Inlägg av demagog

Inlägg som demagog har skrivit i forumet

Menne.... loggan, hur de skriver Batman i märket. Använder DC comics den i alla Batmanspel nu oavsett vem som utvecklar?

Jag trodde först att den bara fanns på Rocksteadys trilogi (Asylum, City och knight). Googlade och såg att även när WB Games gjorde Origins och sidscrollaren Blackgate så användes den.

Eller det är bara i de olika film-iterationerna som loggan ändras?

Har aldrig spelat något av dem. Men bevisligen är jag bra på att gissa.

🌎 Apr 17, 2024 🌍
🔥 2 | Avg. Guesses: 8.11
🟨⬜⬜🟥🟨🟧🟨🟥
🟧⬜🟧🟧🟧🟧🟧🟧
🟧🟧🟧🟧🟩 = 21

https://globle-game.com
#globle

idag fick jag kartgoogla rätt rejält.

Skrivet av Vileoxe:

Hara bara kört Fallout 3,4 och New Vegas.
Hade mest kul med fyran, enda spelet jag kört klart för den delen.

Köpte fyran på ps5 nu för 47,5:- men vad jag minns från xboxtiden var ett det var en jäkla massa byggande? Vetti tusan om jag orkar med att leta skrot igen men ska göra ett försök. Jag måste väl inte bygga et stortt camp?

Gillade trean för trots att det var grått så var det ett bra äventyr.

Vilken välskriven recension!
Det finns ingress, väl anpassade stycken i både längd och komposition samt det, för mig, viktigaste: Du använder bara ordet "dock" en enda gång.
Du är inte heller rädd för at skriva ut subjekt.

Jag tjuvkikade på din profilsida och såg att du arbetar med text till vardags med så det var kanske inte så konstigt att det var trevligt att läsa.

Jag dricker nog bara cola vid lågt blodsocker och då är allt gott. Men jag märker att jag mer ofta köper Coca cola än Pepsi då så på något sätt är det min reptilhjärna som väljer.

Jag köpte Day of the Tentacle till iOS igår så...detär gammalt.

Elvaåringen i hushållet spelar ju det vanliga som elvaåringar: Fortnite, Roblox & Minecraft.

Men igår började han spela Horizon Zero Dawn, gjorde mig riktgit glad för det är en bra story.

Men jag satt i Teams-möte samtidigt så jag skyller på det.

Jag är nog jättedålig på det här spelet, strategi har akldrig varit min starka sida... men jag följer det här med intresse.

Skrivet av Fezk:

Ok, tackar för svar.

Så, om man gör en specifik sak finns det risk att man blir utelåst från PL? Låter inte så kul kanske. Kan man gå in till expansionsområdet när man får uppdraget, för att sedan gå tillbaka till huvudspelet, lira till Hanako, sen gå tillbaka? Eller är man fast i det nya området när man väl gått in?

du kan gå in och ut Dogtown. Jag fick tag på ett en roligt fordon som som tog ut utanför Dogtown och körde runt med lite. Det finns dessutom ett gäng sidouppdrag där du rör dig över hela kartan

Skrivet av Devan:

The Gentlemen 8/10

Mycket bra kriminalserie som roterar runt droger, lite lik Snatch och Lock stock and 2 smoking barrels!

https://d2iltjk184xms5.cloudfront.net/uploads/photo/file/4842...

Är på avsnitt fyra och håller med. Du har koll på att den bygger på filmen med samma namn (också av Guy Richie)

https://www.imdb.com/title/tt8367814/?ref_=fn_al_tt_2

Skrivet av Tratt:

A-MAZE-N funkade bra att kallröka med vid denna tiden på året. Den ger ju lite värme men den höll sig inom felmarginalen för kallrökning, men kommer inte funka så bra ju varmare det blir. Det som jag imponerats mest av A-MAZE-N är hur lite pellets det faktiskt behövs för att röka kött (eller vad man nu vill röka). typ ynka 3 dl för ca 7 timmars rökning.

Just nu letar jag marknaden efter en trasig restaurangkyl/frys att bygga om till rök. Restaurangkylar är ju i rostfritt så det borde funka finfint att göra en rök av. Eller i mitt fall ett värmeskåp som jag sedan kör med min kära A-MAZE-N!

Stort tack för alla info. en sista fråga: "A-MAZE-N-PELLET-SMOKER" ger flera olika träffar. dels tuben, metallcylindern och sen metalltråget. Vilken är det du använder dig av?

Det är nog inte dåligt men det passade verkligen inte mig.

