!

Vore kul att höra va ni tycker om betan! Droppa era ingame namn här om ni vill lira, jag heter cleast-intwood ingame.

Ganska kul att PUBG ligger #1 i taptaps app store. Det kan bli en riktig hit dethär!

Tror vi får ta in FZs gamle PK skribent Arnrot så han kan reda ut dethär.. ^^
Och er diskussion mot Ender, det är slöseri med tid. Har läst FZ i 20 år och sett honom skriva då och då, han tänker inte längre än näsan räcker och white knightar till max så det är lönlöst, move on

Skrivet av erikcedervall:

@DEWE: Fint, och bra sida! Lättöverskådlig. Blir att bokmärka!

Vad kul att höra! Många sömnlösa nätter får att få det gående haha men det börjar ta sig..

Lite annat har kommit emellan just nu men snart fortsätter utvecklingen av version 1.0, tanken är att bygga en stor community sajt där spelare kan dela sina videos med mera.. blir spännande!

Rewatchers.com, En overwatch sajt med nyheter, videos guider och mer!

Hej!

Har med tre vänner skapat en Overwatch sajt vid namn Rewatchers.

Den är än så länge i beta stadie men vi arbetar för fullt för att släppa version 1.0, en stor uppgradering av sidan från nuvarande skick. Vi kommer därefter lägga till fler och fler funktioner as we go.

Vi har redan nu en ganska stor community med facebook, instagram och discord. Det är bara att kika in om du vill vara med

Addressen är http://rewatchers.com
Feedback och åsikter är varmt välkomna!

Geeks Julkalender - Grafiksnabb gamingdator

Hp gamingdator.. Över min döda kropp!

Skrivet av Swedenrock:

Vad är en fördelsedagsfest?

@DEWE Tror inte du skrev FZ.SE för tjugo år sedan

Hehe nej sant det var rimligtvis fragzone.se som gällde då!

Haha grymt.. Ser oldschool posten där uppe och ler, satt faktiskt och kikade igenom gamla arkiv för ett tag sen o såg massa old school news från QW tiden.. Det var tider det! Har läst fz i antagligen 20 år, första gången jag laddade sidan var på en 486 med 2400 modem, skrev in fz.se i browsern och gick ner och lagade mat och käkade, när jag kom upp till datorn igen 30 minuter senare så hade sidan ej laddat klart.. När den väl var klar dock då var det guld! Its been a while..

Skrivet av Zerp:
Skrivet av draco:

Whine whine whine.. gnäller som små kids.. giriga jävlar..

Så stort som SC verkar bli förstår ni väl att det inte byggs på 3-5år som vissa verkar tro.. allt tar sin tid. Välkommen till verkligheten, gå ut o ta lite frisk luft vettja.

Varför tar inte du själv och går ut i verkligheten och kollar runt lite hur många som tycker det är OK att beställa t.ex. en liten japansk bil med 4 månaders leveranstid och sedan får reda på att det du faktiskt kommer få levererat är en SUV med i bästa fall 10 månaders leveranstid?

När du frågar varför du inte kan få bilen som utlovat blir svaret "det förstår du väl att en så stor bil tar längre att utveckla och bygga... ( trotts att vad du beställde ursprungligen var en liten bil ).

Hur många i verkligheten tror du tycker det är OK eller ens lagligt att göra så?

Helt OK om de vill göra ett stort spel, men helt nya features som FPS får de faktiskt vänta med tills de levererat vad de lovat. Allt annat är oärligt.

Jag förstår vad du menar men nu är det ju inte de summorna det gäller.. Och visst det finns folk som investerat massvis med pengar i SC men de var väl knappast fattiga från början.. Tycka vad man vill om hur de har hanterat det, dock finns det ju bra mycket värre historier med kickstarter.. Jag tycker att det är spännande att dom faktiskt försöker bygga något såhär pass omfattande och faktiskt tar sig tid att göra det. Det har talats om liknande projekt genom tiderna (i omfattning dvs) men de har aldrig ens varit nära lika omfattande när de realiserats.. Dehär kan bli riktigt coolt!

Skrivet av Zerp:
Skrivet av DEWE:

Förstår mig inte på folk som klagar på detta spelet, det ser helt godlike ut för att vara en alpha? Och då menar jag inte bara grafikmässigt.

De flesta som klagar gör det inte på själva innehållet i spelet, utan på deras upprepade förseningar, missade leveranser och brutna löften.

Tycker du till exempel att det är helt i sin ordning att ta emot 10000 SEK från någon och lova dem en produkt 2 år i framtiden i utbyte för pengarna, och sedan när 4 år har gått fortfarande inte ha levererat någon produkt?

Finns inget att klaga på alls där?

Det är självklart inte speciellt bra. Men det är väl inte riktigt vad som diskuteras i tråden?

