Inlägg av Bockstensmannen

Inlägg som Bockstensmannen har skrivit i forumet

Låter kul, jag är på!

Dreughsen (bläckfiskhybriderna) i Morrowind är obehagliga!

Älskade System Shock 2 men jag känner mig lite tveksam till detta. Ser lite B ut?

Jo samma här hadde samma problem med White March i PoE 1, fanns inte utrymme för den känns det som. Körde en replay med mål att spela dlcet men råkade klara spelet igen o sket i att,

Kör igenom dvärgarna på Legendary igen. Känns som de har uppat svårighetsgraden i nån patch. Karak Kadrin och Belegar är löljigt svåra så kör standarddvärgarna.

Zombie pirater kan man ju inte gå fel på, ser ut som en rolig faction! Däremot vart fan är mina kaos dvärgar!? Den här faktionen har jag inte ens hört talas om innan..

Total war 2 på legendary. Jag ska ge orchsen en grudgestone i julklapp.

XERXES IS PLEASED

Tror nog den bli bra faktiskt.

Många saker som jag tyckte gjorde scrolls till ett mycket bättre spel än Hearthstone. Guld går mycket snabbare att farma ihop till än i hearthstone, korten billigare att köpa. Finns blackmarket där man köper av andra spelare. Du kan byta kort hur du vill vilket man tycker borde vara standard i ett kortspel.

Enda nackdelen är att communityn är alldeles för liten antar att de failade på Pr-delen.

Jag vart rätt besviken över Legion questlinen i vegas. Jag gillar att man kan gå med dem men questlinen kändes rätt rushad man fick knappt några belöningar. Ingen legion rustning inte ens ett eget litet tält i campet. Det var en rätt stor besvikelse. Hadde gärna sett mer options när det gäller questandet

Total War: Warhammer – se de första skärmdumparna!

Ser ju väldigt lovande ut! Åhh fallout och 4 och detta.. fan va härlgt!

Klarade New Vegas igår och vill ha mer så detta är ju en välkommen nyhet! Ave Caesar!

Jag hadde nog först och främst önskat mig en värdig uppföljare till Final fantasy tactics med en minst lika bra story.

Sweet. Hoppas de gör en lika bra släppträiler som den förra!

Okej då får jag upplysa er. Det är en spelbar ras i Bloodbowl och har alltid varit. Det har tyvärr varit generellt bortglömda hos games workshop och negligerade i många år. För något år sedan släppte dock Forgeworld boken "Tamurkhan" med uppdaterade regler för de flesta chaos dwarfs enheterna och de släppte även nya modeller.

Och de har jag såvitt jag vet kunnat spela med i turneringar och liknande. Dock så vet jag inte om de får någon plats i det nya End times som kommer inom fantasy nu men det ser dystert ut.

neeeeej var är mina chaos dwarfs!!! Wääähhhhh.

Skrivet av Xepheros:
Skrivet av marcus8958:

Det var bättre förr.

Håller helt klart med. Dock vet jag inte om jag tycker att spelet blivit sämre, jag tror snarare att vi har spelat det för länge. All "novelty" som vi hade de första 3-4 åren har i princip försvunnit nu, det är svårt att överraska oss och lämna oss "in awe" på samma sätt som när man traskade runt i världen innan man kunde varje quest in och ut osv.

Nja jag tror inte det, Handlar mycket om små gradvisa skitval av blizzard. Teleport och instaque till dugneons:? behändigt men det förstör immersion. nu behöver du inte ta en båt bort till kalimdor och springa genom barrens bli jagad av level ?? hunters ihjälskjuten innan du kommer fram.

Det kanske inte låter så kul men det tillför till spelet. samma som talent tree:t . i vanilla kan du specca i alla olika träd lite hur du vill.ja det har förstörts gradvis och jag är jävligt glad över privatservern jag kör på.

ja vad ska man säga. kört spelet sedan betan för gud så måånga herrans år sen. slutade nyligen och började köra på en privat vanilla server. så jävla mycket roligare, blizz har verkligen fuckat upp spelet sen dess,

: ska sägas med. Privat vanilla servern jag kör på har över 6k spelare så den är i jämförelse med en vanlig wow server väldigt high pop. Skitsvårt att questa i alla human ställen som elwyn forest

Mörda dina vänner i Bloodbornes onlineläge

låter ju exakt som dark souls system Detta är väl konsol exklusivt? What a waste.

dags för en runda mount and blade: warband