För et par år sen köpte jag en begagnad ps4 för kidsen ( och jag) ville spela Spider-man. Efter det hade jag en aning om ett spel där man jagade monster/robotar så jag köpte Monster Hunter, laddade ner på vår långsamma lina, insåg direkt att de ”det här är ….fel??

Insåg att det var Horizon zero dawn jag var ute efter.

Skrivet av Tratt:

Rökskåpet är ett Bradley Smoker som jag inte riktigt använder som en Bradley smoker är tänkt, då dom använder sig av rökpuckar med automatiserad matning av dessa. Jag köpte en A-MAZE-N-PELLET-SMOKER som rökkälla, den är KLOCKREN. Så egentligen använder jag mitt rökskåp bara som ett värmeskåp. rekommenderar inte bradleyn då den är rätt värdelös på allt vad den lovar (men det är en annan femma).

Jag torrsaltade (nitritsalt) bitarna och vakumpackade dessa. Nu minns jag inte hur många gram salt per kg jag använde (borde antecknat bättre). De låg nog närmare 3 veckor, mest för att jag inte hade tid att röka.

Normalt när jag röker och provsmakar samma kväll som jag tar ut köttet från röken/ugnen så är det tydligt salt och rökigt men det jämnar ut sig när man vakumpackar och låter ligga i kylen 1 vecka. Men denna gång... när jag smakade direkt när det var färdigt... HOLY COW vad gott det var, det var liksom redan väldigt milt och balaserat. Och smakerna var helt oväntat, rökta pekannötter med bacon. Var så gott. Men nu när det fått ligga och vila så behövs mer salt för att funka som vanligt stekbacon. Så denna batch kommer nog användas till annat. Typ tilltugg till biran eller varför inte till Bao-bröden på fredag!

Bilden är från samma kväll, när jag inte kunde hålla mig.

<Uppladdad bildlänk>

Tack för info! Det såg ju fantastiskt ut. Vi har tittat på Bradleys rökar ett par gånger men tyckte det var lite ocharmigt med puckarna. Har rökplaner med lite olika insatser i tid och pengar där den största är nergrävda rör i backen på lantstället. Då kan vi kyla ner röken rejält och kanske ligga på 35-40 grader i en tunna en bit bort. Men det är ett senare projekt.

Jag har inte torrsaltat tidigare utan låtit fläsksidan ligga i saltlag ett par veckor. Problemet var att jag inte sköljde ur saltlaken sen så det blev "lite" för salt. Kunde bara använda baconet som krydda (men det var fint stekfett). Hade väl lite för varmt med så, hm, utrymme för förbättring.

Har tittat på A-MAZE-N-PELLET-SMOKER så det får bli en sån så länge.

Tips: Vedrökt Sidfläsk från Jokkmokks korv & rökeri är det bästa köpta rökta fläsk jag har hittat. Jag bor i skåne så jag hittar inte det i affärerna här så jag köper med mig ett kilo när jag är i Stockholm på jobb.

Gissade på allt.

Skrivet av Tratt:

<Uppladdad bildlänk><Uppladdad bildlänk><Uppladdad bildlänk>

Jag gjorde eget bacon för första gången. Torrsaltat ett par fläsksidor, kallrökt (pendalde mellan 20-40 grader) i 9 timmar.

Väldigt gott.

har du byggt en egen kallrök eller hur gjorde du? saltningen tog dig typ en ...vecka?

Det ser ju bra ut men återkom gärna med recenesion när du delat den. känns som det kanske är för kort tid för att röken ska gå in i mitten.

Skrivet av uberpwnage2.0:

Vi får hoppas du får svar på det över 10 år gamla inlägget.

Ett inlägg hänger i stasis bara.
Lite OT men jag hade ett Facebookminne igår om en plan för tolv år sen om att dricka öl…. Som aldrig blev av men nu. Skrev på det och på onsdag ses vi!

Skrivet av KoP:

Tekniket går ju att applicera på vilket jobb som helst. 😂 Väldigt svävande begrepp.

Sanitetstekniker = Rensar avlopp.
Hygientekniker = Städare.
Färgtekniker = Målare.

Det har väl blivit lite så att det ska låta finare än vad det egentligen är idag utav någon anledning. 🤔

Ja så klart, därav min förklaring vilken slags teknik jag hanterar.

Skrivet av Ikkay:

Fan va coola jobb alla verkar ha då
själv är man en simpel lagerarbetare, vet inte om jag får säga vad för slags lager dock pga säkerhetsföreskrifter osv..... kanske redan sagt för mkt !? eek !

Det räcker väl så med infon om lagret.

Rörande andras jobb: Men gräset är väl altlid grönare på andra sidan. Det är väl alltid så att man tycker att andra jobb låter coolare, roligare etc. Men fan vet.