Inlägg av anon16976

Inlägg som anon16976 har skrivit i forumet

Fyfan va sjukt att detta spelet fick 5/5... Visst grafiken är sjukt nice och gryma effekter... Men det är ju nå sjukt buggit och nätverkkoden verkar vara något sjukt underlägsen den i BC2. Kanske det är för att man kör på 64 kartor maps, men det är ingen ursäkt.

Tappar all respekt för FZ efter 5/5, inte för att jag hade någon repskt innan men...

Skrivet av whoo:

Alltså. Det finns ingen gratis lunch, så enkelt är det.

Blizzard/Activision gör detta av ett skäl, det gäller bara att fundera ut vad det är..

Hur pass "bra" detta erbjudande är, i min mening, beror på när pokemon-panda-wow släpps.
Släpps det i februari, kanon, då får jag ~8 månader WoW under den nya expen + Diablo 3.

Men, om det nu vore ett snart släpp av Panda, då hade dom aldrig kört igång detta erbjudande.

Problemet är inte att WoW har dåligt med spelare idag, problemet är att så som jag föstår så är/var Firelands den sista contentpatchen till Cataclysm. Själv downade jag/min guild ragnaros i augusti. Mitt och många polares konto har redan nu varit avstängda i 2 månader i väntan på nytt content.

HC/tokfarma gear för E-peen har aldrig varit något intressant för oss, vi farmar gear för att kunna få progress, och eftersom det för närvarande inte finns något nytt content, och antagligen inte kommer komma innan panda-wow så kommer ju all gear bytas mot grön i nästa "iteration"

Antagligen ser vi inte pandawow förens tidigast juni/juli, skulle inte förvåna mig om det dröjer nästan ett år till....

Mao, varför slänga ut pengar för ett år av WoW där ens konto ändå i stort sett kommer stå oanvänt, framförallt när man får Diablo 3 att spela istället?

Nä, jag är övertygad om att detta är nått fult trick från blizzards sida att få folk att ha någon sorts "attachment" kvar tills PandaWow kommer, och att folk då kommer resonera "eftersom jag ändå har lite speltid utav det där året kvar så kan jag köpa expen"....

Vad jag frågar mig oxå är, hur snart måste man signa upp för detta?
Kan man vänta tills releasedag av D3?
Helt enkelt, om formeln (månadskostnadWoW * antal månader kvar innan PandaWow) blir större än priset för D3, så är det i min mening en förlustaffär...

Edit:
Och nu när jag tänker på det, med dagens "wellfare"-wow där det mesta blivit så enkelt, så skulle nog 1 år i sträck vara en förlustaffär för mig likaså, eftersom jag/guilden genom cataclysm downat raid-tiersen såpass fort att vi kunnat ha uppehåll i våra konton flertalet månader mellan tier 11->12

Självklart så vill Blizzard att folk ska spela och detta är ett bra sätt att behålla många utav spelarna. Men det är ett av det bättre sättet att göra det på i min meningen eftersom spelaren i fråga får något på köpet, samtidigt som det också hjälper Blizzard. Sedan under dom månaderna som dom inte har något att göra i Wow så kanske dom kan spela Diablo 3 istället?

Tycker man att det är skit så är det bara att inte köra på det.

Riktigt soft för dom som vill spela båda.

Efter att ha spelat BF3 betan så är det inte något jag ser framemot, jag spelar BC2 istället. Tyckte inte alls om känslan i BF3, och tvivlar på att det är små buggar som gjorde det. Däremot så spelade jag Black Ops i 2 timmar och har aldrig testat det igen.

Ingen höjdar reklam, allt ser så stelt ut.

Dock ser jag framemot spelet nå sjukt.

Skrivet av killen10:
Skrivet av Fujiwara:
Skrivet av raefzm88:

Självklart kommer jag att spela d3 (avstod dock från Betan, gav bort min nyckel, vänlig som jag är!)

Mycket snällt, men det finns inga "betal nycklar" till D3 utan det läggs in direkt på ditt konto om du blir utvald.