Ser helt klart problematiken i vad du säger och är ingen star citizen fanboy så ni behöver inte oroa er, men jag tycker faktiskt det är ganska uppfriskande med en spelstudio som verkar vara målmedvetna vid att faktiskt leverera ett grymt spel och inte bara stressa ut skit som skall sälja väl.. Jag kan mycket väl ha fel men jag tycker det verkar som att star citizen kan vara ett av de få spelen som faktiskt siktar på riktig kvalitet för spelarna, det är bara att hålla tummarna!

Förstår mig inte på folk som klagar på detta spelet, det ser helt godlike ut för att vara en alpha? Och då menar jag inte bara grafikmässigt.

Skrivet av Sisyr:
Skrivet av Tabula:
Skrivet av Sisyr:

Verkar onödigt att göra spel av den mögserien, tbh.

Så tråkig världen skulle vara om alla tyckte lika, inte sant?

Jag kan bara tala för mig själv. Gör de spel på detta innebär det att resurser försvinner från projekt jag säkerligen hade funnit mer intressanta.

Nog bäst du mailar dom och berättar detta.

Wow! Kommenterar väldigt sällan här men som gammal QW räv blir man riktigt taggad när man ser dethär. Det behövs mer oldschool stil inom FPS scenen och dethär sent riktigt bra ut. Håller tummarna!

Skrivet av Manqs:
Skrivet av Pecman:
Skrivet av Manqs:
Skrivet av DEWE:
Skrivet av Jeehao:

Kön spelar ingen roll. Enda anledningen till att fler män är proffsspelare är manliga spelare finns i överflöd och därmed hittas fler manliga talanger inom spel med spelets enorma hitboxar. Overwatch är dessutom ett ganska lätt spel att spela, så det är ganska töntigt att ''proffsspelare'' anklagar andra för fusk, ännu fånigare blir det om ''proffsspelarna'' inte förstår hur spelets tic rate system fungerar.

Blir sjukt matt av sånnahär pk inlägg. Bara för att det klingar gott och är politiskt korrekt så betyder det inte att man har rätten att kasta all vetenskap och logik ut ur fönstret och påstå vad man vill så länge det är i "rätt" vindriktning.

Läs på om vad testosteron gör med kroppen och kom sedan tillbaks och säg att det inte skulle kunna vara en fördel med högre testosteronnivåer i gaming på proffsnivå.

Testosteron gör ganska mycket i kroppen. Bland annat ger det sämre förmåga till logiska beslut under press samt en ökad aggressivitet vid situationer där man saknar kontroll eller upplevd orättvisa. Alltså blir man lättare frustrerad som gamer med mycket testosteron. Finns en anledning till varför många proffs tar adderall. Fokus är viktigt och det skadads av höga halter testosteron.

Tror inte det var just de sakerna du tänkte på med ditt inlägg. Men onekligen har testosteron en mängd olika effekter på människokroppen. Varav t.ex tävlingsinstinkt och andra kan verka positivt, medans andra verkar negativt i gaming. Och vad jag vet finns det ingen korrelation mellan förstfödda söner (vilka har statistiskt mest testosteron) och framgångsrika gamers.

Summa summarum, att sätta likhetstecken med hög testosteronhalt och bättre gaming är mycket vanskligt vetenskapligt. Det KAN vara bra. Men BEHÖVER INTE VARA det.

Poängen är väl att det är skillnad mellan män och kvinnor även när det kommer till gaming, trots att det kanske är en obekväm sanning. Så kön spelar ju roll, på sitt sätt. Bara det att kanske ingen forskat på just hur kön påverkar prestationen i gaming. Att du inte känner till någon korrelation mellan förstfödda och om de blir framgångsrika gamers är ju för det inte finns någon sådan forskning, om det nu skulle stämma.
Män har ju t.ex. kortare reaktionstid än kvinnor(kanske har att göra med att män spelar mer spel? Vad vet jag?):
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4456887/
Det är ju dock inget som hindrar kvinnliga gamers att bli bäst då det bara handlar om generella skillnader, alla individer är olika.

Om det var poängen så kan man ju skriva det istället för att generalisera om testosteron. För OM det fanns en klar fördel med stora mängder testosteron skulle ju gamingeliten vara överrepresenterad av testosteronstinna alfamän. VIlket vi vet inte är fallet.

Jag personligen tror som många andra att det är fysiologiska skillnader på könen. Men likväl som vi finner fler genier bland män än hos kvinnor så finner vi också en större kvot med lägre intelligens bland män. Män har ett bredare och mer förekommande spektrum av ytterligheter än kvinnor rent fysiskt och mentalt. Män varierar helt enkelt mer medans kvinnor oftare drar mot genomsnittet.

