Inlägg av TommyAlmighty

Inlägg som TommyAlmighty har skrivit i forumet

1

Skulle bli oerhört glad att vinna det här mest pga att jag har spelat Diablo sen första spelet, och självklart sitter intresset i än. Att få en collectors edition är inte fel det heller, hoppas även att mina barn kan bli intresserade av Diablo när dom blir äldre 😁

Jag vill ha en nyckel

Jag vill ha en nyckel

Skrivet av Arzei:

Personligen tycker jag att The Second Story ("Star Ocean 2") och Till the End of Time ("Star Ocean 3") är de bästa i serien, men The Last Hope ("Star Ocean 4") är definitivt värt att spela igenom. Det har inte det starkaste berättandet i serien, men gameplaymässigt är det kul. Ser att det är på rea för en hundring nu och det är det värt!

Jag spelade allihop när de kom ut på sina respektive originalkonsoler dock, så jag vet inte hur de har åldrats.

Låter intressant, ska kolla igenom alla dom där. Behöver bli färdig med Tales of arise först känner jag. Antar att det tar ett tag att spela igenom dom spelen?

Skrivet av Arzei:

Lite som med Final Fantasy så brukar det finnas små referenser och lösa tematiska anknytningar mellan spelen men inte mer än så.

Okej schysst, kan du rekommendera star ocean THE last hope? Såg att det fanns på Steam

Ser intressant ut. Behöver man spela dom tidigare spelen i serien?

Det här kan nog vara det bästa på länge från Sony. Har det på ps4 men inte spelat igenom, efter ryktena om pc versionen så ville jag vänta och se och nu blir min dröm sann

Skrivet av Dohman:

Ett annat exempel: Riku II i Kingdom Hearts 1, PS2-originalet. Gaaaah. Kollade nu på YouTube, cutscenen är två och halv minuter lång!

Haha usch det där minns jag från när jag var runt 14-15 år gammal och hade svårt för den fighten och fick se den om och om igen..
"There is no way you are taking Kairis heart!"

Inbyggd handkontroll och 3,5mm uttag så är jag väldigt nöjd

Står mellan DualShock 2 och 4 (ägde aldrig trean). Ds4 känns verkligen som handen i handsken och är väldigt lätt, blir lätt bekvämt i händerna när jag spelar.

Spelade klart Darksiders 3 igår (väldigt bra spel och längtar till 4an)
Nu ska jag antingen spela igenom Doom igen innan eternal släpps, eller försöka ta mig igenom witcher trilogin, också väldigt bra spel men oftast har något annat intressant spel kommit i vägen.

1