Jo det finns beta nycklar precis som med SC2, men ingen i EU har fått en ännu förutom dom som fick F&F så...

Yep. Ser ut som om dom ger ut keys via "promotions and giveaways", dock så är det som jag sa via Opt-in däremot så får man ingen nyckel.

Skrivet av raefzm88:

Självklart kommer jag att spela d3 (avstod dock från Betan, gav bort min nyckel, vänlig som jag är!)

Mycket snällt, men det finns inga "betal nycklar" till D3 utan det läggs in direkt på ditt konto om du blir utvald.

Riktigt grym video.

rage rage!

Skrivet av toern:

Däremot håller jag med om att Facebook-dynga och sådant är en jobbig trend Blizzard är förälskad i. Det behövs inte i spel En sorts b.net-lobby kan jag köpa men tycker det blir för mycket fokus på social gaming annars. Däremot verkar det ju inte vara så mycket av det i just Diablo 3.

Tycker alltid det är roligt när ni klagar på sådant som det inte finns något krav att ni använder i huvudtaget, och som inte påverkar spelet om man inte vill använd sig utan funktionaliteten. Sedan finns det ingen information afaik på chat rum osv, men finns i SC2 så går nog att anta att det kommer finnas i D3 också.

Skrivet av kabex:

Ja, den är ju inte speciellt dyr iaf!

När PSP1 kom ut så köpte jag mitt när det släpptes i December för 1300kr, när det kom ut i Sverige 9 månader senare kostade det ~2500kr. Så risken att det blir högre när den når Sverige är ganska stor.

Phantasy Star 1 <3

Jag föredrar Multiplayer spel, så det krävs något exceptionellt för att jag ska spela klart en Singelplayer kampanj. Tror dom senaste jag spelade klart var Zelda: OoC, Goldeneye och WarCraft 3.

Skrivet av -=anders=-:

Jahaaaaapp.... GOOD LUCK, el gör en ny motor jävla idioter!!! USCH!

Ehm...

Citat:

Jag tycker det är lite kul att det blivit ett sånt extremt gnäll om den här tjänsten redan innan man vet exakt vad dom kommer ta betalt för. Till och med bungie har ju en del av sin tjänst för Halo Reach som dom tar betalt för: http://www.bungie.net/projects/bungiepro/default.
aspx

Folk måste ha något att gnälla på tyvärr. Det roligaste är ju när dom hittar på en massa tokiga påhopp, oftast helt utan grunder.

Skrivet av Dashiva:

Älska id software! Utan dom hade jag inte pysslat med det jag gör idag.

Samma här, risken är nog stor att jag aldrig varit där jag är nu utan Quake 1 och 2.

Drygt, skrev ett lååång inlägg, tryckte på "posta snabbsvar" så får jag ett fint meddelande från FZ att jag inte skrivit något... Sedan testar jag skicka ett tomt meddelande och det går kanon. -_-

Skrivet av SWEBarb:

Får det fan inte att funka, har installerat det och uppdaterat men hur i helvete loggar man in i spelet? Det finns bara en ruta för username och new user, ? Guest funkar ju inte heller då den babblar om nåt offline authorization och jag har ett battle net konto men ser inte var jag ska logga in med det i spelet? Ska det vara så svårt..

Om du har installerat spelet korrekt så ska du ange din Battle.net konto (email address) och lösenord det första det gör efter du startat spelet.

Ett litet tips för er som inte vill ladda hem alla 19 patchar så går det att ladda ner den fulla patchen direkt från Blizzard's hemsida här:
http://eu.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_GB&artic...

Skrivet av rewoX:
Skrivet av alexst4:

Köp Activision och Sparka alla där

+1!
Önskade att "Bobby Kotick" dog...

Något är fel när man skriver att man vill att en annan människa ska dö.

Skrivet av metro swe:

Är det en fil som man kanske kan ladda upp någonstans? ;p

Nej, den skapas unikt för dig varje gång du laddar ner den.