Inlägg av jakkzeven

Inlägg som jakkzeven har skrivit i forumet

1

Blir tredje rundan för mig och jag är exalterad! Bara hoppas mitt exemplar dyker upp i tid också.....

Skrivet av PontusT:

Har försökt mig på spelet 3 gånger tidigare, för jag har hört jur det hyllats till skyarna..

Anledningen till att skaffa en psp,
Bland de bästa final fantasy spelet osv..

Men fy fan... i mina ögon, en riktig sörja bara.
Får la försöka en fjärde gång..
Upplevede det som sjuka linjärt spel med skittråkig gameplay.
Men det kanske blir bättre en bit in i spelet?

Om du inte gillar det ngn timme in så är det inte för dig. Personligen älskar jag det och har dragit igenom det två gånger. Ser fram emot nysläppet för att få uppleva det hela på stor skärm!

Skrivet av CARTMAN:

Låter som din laptop borde klara högre inställningar än så. Jag har en i7 6700k processor och ett GTX 1070 kort och lirar på very high inställningar i t.ex. Assassin's Creed Valhalla som är ett nysläppt spel.

Jag utgick från deras egna rekommendationer. För högre än låga inställningar verkar en SSD vara ett krav. Jag har 118gb totalt på min varav 47 är ledigt. Osäker på om jag ens kan frigöra tillräckligt med utrymme 😂.

Förhoppningsvis blir jag nöjd med xbox one x versionen. Men gillar jag det som fan lär jag skaffa pcversionen till slut med. Föredrar ju mus och tangentbord.

Skrivet av PcGamer:

Terraria är väldigt kul att spela ensam men det är främst ett spel gjort för minst två personer. Själv fick jag upp ögonen för spelet när jag kollade på videon nedan. TotalBiscuit och Jessie Cox verkade ha så kul när de spelade det tillsammans och jag kunde se att det fanns saker som även jag som "solo" spelare gillade. Det är visserligen "bara" i 2D men det är ett väldigt beroendeframkallande spel som har det där "jag ska bara göra detta innan jag slutar" som jag finner allt färre spel ha idag.

https://www.youtube.com/watch?v=89fW4MTJvRs

Går det köra två på samma pc? Har terraria på steam men har inte gett det en chans än.

Skrivet av Fr0gg0.:

Inte Lego City: Undercover. Det är ett barnvänligt GTA med split screen.

Får kolla in!

Skrivet av anon_119148:

Jag får erkänna att jag inte läste mer än trådens titel Så Outward är nog lite väl avancerat hehe

Haha ja, men jag själv är lite sugen.

Skrivet av anon_119148:

Jag skulle vilja slå ett slag för Outward!

En polare och jag har spelat detta en del och det är riktigt trevligt atmosfäriskt äventyrs-RPG för en till två spelare.

Lite osäker på om det är bra för en sjuåring.

Skrivet av Kulneff:

@jakkzeven: Visst går det! Jag spelar Minecraft i splitscreen med dottern, så det är inga bekymmer. För mig är det bara att starta upp en värld, sedan trycka på "Start" (eller motsvarande knapp) på andra handkontrollen.

Då får jag skaffa mig minecraft till ngn konsol då 🙂.

Skrivet av anon_326114:

Jag har aldrig spelat dom själv men Lego spelen är väl split screen? Känns ju som det kan passa en sju åring. Vet dock ej hur öppna spelen är men ett tips i varje fall.

Har för mig de flesta lego är rätt styrda tyvärr. Men rätta mig gärna ngn om jag har fel.

Skrivet av Frasstheass:

Jag skulle varmt rekommendera Spiritfarer! Mysigt spel, som jag och sambon la många timmar ihop på. Funkar utmärkt på två.

Får kolla in det!

Skrivet av uberpwnage2.0:

Jag skulle vilja slå ett slag för Portal Knights!

La till PC på listan då jag bara har min laptop som är värd att spela på. Splitscreen/samma skärm går ju visserligen men portal knights verkar byggt för att spelas på separata skärmar.

Skrivet av Kulneff:

Minecraft...?

Kan man köra det i splitscreen? Hon gillar ju minecraft så hade kanske varit kul att pröva.

Skrivet av Kazutoyo:

Haven släpptes tidigare denna vecka. Finns till PC, Xbox One och PS5, och släpps senare till PS4 och Switch i början av nästa år.
http://www.thegamebakers.com/haven/

Haha, pegi 18! Inte så lämpligt för en sjuåring 😂.

Blir på xbox one x. Min laptop med sin I5 och rtx2060 klarar kanske på låga inställningar men SSDn är för liten för spelet verkar det som med.

Open world för två?

Min dotter har fått upp ögonen för breath of the wild och vi spelar tillsammans på min switch lite. Hon leker mest runt i byarna och jag får ta hand om fiender och så.

Nu letar jag efter ett open world spel för två så vi kan spela samtidigt. Finns det några trevliga sådana som kan passa en snart sjuårig tjej och hennes lönnfeta pappa? Jag har en hel drös med konsoler så orkar inte specificera alla. Bara tipsa på, dock ej PC, switch eller nya generationen(väntar på lite fler bra spel).

Tanken är då splitscreen/på samma skärm.

Tack på förhand!

Macgyver var senaste serien jag såg klart. Nostalgitripp, men den håller än idag!

Gotham och Paradise P.D var senaste jag såg färdigt. Mest spel och musicerande nu men håller även på att glo på trailer park boys och bobs burgers.

Funkar streamen för ngn? Jag får bara upp de första tio minuterna innan de bestämde sig för att starta om streamingdatorn?

Verkar inte som att denna trial finns i Sverige dock? Trist.

Edit: Det är PS4 jag har.

[Intressekoll]Steel battalion med playseat

Jag vill ogärna sälja det här men tänkte ändå kika om intresset finns och isf vad jag skulle kunna få för det.

Det är steel battalion med Kontrollerna monterade på en playseat. Originalkartongen finns(aningen sliten dock) och även uppföljaren Line of Contact(går den ens spela längre?).

Om jag mot förmodan skulle få ett bud jag är nöjd med så är det hela paketet som säljs, annars är det inte värt det för mig.

Bilder finns nedan
http://s18.beta.photobucket.com/user/easy_dog/library/steelba...

1