Det jag vänder mig mot är att "män är generellt bättre". För om vi enbart tittar på topprestationer blir det ett felaktigt urval om det nu är en generell jämförelse vi är ute efter. Ett bra exempel på det idag är killar i skolan. Om vi enbart utgick från dagens betyg så är tjejer BETYDLIGT bättre än män. Men också där vet vi att det inte stämmer. Män har en tendens att specialisera sig på vissa saker. Vilket ger en topprestation i ett eller två ämnen och lägre betyg i flera andra.

Det enda vi med säkerhet kan säga är att de flesta topp- och botten-prestationer utförs av män. Vi kan också säga att män utför mer topprestationer men att det inte går att applicera på majoriteten av män. Nu skriver jag helt generellt, inte om gaming men jag skulle tro att det är ungefär lika sant inom gaming också.

Testosteron var bara ett exempel på saker som kan spela in och att ha stark tävlingsinstinkt är ju givetvis viktigt om man vill bli duktig på att tävla i något. Din slutsats med att ifall så var fallet så skulle muskelberg vara bäst är felaktig då det kan vara en U kurva,dvs en sweetspot. För mycket blir för aggresivt och för lite blir för lite helt enkelt. Jag hävdar som sagt inte att testosteron nödvändigtvis är anledningen till att män är bättre, men jag tycker det är ganska tydligt att män är bättre när det kommer till att tävla. Som du säger, män har högre representation i båda extremerna, sämst och bäst. Sen vet jag ju inte om det går att applicera på gaming men i allmänhet är det så.

Det jag i grunden störde mig på är att en pk kommentar utan någon som helst kan få så mycket medhåll som denna fick här på fz. Det är typiskt sverige. Om du har några argument som styrker hans påstående så vill jag gärna höra mer.

Skrivet av Manqs:
Skrivet av DEWE:
Skrivet av Jeehao:

Kön spelar ingen roll. Enda anledningen till att fler män är proffsspelare är manliga spelare finns i överflöd och därmed hittas fler manliga talanger inom spel med spelets enorma hitboxar. Overwatch är dessutom ett ganska lätt spel att spela, så det är ganska töntigt att ''proffsspelare'' anklagar andra för fusk, ännu fånigare blir det om ''proffsspelarna'' inte förstår hur spelets tic rate system fungerar.

Blir sjukt matt av sånnahär pk inlägg. Bara för att det klingar gott och är politiskt korrekt så betyder det inte att man har rätten att kasta all vetenskap och logik ut ur fönstret och påstå vad man vill så länge det är i "rätt" vindriktning.

Läs på om vad testosteron gör med kroppen och kom sedan tillbaks och säg att det inte skulle kunna vara en fördel med högre testosteronnivåer i gaming på proffsnivå.

Testosteron gör ganska mycket i kroppen. Bland annat ger det sämre förmåga till logiska beslut under press samt en ökad aggressivitet vid situationer där man saknar kontroll eller upplevd orättvisa. Alltså blir man lättare frustrerad som gamer med mycket testosteron. Finns en anledning till varför många proffs tar adderall. Fokus är viktigt och det skadads av höga halter testosteron.

Tror inte det var just de sakerna du tänkte på med ditt inlägg. Men onekligen har testosteron en mängd olika effekter på människokroppen. Varav t.ex tävlingsinstinkt och andra kan verka positivt, medans andra verkar negativt i gaming. Och vad jag vet finns det ingen korrelation mellan förstfödda söner (vilka har statistiskt mest testosteron) och framgångsrika gamers.

Summa summarum, att sätta likhetstecken med hög testosteronhalt och bättre gaming är mycket vanskligt vetenskapligt. Det KAN vara bra. Men BEHÖVER INTE VARA det.

Jag skrev skulle kunna vara. Testosteron var för övrigt bara ett exempel på saker som skulle kunna bidra till att män är bättre gamers. Meningen med inlägget var att det finns ju faktiskt ingenting över huvud taget som tyder på att män och kvinnor är lika bra inom gaming. Ta en titt på gaming, schack, poker, etc etc. Kvinnor är bara inte lika bra. Det skulle kunna bero på att de är färre deltagare, men det är inte speciellt troligt på ett såhär stort sample.

Skrivet av Amilo:

Bara jag som tycker att man når skill-taket alldeles för fort i OW? Har spelat CS sedan urminnes tider och känner fortfarande att jag kan bli bättre.

Låt mig gissa, du blev inte bäst i världen på quake innan du började spela cs?

Skrivet av Gen:

Fattar inte varför ingen är imponerad. Nu kollade jag bara första matchen men det såg verkligen ut som att hennes lag körde över det andra totalt. Sen dog hon inte en enda gång, är inte det i sig en bedrift?

Är gammal quakespelare och jag tyckte hon var riktigt duktig, väldigt bra game sense och hyfsat aim.