Inlägg av Wichita

Inlägg som Wichita har skrivit i forumet

knappast värt en nyhet

Skrivet av melos555:
Skrivet av autograph:
Skrivet av melos555:
Skrivet av Wichita:

folk är så jävla fixerade på frame per seconds....

Mitt främsta problem med FPS limitern är det att om man har betalat för en stark dator som kan punga ut 60 FPS så tycker jag att man borde få det man har betalt för. Att se utvecklare sedan själv begränsa det till 30 fps känns lite jävla surt med tanke på omständigheterna.

30 Fps märks också jävligt mycket mer på en PC skärm än vad det gör på tv just för att en PC skärm fångar bilderna annorlunda än vad en TV skärm gör.

"fångar bilderna annorlunda"

Tv-Apparater har en viss tendens att spela in FPSen annorlunda och därför visas bilderna på TV'n på något som verkar smidigare, speciellt eftersom en TV är uppknarkad med massvis av bildprocesseseringsfunktioner. Detta resulterar i att du som tittare inte märker av de nedsatta FPSen som en 25 fps sändning eller film visar, utan den verkar i stort sett vara smidig.

Däremot saknar en PC monitor dessa bildprocesseringsfunktioner just för att kunna punga ut en snabbare responstid. Detta resulterar i att om du ser på något som är 30 FPS så kommer du att märka av alla hacken i spelet just för att PC monitorer är inte gjorda för att visa 25 FPS filmer eller dylikt, utan de är gjorda för spel som flyter på i 60 fps eller mer.

Jag kan även tillägga att en TV-apparat ser riktigt bra ut i 60 fps det med, men det är inte lika märkvärdigt på TV som det är på en PC monitor just för att en TV-Apparat gör ett sådant bra jobb i att få bilden att se smidig ut.

Vidare har jag hört att 120 fps på en 144hz Monitor ser till och med bättre ut på en dator, men att det ända sättet att märka av det är genom att jämföra och uppleva det själv.

Haha någon mer som bara känner hur fantasin flödar?

Skrivet av DeFeCT:
Skrivet av Wichita:

folk är så jävla fixerade på frame per seconds....

Det finns en anledning till det, om du inte förstår varför, eller inte vet/märker någon skillnad på 30 eller 60+ så var glad för det och njut av dina konsolspel.

Vet mycket väl vad det är för skillnad, det jag menade var att det verkar inte duga med 60 fps för folk. och så fort det är en frame under 60 ja, då suger plötsligt hela spelet.

Klart det är skillnad att göra 30 och 60 fps. 60 är mycket najsare men gör 30 gör inte att ett spel suger. Kul att du försöker trycka ner en och säga att man spelar konsol bara för man har en annan åsikt, jao du pojk. Sitt ner och håll käft.

folk är så jävla fixerade på frame per seconds....

Verkar som många känner igen sig i GTA. haha

giriga jävlar....

jag kommer bli så sjukt besviken om kinect inte har stöd för röststyrning i sverige. Skiter i ifall man måste tala engelska. huvudsaken är att det funkar.

Skrivet av walter_iego:
Skrivet av jacke910:
Skrivet av walter_iego:

*host*

Xbox Fusion...

Xbox Fusion var ju bara ett hittepå namn av en användare på Reddit som tydligen spred sig lite väl mycket.

Det kanske det var, men Microsoft har köpt den domänen, skriver du:

www.xboxfusion.com

- så kommer du till Xbox-sidan.

I vilket fall som helst ska det bli kul att se imorgon vad det blir av det hela.

Den adressen är reggad 2004. www.xboxnow.com. 2000. Snacka om gamla adresser.

Om man nu måste lyssna på personers religion varför kan inte de lyssna på andras? Så jävla stört.

"spelmekanik och speldesign att jag överser med dålig smak och taktlöst objektifierande" Vad i helvete har spelmekanik med objektifiering och kränkning att göra? Skaffa en annan sysselsättning!

Du har aldrig tänkt på att kvinnor kanske inte vill spela som fula karaktärer?

Skrivet av skogsvilden:
Skrivet av Floffe:

Helt rätt val av spel att recensera. Det här spelet ska jag titta närmare på.

Bara att titta här:

https://www.youtube.com/embed/QCy0bGdZBK8

Helv.... vad hon pitchar :/

Är det ingen coop i vanliga kampanjen?

Folk klagar på att man patchar, vad trevligt.

Seriöst även om man kanske tycker spelet tilltalar en yngre publik så tycker jag att man inte tar den här nyheten seriös för fem öre. en nyhetsbild som ska förlöjliga huvudpersonen. sedan består halva nyheten av rövarspråk. Frågan är, förväntar man sig samma sak av t.ex Assasins creed nyheter mm?

Hur många läste "Super Skyrim Boss. ute nu!" ?

Hur svårt ska det vara? bara döp det till partnerläge eller liknande...

Spelar du normal eller hc?

Seriöst? De gnäller på kontrollerna och att de inte får spelaren involverad och de sattsar inte på wii u? wii u är väl det som gör en mest involverad och så säger de att dagens kontroller inte funkar.

Allt han säger är att det är mer slutet och inte mer än de. Hur kan det vara så illa? se bara på mac osx. folk älskar det.

Inget GTA V på Gamescom 2012

aaaw